• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşırı kıskançlık ve denetleme yüzünden soğuyan sevgili

Ustune gitme de ne yaparsan yap biraz kalsın özlesin iyi şeyleri hatırlasın vs. Bu güvensizlik eğer ondan kaynaklı değilse sende özgüven kaybı var demektir öncelikle bu sorunu çöz yoksa aranız düzelse yine aynı terane.

Yani 7 yil cok uzun bir sure zaten sikilmissinizdir ayrica adamin bukadar zaman buna tahammul etmesi bile sizi sevdigini ve sadik oldugunu gosterirdi bence. Deneme olayi cok cocukca bunu bende kabul etmezdim adami bezdirmissiniz ne yapicaksiniz. Cozulebilecek biseydi madem cozdeydiniz yani is isten gectikten sonrami akliniza geldi

artık hayatında beni istemediğine yalnız yaşamak istediğini anladım
Saygı duy ve bırak peşini.
Madem onu kaybetmek istemiyordun niye bu kadar sıktın.
Bu ilişki bir daha dikiş tutmaz birbirinizi sömürdüğünüzle kalırsınız. Ex'ten next olmaz. Bir sonraki ilişki da daha dikkatli davranırsın.

Bugün de nedense herkes bizimkileri suçluyor arkadaş.eskiden ben tepki çekerdim.şimdi de bana bir merhamet geldi.benden alıp diğer üyelere verdiler heralde 😂😂
Konu sahibinin anlattıklarını başkası bana karşı yapsa bu tepkiyi veririm. Denemek denettirmek çok kötü bir şey. Yani adam pas verse de vermese de ilişkinin dibine dinamit koymak bu.
Sonra yaptığı açıklamaya göre zaten adam da çok normal değil. En iyi şey yoluna bakmak.
7 yılı bitirmek kolay olmayabilir ama şüphe ile de yaşanmaz

Burda da her şeye terapi diyorlar sanki herkes her gün terapiye gidecek parayı ve zamanı buluyormuş gibi. Sen öncelikle güven sorununun üzerine gitmelisin. Bu sorun sadece onunla mı alakalı yoksa senin özgüveninle mi? Biraz da böyle dene bakalım belki gerçekten sana iyi gelmiyordu. Denemeden bilemezsin.

Benim bilmediğim kız arkadaşlarının olduğunu öğrendim ve birşeyleri söylemek yerine sakladığını. beni üzen bu oldu. Instagram hesabından tanıdığı herkesi takip ediyor ama bana ne gösteriyor ne de takip ediyor. Sırf bu yüzden içimde şüphe vardı. Ama bu şüphe aldatmak ile ilgili değil nedenini anlamaktı
7 yıllık sevgilim bilmediğim kız arkadaşları olacak ayrıca biseylerii söylemek yerine sakladığını öğrenicem ve bana bunun yüzünden güven sorunu yaşadığımda bana beni çok boguyorsun rahat bırak hayatıma saygı duy direk. Sicrm öyle saygıya çok afedersin. Neden aldatma ihtimalini düşünmediniz? Dürüst biri değil belli ki

7 yıllık sevgilim bilmediğim kız arkadaşları olacak ayrıca biseylerii söylemek yerine sakladığını öğrenicem ve bana bunun yüzünden güven sorunu yaşadığımda bana beni çok boguyorsun rahat bırak hayatıma saygı duy direk. Sicrm öyle saygıya çok afedersin. Neden aldatma ihtimalini düşünmediniz? Dürüst biri değil belli ki
Ortada aşırı kıskançlık ve baskı varsa bende saklardım arkadaşlarımı. Baksana konu sahibi baya boğmuş adamı. Adam nasıl cesaret edip de söylesin kız arkadaşlarım var diye

Merhaba arkadaşlar. Erkek arkadaşımla yedi yıldır beraberiz. Herşey çok güzel ilerledi fakat son iki yıldır karşımdaki insanı kendimden bezdirdim ve şuan yapabileceğim hiç birşey yok. Kendisi özgürlüğüne düşkün rahat bırakılmak isteyen ve bunun saygıyla ilgili olduğunu düşünen bir insan. Hayranım ona böyle olduğu için fakat benim güven sorunlarım son iki yıldır hiç çekilemez hâle geldi ve bir kaç saat önce onu kaybettim. Defalarca onun hakkında şüphe etmememi, birşeyleri sorgulamamı ve rahat bırakılmak istediğini açık açık söylemişti. Çok kavgalarimiz oldu bu sebeplerden ötürü ve evet benim hatam. En son ki yaptığım şey ise çocukça gidip bir arkadaşıma instagramdan denettirmem oldu. Bunu ona dürüst bir şekilde anlatmak zorunda kaldım. Öyle şeyler söyledi ki artık hayatında beni istemediğine yalnız yaşamak istediğini anladım fakat ben hiç birşeyi çöpe atmak istemiyorum. Düzeltmek istiyorum. Bu hiç kolay olmayacak biliyorum çünkü son parçalar kalmıştı içinde. Başına böyle birşey gelmiş olan arkadaşlardan tavsiyelerini bekliyorum. Onu geri kazanmak için ne gibi bir adım atabilirim?
Kusura bakma ama sizin gibi insan çekilmez. İyi olmuş ayrılmış. Tavsiyem yok bundan sonraki ilişkilerinde rahat ol relax..yoksa kaybetmeye mahkumsun.

Güven sorunu aşabilecegim bir şey. Uzun bir ilişkiyi bitirmek hiç kolay değil

Hayır desteksiz aşabileceğiniz birşey değil, bunu dememin sebebi bu sorunu halen küçümsüyor olmanız.

Son iki yılda defalarca kavga edilmiş, bu süreçte bir daha olmaması için defalarca sözler de vermişsinizdir.

Yine de tekrar etmiş ve bugünlere gelinmiş, neden?

Şimdi barışsanız emin olun bir ay sonra bir başka arkadaşla daha denersiniz.

Nedenini bulmadan, gerçekten çözüm için adım atmadan - terapi ilk adım - ilerleme şansınız çok az.

Benim önerim terapiye gittiğinizi belirterek ilişkiyi bir süre dondurmasını rica etmeniz. Ama terapiye gerçekten emek verin, ödevlerinizi yapın.

Burada yumurta mı tavuktan tavuk mu yumurtadan çıkar sorunsalına geliyoruz.

Konu sahibinin sevgilisinin dürüstçe anlattığı kız arkadaşlarına ne tepki verdiğini bilmiyoruz. Konu sahibi aşırı tepki vermişse, ortalığı birbirine katıp takip etmişse sevgilisi de gizlemeye başlamış olabilir.

Burada kötü bir döngü var. Kıskanç kişiler tepki verdikçe kişiler gizliyor gizledikçe kıskançlık haliyle artıyor zira yalan var güven kalmıyor. Bence böyle durumlarda sessizce araştırıp gerçekten aldatma var mı ortaya çıkarmak lazım ama konu sahibi için çok geç.

Kıskanmanız için elinizde ya somut bir şey olmalı ya da normalde kıskanmadığınız halde içinizde tuhaf bir his olmalı. Ben çok mantıklı ve makul bir insanımdır. Eski sevgilimin arkadaşlarını bilirdim. Kız arkadaşlarını kıskandığım da hiç olmadı. Zaten ölçülü insanlardı. Benim de erkek arkadaşlarım var ve sınırı çok iyi çizebildiğim için sorun yaşamamıştık. Fakat son iki ayımızda benimle artık ilgilenmemeye başladı. Bu yüzden ister istemez kıskanmaya da başladım. Kadın hissi diye bir şey var. Sonra ben ilgisizliği yüzünden ayrılmak istedim. Sonra Allah karşıma çıkardı. Annesi yaşında üç çocuklu kadınla birlikteymiş. Ben varken birlikteler miydi emin değilim ama hissettim işte.

Takıntılı ve kıskanç biri olduğunuzu belirtmişsiniz. Ben kendi kıskanma hissime 1-2 ay dayanamadım ve "Hissediyorsam doğrudur" deyip ayrıldım. Adam da sizden ayrılmayı tercih etmiş. En doğrusunu yapmış. Aldatsın veya aldatmasın artık o şüphe araya girmiş. Bitmesi en hayırlısı olmuş. Artık yolunuza bakın.

Benim bilmediğim kız arkadaşlarının olduğunu öğrendim ve birşeyleri söylemek yerine sakladığını. beni üzen bu oldu. Instagram hesabından tanıdığı herkesi takip ediyor ama bana ne gösteriyor ne de takip ediyor. Sırf bu yüzden içimde şüphe vardı. Ama bu şüphe aldatmak ile ilgili değil nedenini anlamaktı
Siz o halde haklisiniz guvensiz tavirlarinizda..
konuyu acarken bu detayi yazmadiginiz icin sanki dunyanin en sadik en guvenilir erkegini bogup kacirmissiniz gibi algilaniyor burda okuyunca..
Adam belkide aldatiyordu ne demek instadan takip ettiklerini gorememek
Kendinizde suc bulamayin adam bence bir haltlar karistirmistir bir kadinin icine bosu bosuna suphe dusmez
Sorun su ki sizin 7 senedir katlanmaniz yol verin gitsin instasinea takip ettiklerinin hayrini horsun

Merhaba arkadaşlar. Erkek arkadaşımla yedi yıldır beraberiz. Herşey çok güzel ilerledi fakat son iki yıldır karşımdaki insanı kendimden bezdirdim ve şuan yapabileceğim hiç birşey yok. Kendisi özgürlüğüne düşkün rahat bırakılmak isteyen ve bunun saygıyla ilgili olduğunu düşünen bir insan. Hayranım ona böyle olduğu için fakat benim güven sorunlarım son iki yıldır hiç çekilemez hâle geldi ve bir kaç saat önce onu kaybettim. Defalarca onun hakkında şüphe etmememi, birşeyleri sorgulamamı ve rahat bırakılmak istediğini açık açık söylemişti. Çok kavgalarimiz oldu bu sebeplerden ötürü ve evet benim hatam. En son ki yaptığım şey ise çocukça gidip bir arkadaşıma instagramdan denettirmem oldu. Bunu ona dürüst bir şekilde anlatmak zorunda kaldım. Öyle şeyler söyledi ki artık hayatında beni istemediğine yalnız yaşamak istediğini anladım fakat ben hiç birşeyi çöpe atmak istemiyorum. Düzeltmek istiyorum. Bu hiç kolay olmayacak biliyorum çünkü son parçalar kalmıştı içinde. Başına böyle birşey gelmiş olan arkadaşlardan tavsiyelerini bekliyorum. Onu geri kazanmak için ne gibi bir adım atabilirim?
çocuğun ayrıldığı iyi olmuş, yok instagramdan bir arkadaşa denettirmeler falan. Ne saçma sapan şeyler, büyük problemleriniz var, acil terapi görün. Çocugun da ayrıldığı iyi olmuş, bu sevgi değil, tuhaf tuhaf şeyler

Back
X