aşırı kıskanıyorum napıcam bilemiyorum

mellifluous

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2018
748
366
33
ya biliyorum eski konularımı az çok bilen herkes sıkıldı artık ama valla anlatabileceğim ve anlayabilecek kimsem yok,ben de buraya yazıyorum işte.
şimdi benim geçen sene sevgili/flört tarzında olduğum bir çocuk vardı, gerçekten çok da hoşlanıyodum ondan ama tek sıkıntı ufak şeylerden kavga çıkartıp duruyodum. sonra bir kere yine bu kavgalardan biri sonrası küstük ama ben barışırız diye düşünürken araya baya zaman girdi ve öyle kaldı yani aslında bitti gibi oldu son konuşmamızda çok istemiyorum artık gibisinden bişey dedi çünkü, ben yine barışırız falan zannediyodum ama çocuk bu sene sevgili yaptı. ve kız gerçekten güzel hani okulda çoğu kişinin beğendiği bir kız hareketleri falan da havalı burnu havada tiplerden. kızdan gerçekten hoşlandığını görüyorum ve canım inanılmaz yanıyor kabul edemiyorum bittiğini. çok kıskanıyorum ya ben böyle üzgünken onun mutlu bir ilişkisi var cidden aylardır toparlanamıyorum.

ve en büyük sıkıntım da bu sene üniversite sınavına gireceğim ama ne kadar denersem deneyim burda yazılan şeyleri ne kadar ciddiye alırsam da alayım bir sonraki gün onları yan yana mutlu görüyorum ve gerçekten gücüm kalmıyor. dayanamıyorum ya nasıl bu kadar kolay unuttu her şeyi. belki de sadece anlatıp rahatlamak için yazıyorum bilmiyorum ama cidden ben ilişkimize önem vermiştim ve onun o kadar da önemsemediğini gördükçe çok kötü oluyorum, o kızın yerinde ben olmalıydım diyorum bazen. her gördüğümde karnıma bir ağrı giriyor ve cidden napıcam bilemiyorum. ders çalışamıyorum en kötüsü bu sanırım.

Burdaki konulari oku dersini çalış bir hedef belirle elin kıçı kırık oğlu için ki çocuk sana anlayış göstermiş sen durmamisin o da hayatina bakiyor dogal olarak sen de bak bu nedir ya yaşın kaç senin de yok onun yerinde ben olmaliydim falan bu kadar drama gerek yok.
Cok değil 10 sene sonra gülersin bu düşündüklerine ama önce kendine bir iyilik yap çalış çabala sınavı kazan ayaklarinin üstünde dur gerisi hikaye

Seneye mezuna kalırsan o çocuk ya da yanındaki sevgilisi iyi biryerleri kazanırsa ne kadar kötü hissedeceğini düşün çalışmaya başla. Ya da hazır onlar flört modunda derslere kendini veremezken çalışıp onları geçmeyi filan hedefle ne bileyim. Kötü duygularını hırsa çevir çekirge.

Seneye ikisi de üniversiteye gider sen kalırsan o zaman görürsün üzülmeyi asıl.

biliyorum..kesin kızcam kendime sonradan ama şuan tek düşündüğüm şey gerçekten nasıl bu kadar mutlu beni hiç mi özlemiyor
ben onu özlüyorum çünkü

aslında görmesem uzakta olsalar unuturum diye düşünüyorum ama sınıflarımız yan yana dönüşte aynı servisle gidiyoruz yani kaçamıyorum gerçekten

ya keşke öyle yapabilsem hiç öyle intikam planları yapabilen biri olamadım...tamam diyorum odaklanıcam derslerime umrumda bile olmıcak ama sonra onları yan yana görüyorum bir de hiç bakmıyor bana sanki onca şeyi yaşamadık gibi

biliyorum..kesin kızcam kendime sonradan ama şuan tek düşündüğüm şey gerçekten nasıl bu kadar mutlu beni hiç mi özlemiyor
ben onu özlüyorum çünkü

Seni özlemiyor, gayet mutlu anlattığın kadarıyla. Olan olmuş artık sen de önüne bak. Bu kadar takıntının sonu hayırlı olmaz.

Seni özlemiyor, gayet mutlu anlattığın kadarıyla. Olan olmuş artık sen de önüne bak. Bu kadar takıntının sonu hayırlı olmaz.
takıntı değil de ben her küstüğümüzde o bana okulda barışmak için gülümserken tersliyodum falan biraz saçma davranmıştım şimdi diyorum ki benim yüzümden oldu yoksa o benden soğumazdı. kendimi suçlu görüyorum yoksa mutlu olabilirdik. ama şimdi o başkasıyla hem de benden daha çekici biriyle mutlu bunu kabullenmek istemiyorum

ben onu özlüyorum çünkü
Gerçekleri yazıp gidiyorum...
Arkadaşım sizi neden özlesin adamın sevgilisi var özleyecek olsa sevgilisi olmazdı
Bir de allahaşkına en ufak şeyde tartışma çıkaran sizmişsini kendi ellerinizle bu hala getirmişsiniz...

ben de özlemezdim...
O sizi ders çalışsanız da özlemeyecek onları görseniz de özlemeyecek...
hayat sizin illa ben çalışmayacak sonunu gorecem öyle ders alıcam diyorsanız o da sizle alakalı...

zaman işliyor malesef
Ya söylemek istemiyorum ama bu bir gerçek bu bir yarış maraton...
Dayanamayan eleniyor hem de çabucak...
Bu gidişle eleneceksiniz....
Üniversite sınavından elenmek mezuna kalmak demek ve hayattan da bir yıl elenmek demek..

Artik kiskanmaniz gerekecek bir iliskiniz kalmamis. Bunu kabul edin. Ve bu konuyu cocugunuz acsa ve ona ne tavsiye edecekseniz onu uygulayiniz.
zaten yapmam gerekenleri biliyorum ama işte onları görünce tüm her şey unutuyorum kimyam bozuluyo resmen

evet sıkıntı biraz da bu işte eğer benim yüzümden değil de onun yüzünden bitseydi ben zaten soğurdum, zamanında karşı taraf yüzünden bitmiş ilişkim de oldu hiçbirine 1 haftadan fazla üzülmedim bile ama bu sefer canım çok yanıyor çünkü ben yeteri kadar doğru davranmadım ben elimden geleni yapsam o zaten bana karşı iyiydi yani keşke onun yüzünden bitmiş olsaydı diyorum ama işte

Bunları düşünmeye zaman mı var?
Bitti biten bitti adam mutlu cicim...
Sen kendi derdine yan üniversite sınavından sonra double mutsuz olabilirsin...

ha benim önemli değil diyorsan olabılır yani

Valla ister kabullen ister kabullenme bir şekilde bitmiş, adam önüne bakmış, başka ilişkiye başlamış, gayet mutlu, seni özlemiyor ve sana dönmeyecek. Bunları kabul edersen sen de mutlu olursun, etmezsen iki günde bir konu açmaya yatağına uzanıp ağlamaya ve derslerini ihmal etmeye devam edersin. Bu halin sana kaybettirir sadece

cok naz asik usandirir derler bundan sonraki hayatinda basarilarin devamini dilerim:)

Bunları düşünmeye zaman mı var?
Bitti biten bitti adam mutlu cicim...
Sen kendi derdine yan üniversite sınavından sonra double mutsuz olabilirsin...

ha benim önemli değil diyorsan olabılır yani

aslında görmediğim sürece iyi gibiyim verimli çalışıyorum falan. ama sonra ya kantinde ya da çıkışta birlikte giderlerken görüyorum çok kötü oluyorum ya. zaten instagramdan da stalklıyorum çok moralim bozuluyo aynı gönderileri falan beğeniyolar hep. bildiğiniz dengem kayıyor sinirlerim bozuluyo. zaten hayatımda yolunda gitmeyen çok şey var bari o yanımda destekçi olsaydı birlikte çalışırdık diye düşünüyorum hep.

ama başta o çok istemişti beni gerçekten hatta ben istememiştim. ilişki içinde hiç değer görmemiş olsam zaten kestirip atarım da işte her şey iyiydi gerçekten. hatta ayrı olduğumuz dönemde de bana bakıyodu ben de mutlu oluyodum o da hala önemsiyor demek ki unutamadı diye ama o kız çıktıktan sonra yüzüme bile bakmıyo çok ani oldu ve mantıklı düşünemediğimi biliyorum ileride pişman olacağımı da biliyorum ama gerçekten çok zor bi durum

Sen üniversite de ne yapacaksın sevgili oldun çıktın sınıfta goruyorum diyip çalışmayacakmısın?
Böyle bir mantık var mı?
Güzel kardeşim herkes kendine yetmeyi bilmeli ailene anlat istersen destek olurlar mı bilmem...

sen seçim yapacaksın ki hala burdaysan seçimin ühü sevgilim tarafında

E duyguları bitmiş sonra da başkasına aşık olmuş. Ömür boyu senin peşinde koşacak değildi ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…