- 3 Mart 2016
- 242
- 207
- 18
- 34
Aslinda biyikli derken asiri tuylu olmayi kastetmistim yuzum sirtim her tarafim![]()
Epilasyon var:) hem cirkin kadin yktur.bakimsiz ve makyajsiz kadin vardir.yasinda daha kucuk . nasibindeki cikar karsina :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aslinda biyikli derken asiri tuylu olmayi kastetmistim yuzum sirtim her tarafim![]()
Part time bir işe gir öncelikleAslinda biyikli derken asiri tuylu olmayi kastetmistim yuzum sirtim her tarafim![]()
zayıflayabilir kaşın bıyığın iiçin kuaföre gidebilir burnun için estetik yaptırabilirsin bunlar imkansız şeyler değilHepiniz ne guzel demissiniz tesekkurler guzel yorumlariniz icin. Hakli oldugunuzu biliyorum hic sosyal medya hesabim yok zaten. Su ana kadar hicbir iliski de yasamadim. Erkekler tarafindan dislanan sisman ve biyikli uzun burunlu bi kizim. Kucuklukten beri hep hayal kurdum hicbiri olmadi ne kadar cabalasam bile. 19 yasindayim ve istedigim universiteyi bile kazanamadim. Sukretmeyi gercekten deniyorum ama zor yaslardayim ve herkes hayatini yasarken ben aynaya bakmaya utanir oldum. Fazla dusunmekten bu hale geldim sanirim.
Herkezin ne yaşadığı bir resimden belli olmuyor ayrıca dertsiz insan yoktur herhalde. Sende kendinle ilgili iyi şeyleri düşün ayrıca hesaplarınıda kapata bilirsin o zaman kendi hayatını yaşarsın.Herkese merhaba. Sorunum size biraz tuhaf gelebilir ama cok zor durumdayim nolur tavsiyelerinizi esirgemeyin. Herkesi asiri derecede kiskanmaya basladim. Instagramda facete herkes o kadar mutlu herkes geziyo hayatini yasiyo bense onlara bakarken hayatimi curutuyorum benim neden boyle degil diye. Bazilarina bakiyorum hem guzel mutlu zengin harika bi sevgilisi var aile iliskileri cok iyi bu dediklerimin hicbiri bende yok olmadi da. Hayal kurmaktan bagimli oldum artik icimden hicbir sey yapmak gelmiyor. Nolur yardimci olun cok kotu durumdayim
herkes mutlu olmaya çalışıyor belki olağan üstü bir çaba sarfederek bunu başarmaya çalışıyorlar kıskanmak yerine imrenseniz daha huzurlu olursunuzHerkese merhaba. Sorunum size biraz tuhaf gelebilir ama cok zor durumdayim nolur tavsiyelerinizi esirgemeyin. Herkesi asiri derecede kiskanmaya basladim. Instagramda facete herkes o kadar mutlu herkes geziyo hayatini yasiyo bense onlara bakarken hayatimi curutuyorum benim neden boyle degil diye. Bazilarina bakiyorum hem guzel mutlu zengin harika bi sevgilisi var aile iliskileri cok iyi bu dediklerimin hicbiri bende yok olmadi da. Hayal kurmaktan bagimli oldum artik icimden hicbir sey yapmak gelmiyor. Nolur yardimci olun cok kotu durumdayim