- 3 Mayıs 2020
- 27
- 27
- 18
- 31
- Konu Sahibi Yesimkhrnn
-
Hoşuma gitmiyor. Ve evet güzel bir şirket. Kendisi de yapabilirdi bunu. Kaç defa konuştum, ailem sayesinde bir yerde iş bulmaya bile çalıştım. Kendisi bile mütevazo oldugumu söyler.Yalnız şunu fark ettim, arkadaşını gömmüşsün gömmüşsün kendini öyle bir yüceltmişsin ki. Güzel bir yerde staj yapıyosun arkadaşın çıldırıyor? Sanki bu senin hoşuna gidiyormuş gibi geldi bana. Arkadaşın zaten sorunlu, ama sen de normal sayılmazsın haberin olsun canım. Ufak tefek şeylerle ego tatmini yapmamanı tavsiye ediyorum :)
Ben burda bir tezatlık görüyorum. Hem seni aşağı çekiyor hem de mütevazı olduğunu söylüyor? Herkesi kıskanırken seni de kıskanması hoşuna gitmiş demekki.Hoşuma gitmiyor. Ve evet güzel bir şirket. Kendisi de yapabilirdi bunu. Kaç defa konuştum, ailem sayesinde bir yerde iş bulmaya bile çalıştım. Kendisi bile mütevazo oldugumu söyler.
Maalesef olmadı sınavım :) şu an bize gelmiyor, fakat hep telefonla görüşüyoruz. Pandemide dinlenip düşünmem biraz zor yine :) TesekkürlerBen sorayım, hakimlik sınav sonucun ne oldu?
arkadasın kıskanc degıl de enerji emen mutsuz bir tip bence
Mutsuz ama cabalamıyor, ıssız ama is aramıyor mesela.
Kredi ile telefon aldırıp millet woow dedıgınde mutlu olacak kadar vizyonsuz.
Aslında tum sıkıntı onun ıcınde, milletin cildini kıskandığından degıl de ımrendıgınden konusuyor. Hayatında artı hıcbıseyı yok borca soktugu aılesı dısında. Buna ek olarak cabalamıyor da.
Bu ara biraz psikolojim bozuk yalnız kalmam lazım de gorusme, herkes evınde kendını dinlesin. Zaten pandemı var. Bi tek bize yok heralde, ben duvarlarla konusurken onun hergun size gelmesi falan da sacma ve duyarsız. Kabul ederek sende duyarsız oluyorsun. Kendi sagliginız ve toplum sagligi ıcın kurallara uyun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?