Aşırı kira artışı ACİL

Şikayet edin. Üfe tefe oranının üzerinde bir zam yapmaya hakkı yok.

Ayrıca kirayı bankaya mı yatırıyorsunuz yoksa elden mi veriyorsunuz? Vergi kaçırıyorsa onun için de sikayet edebilirsiniz.

arkadaşlar kontrat bittiği için yenilerken adam istediği kirayı belirleyebilir, sizin dediğiniz tüfe oranları ortada kontrat varsa oluyo ama kişininyıl başında bitiyomuş yani sıfırdan konra yapılacak

Malesef kira artisinda hem enflasyon hemcde emsal diye bir durum var ,
Kenrsel donusum yuzunden her sokakta en az 2 bina yikildigi icin kiralar cok artti ,
Su anda oturdugum yerde kiralar 1200 den 1500 e cikti,bunlari emsal alip artyirmaya kalkiyorlar ama haklari yok,
Cik diye noterden ihtarname cekmezse 1 ay oncesinden cok dikkate almayin ,
Orta bir yol belirleyin

İnsanların kul hakkı,ahlak diye bir derdi kalmamış yazık ya
Evet aynen öyle
800 tl kira öderken
Ev aldık 2650 tl kredi ödüyoruz ayda
Ama canımıza okuyor
Cıkmasaydık bize de 1500 tl yapacaktı
Allah size de ev nasip etsin

Evet aynen öyle
800 tl kira öderken
Ev aldık 2650 tl kredi ödüyoruz ayda
Ama canımıza okuyor
Cıkmasaydık bize de 1500 tl yapacaktı
Allah size de ev nasip etsin
Güzel duanıza canıgönülden,sizde inşallah ferah ferah ödeyin,güle güle oturun

arkadaşlar kontrat bittiği için yenilerken adam istediği kirayı belirleyebilir, sizin dediğiniz tüfe oranları ortada kontrat varsa oluyo ama kişininyıl başında bitiyomuş yani sıfırdan konra yapılacak
Yil basinda bitebilir kontrat seneliktir ama genellikle her sene yenilenmez. Kontrat sene bitiminde taraflardan biri mudahale etmedikce aynen devam eder. Kira artisida ilk senette ne ise o sekilde olur.

valla artık 1200 lük evler sokak arası evleri yani normal bi kira bence cıkarsan daha cok masraf olcak cıkmaz kavga edersın ev sahını ugrasırda ugrasır

Acimiyorlar! Benim evsahibi de 600 den 1000 tl ye yukseltme tesebusunde bulundu ki ev asla 600 bile etmez. çıkıyorum dedim bende. Evler 1500 den başlıyor dedi bana. biliyorum da o evlerin az çok ederi de var. dedim sözleşmede en fazla 100 alınabilir . 50 dedim kabul etti. seneye bakacak mis. ok kaldım bende.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…