Asiri kiskanclik

Aslinda biyikli derken asiri tuylu olmayi kastetmistim yuzum sirtim her tarafim :KK42:
Part time bir işe gir öncelikle
Lazerle tüm vücut alınıyor
Bunu dert etme tatlım

Birazda para biriktirince burun estetiği olursun oda çözülür

Derslerine yoğunlaş
Tekrar sınava gir ve bu arada
Spora başla mesala

Hedefler koy kendine

İnsan kendine acımak isterse inan bana bir sürü sebep bulabilir bunun için. .bardağın dolu tarafına bak diyeceğim ama klasik olacak. .gerçi dedim bile..:-)

Hayal kurmak yerine hayallerini gerçekleştirmek için çabala uğraş herkesin hayatı kendi elinde kendi hayatını sen yonlendirebilirsin.

Şimdiiiiiiiii henüz yaşın çok genç öncelikle, o yüzden her şey bi anda değişecek :) medyum gibi konuştum ama inan ki, zamanı geldiğinde bir şeylerin yoluna girmesi için adımlar atman gerek. İşe hemen randevu sistemine girip, bir dahiliye doktorundan randevu al, hormon testlerini yaptır. İkincisi, 9 gün sonra ygs var, sen buralarda takılıyosun, ne iş? :p Topla kafanı, her şeye baştan başla. En olmadı, kpss ye çalış, daha kolay, meslek sahibi olursun. Para kazanmaya başladıkça, kendindeki değişime inanamazsın. Bir de hadi bir de zayıflama kürüne başla hormon testlerinden sonra ;) istedikten sonra inan yaparsın.. Ama içinden gelmiyorsa, belki altında, senin farketmediğin başka sebepler olabilir. Kısaca işi, kendini sevmekle başla..

Ailem bile kurdugum hayalleri kucumserken dikkate almazken sizin boyle destekleyici konusmalar yapmaniz gerçekten cok cesaret verici. Hepiniz cok iyi insanlarsiniz, gece gece gozlerim doldu. Sanirim aynaya baktigimda gordugum insandan daha degerli bir sey olmadigini ogrenmem lazim. Zor ama cidden diger insanlarin dertlerini okuyunca yazdiklarim cok basit gorundu gozume

Psikolojin sağlam değil malesef...

İşe sosyal medya hesaplarını tamamen sıfırlamakla başla (dondurmak değil tamamen iptal) onlara bakmak onları izlemek zorunda kalmazsın hem...

Ayrıca şunu unutma hiç kimse kötü anını fotoğraflayıp sosyal medyada paylaşmaz iyi güzel mutlu anlar fotoğraflanır paylaşılır, kimsenin hayatı dört dörtlük değil....

O hesaplarda gördüklerin, buzdağının sadece görünen minik kısmı emin ol....
Asıl yaşanılanlar kişilerin kendilerinde saklı...

Herkesin hayati keşke sosyal medayadan göründüğü gibi olsa zaten mutsuz insan psikolojisi şudur (bence yani) mutsuzlugu dışardan belli oluyo sanıp aksini ispatlamaya çalışmak.insan eminse kendinden sosyal medyada abartılı mutluluk anları paylaşmaz nispete gerek duymaz

Valla bi arkadaşım var çok yakın. İnstagramda sevgilisiyle öyle güzel fotoğrafları var ki sanarsın muhteşem 4/4lük ilişki. Gel bi de onun içini sor ama. Aldatmalar, yalanlar dolanlar. Kimse öyle göründüğü gibi değil.

Kendin için birşeyler yapmıyorsun anlaşılan...

Hepiniz ne guzel demissiniz tesekkurler guzel yorumlariniz icin. Hakli oldugunuzu biliyorum hic sosyal medya hesabim yok zaten. Su ana kadar hicbir iliski de yasamadim. Erkekler tarafindan dislanan sisman ve biyikli uzun burunlu bi kizim. Kucuklukten beri hep hayal kurdum hicbiri olmadi ne kadar cabalasam bile. 19 yasindayim ve istedigim universiteyi bile kazanamadim. Sukretmeyi gercekten deniyorum ama zor yaslardayim ve herkes hayatini yasarken ben aynaya bakmaya utanir oldum. Fazla dusunmekten bu hale geldim sanirim.
zayıflayabilir kaşın bıyığın iiçin kuaföre gidebilir burnun için estetik yaptırabilirsin bunlar imkansız şeyler değil

Herkese merhaba. Sorunum size biraz tuhaf gelebilir ama cok zor durumdayim nolur tavsiyelerinizi esirgemeyin. Herkesi asiri derecede kiskanmaya basladim. Instagramda facete herkes o kadar mutlu herkes geziyo hayatini yasiyo bense onlara bakarken hayatimi curutuyorum benim neden boyle degil diye. Bazilarina bakiyorum hem guzel mutlu zengin harika bi sevgilisi var aile iliskileri cok iyi bu dediklerimin hicbiri bende yok olmadi da. Hayal kurmaktan bagimli oldum artik icimden hicbir sey yapmak gelmiyor. Nolur yardimci olun cok kotu durumdayim
Herkezin ne yaşadığı bir resimden belli olmuyor ayrıca dertsiz insan yoktur herhalde. Sende kendinle ilgili iyi şeyleri düşün ayrıca hesaplarınıda kapata bilirsin o zaman kendi hayatını yaşarsın.

Herkese merhaba. Sorunum size biraz tuhaf gelebilir ama cok zor durumdayim nolur tavsiyelerinizi esirgemeyin. Herkesi asiri derecede kiskanmaya basladim. Instagramda facete herkes o kadar mutlu herkes geziyo hayatini yasiyo bense onlara bakarken hayatimi curutuyorum benim neden boyle degil diye. Bazilarina bakiyorum hem guzel mutlu zengin harika bi sevgilisi var aile iliskileri cok iyi bu dediklerimin hicbiri bende yok olmadi da. Hayal kurmaktan bagimli oldum artik icimden hicbir sey yapmak gelmiyor. Nolur yardimci olun cok kotu durumdayim
herkes mutlu olmaya çalışıyor belki olağan üstü bir çaba sarfederek bunu başarmaya çalışıyorlar kıskanmak yerine imrenseniz daha huzurlu olursunuz

şunu soylim,akrabamız boşanıyor,ev yangın yeri,kadın sarmaş dolaş resımlerini paylaşıyor eşi ile,bır arkadaşım çok zengın,ağır piskolojık tedavi göruyor,ınstagramına bak,jeep altında mutlu gezıyor sanarsın,krıze gırıp sık sık tedavıye gıdıyor,ünlülere bak çok mutlu,aaa bırde bakıyorsun benı hep dovuyordu,şiddet uyguluyıordu,dıye ağlamalar,oysa sosyal medya hesapları hiç öle demıyor,not:sosyal medyam hıçbır hesabım yok şükür

milletin amacı o zaten.
"bak biz çok mutluyuz"
"bak biz her yeri geziyoruz"
"bak ben evliyim çocuk yaptım"
"bak araba aldım"..... vs vs
zaten ele güne gösteriş olsun diye gözümüze gözümüze sokuluyor çoğu. onu geç bir ortama giriyorum. millet kendini öve öve bitiremiyor. X şehrinde gittiği bir lokantayı bile nerdeyse ağzından su aka aka anlatan tipleri gördüm. gösterişin bile millet suyunu çıkarıyor. yani o yazanlar sahte. amaç gösteriş. "sen başaramadın ben başarıyorum" mesajı. böyle tipleri takibi bıraktım. sen de takipleri bırak. sosyal ortamda da pek denk gelmemeye çalışıyorum. kendilerini de paylaştıklarını da görmüyorum :) onları boşver de sen biraz kendine bakım yap. tatil imkanın varsa bir şehir değiştir. bir kaç kilo versen bile kendini daha iyi hissedeceksin. maddi imkanın varsa kıyafet üst baş al. bir hava al sınav stresi büyük yük. bıyık mıyık ne ya :) bunlar dert edecek şey değil 2 dakikalik iş çünkü :)

zaten kimse mutsuz halini eklemez ki,oradaki gördüğün insanların hayatları çok mu mükemmel sanıyorsun, o anlık ortamdaki mutluklarını paylaşıyorlar,sizin hiçmi mutlu olduğunuz zaman yok sizde onları çekip ekleyin.görmek istemediğin şeye sana zorlamı baktırıyorlar anlamadım

Herkes 4x4 hayat yaşayacak değil .. Başkalarını Kıskanmak biraz garip geliyor bana.. Kıskançlık hangi derecede onu da bilmek lazım imrenmek mi kıskançlık mi ? Hesaplarını bi müddet kapat ve sosyal olmaya bak,hiç mi arkadaşın yok etrafında ? Onlarla muhatap ol .. Bak burda da çok iyi insanlar var sanki özellikle seçilip getirilmis gibiler bende ilk üye oldugumda sustum sadece yorumları vs okudum şimdi daha aktifim kimsenin kimseye bisey dediği de yok..burda zaman geçir .. Zamanla bunalıma surukler bu durum seni

Cem yilmazin bir esprisi var askerde herkes elde bazuka resim cektiriyor e bu bolukte patatesleri kim soyuyor?o kaldiraji indir elde patetes var....fotograf atmak cokmu hos? yani herkes mutlumu ki? Herkes mutlu olsun tabiki afiyette olsunlarda siz kendinize yonelin hedeflerinizi gerceklestirememis olabilirsiniz mesela es anlaminda bu olmayacak anlamina gelmez vakti gelmemistir herseyin zamani var ve herkesin hayati farkli ...o resimde olsaydiniz mutlu olacaginizin garantisi varmiydi?yani mutluluk kisiden kisiye degisir kimine para yaramaz mesela azitir sapitir...siz bunlari dusunmeyin hesaplari kapatin iki resim sizi sizden etmesin...ne dertker var insanlarda ve her zaman kendinizden asagida olanlara bakin asagi derken hastalara bakin sagliginiza sukredin cebinize bakin sokakta yasayanlari dusunun...bardagin dolu tarafini dusunun bos tarifi icin dua edin calisin cabalayin ve acele etmeyin

Back
X