- Konu Sahibi emreaydinfan
-
Bana ev sahibim 450 tl biden koymak istedi ben de çıktım.
El insaf yaa çüşBana ev sahibim 450 tl biden koymak istedi ben de çıktım.
Hayır kiraya zam yapacaktı evi satacagım diye eveleyip geveledi sonra itiraf etti tabi zam istedi :)o senin çıkmanı istemiş bence :)
Ev 1200 liralık olsa da olmasa da bu kadar zam yapamaz zaten, hakkı yok, yasal zam oranı bellidir.Kızlar lütfen yardım edin ocak ayinda 2 yıllık kira kontratim bitiyor kiram 900 tl su an ve ev sahibi 1200 yapacağını söylüyor bu durumda ben ne yapabilirim lütfen destek olun evden cikamam istanbuldaki durum malum bin tane masrafim olacak ama ev asla 1200 tllik bir ev degil
Bizim de kiramiz 800 düKızlar lütfen yardım edin ocak ayinda 2 yıllık kira kontratim bitiyor kiram 900 tl su an ve ev sahibi 1200 yapacağını söylüyor bu durumda ben ne yapabilirim lütfen destek olun evden cikamam istanbuldaki durum malum bin tane masrafim olacak ama ev asla 1200 tllik bir ev degil
Kızlar lütfen yardım edin ocak ayinda 2 yıllık kira kontratim bitiyor kiram 900 tl su an ve ev sahibi 1200 yapacağını söylüyor bu durumda ben ne yapabilirim lütfen destek olun evden cikamam istanbuldaki durum malum bin tane masrafim olacak ama ev asla 1200 tllik bir ev degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?