Evet kızlar sorunum başlıkta bahsettiğim gibi aşırı kıskanç sevgilim. Ben ailem dolayisiyla rahat yetiştim , rahat büyüdüm. Yani ben babamdan hiç bir zaman gitme giyme gibi şeyler duymadım , zaten ben gitmem gereken ve gitmem gereken yerleri biliyorum. Gelin görün ki 5 yıllık sevgilim bu bahsettiklerimi asla kabul edemiyor. Her şeyime karışıyor ve beni sürekli bunaltıyor. Bi yandan onu da anlamaya çalışıyorum daha sıkı bir aileden geliyor ve onun ailesinde işler bu şekilde yürüyor. Bana sürekli şu cümleyi kuruyor : dikkat çekecek şeyler giyme. Kulağa çok makul geliyor fakat o kadar ucu açık bir cümle ki her şeye bunu söyler oldu. Mayo giyiyorum zaten , desenli bir mayo beğendim , kıyameti kopardı. Düz renkler daha az dikkat çekermiş desenli giyemezmişim . Gömlek istediği kadar uzun olsun önünü bağlayamazmışım , basit dururmuşum. Böyle saçma sapan şeyler ve hiç bir şekilde izah edemiyorum , resmen anlamıyor. En sonda bana "Ben seni kendi haline bıraksam ne olacak ben biliyorum , senin içini biliyorum ben" dedi

Sanki o olmasa ben kötü yola düşecekmişim gibi davranıyor. Ben desenli değil düz mayo alsam eksilmen belki ama sorun bu değil zaten , ileride daha da artar diye korkuyorum. Geleceği var mı bu ilişkinin göremiyorum. Lütfen fikirlerinizi paylaşın. Özellikle aynı durumda olan arkadaşlar varsa rica ediyorum
Öyle canımlı cicimli yazmam ben huyum değildir ama dayanamadım.
Tatlım napıyosun sen? Ciddi anlamda soruyorum napıyosun yani tam olarak?
Doktor günde 3 doz dert, sıkıntı, şiddetli geçimsizlik al öz saygını törpüler ezildikçe ezilir pamuk gibi olursun mu dedi?
Gerçekten nasıl sevimsiz, seviyesiz konular bunlar...
Hayır akıl mantık çerçevesinde yazayım diyorum ama 5 sene diyorsunuz. 5 senedir hiçbi gelişme kaydedemediyseniz ne işiniz var hala bu adamla?
Aile yapısı, kültür farklılıgı meselesi değil bu. Ailenizden ögrendiklerinizle kazık çakmayacaksınız ikiniz de. Gelişmeye, ailenizin dogrusunu devam ettirip hatalarını tekrarlamamaya mecbursunuz.
Onun yetisme sekli sizi zerre ilgilendirmez, mantık süzgeciniz alıyo mu bu "dikkat cekecek seyler giyme" lafını. Teşhirci misiniz siz, ilgi açlıgı içinde insanların dikkatini çekmek için özel çaba mı sarfediyorsunuz giyinirken? Nasıl bi ima nasıl bi uyarı bu?
İçinize sindirebiliyo musunuz "ben senin icini biliyorum" lafını. Ne varmış sizin icinizde, onu da söyleseymis keske bırakıp gitmeniz daha kolay olurdu belki.
Aileniz size gitme, giyme demeyerek ne ögretmeye calısıyolardı hic düsünüyo musunuz? Kendi sınırınızı kendiniz koyun, kendi kararlarınızı kendiniz verin; yaptıgınızı, giydiginizi, gördügünüzü, bildiginizi, hayatınıza aldıgınız adamı tartacak bi teraziniz olsun diye uğraşmış insanlar.
Sevgilinizse size beyninin kepenklerini indir canım sen ben senin yerine de düsünürüm diyor resmen. Her kaleniz düsene kadar da istekleri artacak üstelik.
Cidden ne yapıyorsunuz kuzum siz?