aşırı kıskanıyorum napıcam bilemiyorum

Sen üniversite de ne yapacaksın sevgili oldun çıktın sınıfta goruyorum diyip çalışmayacakmısın?
Böyle bir mantık var mı?
Güzel kardeşim herkes kendine yetmeyi bilmeli ailene anlat istersen destek olurlar mı bilmem...

sen seçim yapacaksın ki hala burdaysan seçimin ühü sevgilim tarafında

hayır aslında böyle olmasını istemiyorum ama kendimi hiç güçlü hissetmiyorum sanki burda evet kararımı verdim seçimimi yaptım sınavıma çalışıcsm desem de onları görünce iyice dağılıcam gibi geliyo ki zaten hep böyle oldu. tam aklımdan çıkarttığımı fark ettiğim anda bir şekilde tekrar onları birlikte gördüm moralim alt üst oldu. bir de biz çok göz önünde yaşadık bu birlikteliğimizi okulda olduğumuz için, yani okulun çoğu bir dönem sevgili olduğumuzu biliyodu, şuan herkes sanki ben ve o kızı kıyaslıyormuş gibi geliyo bana. bunu da kafamdan atamıyorum çok kötü bi his

hayır aslında böyle olmasını istemiyorum ama kendimi hiç güçlü hissetmiyorum sanki burda evet kararımı verdim seçimimi yaptım sınavıma çalışıcsm desem de onları görünce iyice dağılıcam gibi geliyo ki zaten hep böyle oldu. tam aklımdan çıkarttığımı fark ettiğim anda bir şekilde tekrar onları birlikte gördüm moralim alt üst oldu. bir de biz çok göz önünde yaşadık bu birlikteliğimizi okulda olduğumuz için, yani okulun çoğu bir dönem sevgili olduğumuzu biliyodu, şuan herkes sanki ben ve o kızı kıyaslıyormuş gibi geliyo bana. bunu da kafamdan atamıyorum çok kötü bi his
Tamam sen bilirsin herkesi düşüneceksen...
Ben ne düşünüyorum
Okula yollanıyormusun?
Para verılıyor mu?
Kitabın kalemin alınıyor mu?
Kurs dershane vs vs gonderiliyormusun?

z
E duyguları bitmiş sonra da başkasına aşık olmuş. Ömür boyu senin peşinde koşacak değildi ya.

ama ayrıldığımız dönemde de her an barışcak gibiydik bakışıyoduk hala falan sonra o kız çıktı bi anda onda oldu. keşke hafızamı falan sildirsem ya ya da ne biliyim o ikisini gözlerim hiç görmese, eski sevgilimi özlüyorum falan değil aslında bu kadar gözümün önünde mutlu olması çok canımı yakıyor kıskanıyorum sadece

Tamam sen bilirsin herkesi düşüneceksen...
Ben ne düşünüyorum
Okula yollanıyormusun?
Para verılıyor mu?
Kitabın kalemin alınıyor mu?
Kurs dershane vs vs gonderiliyormusun?

dershaneye gitmiyorum netlerim iyi şuan, ama yapamadığım birkaç dersten özel ders alacağım ilerde de halledemezsem. geri kalanlar evet ailem yapıyor sağolsunlar

dershaneye gitmiyorum netlerim iyi şuan, ama yapamadığım birkaç dersten özel ders alacağım ilerde de halledemezsem. geri kalanlar evet ailem yapıyor sağolsunlar
Güzel ailen her şeyi yapıyor
Ama sen herkesi düşünüyorsun
Bak kardeş ailene karşı da sorumlusun...
Çünkü onlar karşılıyor her şeyini
Çabalayarak kazanamayabilirsin...
Ama benim çocuğum olsan ve sürekli bu durum seni düşürse sana olan güvenimi sorgulardım...

kendi hayatını kazandığın zaman buhranlarınla istediğini yap

Güzel ailen her şeyi yapıyor
Ama sen herkesi düşünüyorsun
Bak kardeş ailene karşı da sorumlusun...
Çünkü onlar karşılıyor her şeyini
Çabalayarak kazanamayabilirsin...
Ama benim çocuğum olsan ve sürekli bu durum seni düşürse sana olan güvenimi sorgulardım...

kendi hayatını kazandığın zaman buhranlarınla istediğini yap

yani haklısınız zaten o kadar da iyi biliyorum ki yaptığım şeyin saçma sapan olduğunu, ama gerçekten sanırım ilk kez böyle bir şey yaşayıp kaybettim ve ne yapmam gerek bilemiyo gibiyim. tam böyle adapte olucam birlikte görüyorum ikisini. o kadar mutlu ki benleyken böyle değildi. o da kendi halinde takılsa zaten bi süre sonra görmez unuturdum, ama sürekli gözümün önünde ben de stalklamadan duramıyorum işte ne yapıyım.

yani haklısınız zaten o kadar da iyi biliyorum ki yaptığım şeyin saçma sapan olduğunu, ama gerçekten sanırım ilk kez böyle bir şey yaşayıp kaybettim ve ne yapmam gerek bilemiyo gibiyim. tam böyle adapte olucam birlikte görüyorum ikisini. o kadar mutlu ki benleyken böyle değildi. o da kendi halinde takılsa zaten bi süre sonra görmez unuturdum, ama sürekli gözümün önünde ben de stalklamadan duramıyorum işte ne yapıyım.
Dediğim hiç bir şey kar etmeyeceğine göre sen bilirsin

Ben o yaşlardayken saçma sapan birini seviyordum adeta mantığımı kaybetmiş gibi seviyordum. Şimdi hatırlıyorum mesela o günleri o çocuğu da ,çok komik geliyor ve boşa zaman kaybı şimdiki aklım olsa ASLAAAA ASLAAAA onun geçtiği yoldan bile geçmem büyük konuşmak olmasın , Allah korusun . Hep içim acır, keşke o yaşlardayken çok çalışıp daha güzel bölümü kazansaydım diye. Hem de çok acıyor canım yaaa işte öyle . Sana tavsiyem Lütfen ama lütfen bu yılı çok iyi değerlendirmeye bak . Gün geliyor en güvendiğimiz , beni seviyor dediğimiz kişi hattını değişip kendi kendine ayrılabiliyor ve derslerini , geleceğini , sınavını kaybettiğinle kalıyorsun. Başkasını seversin üzülme bir tek o yok, bu yıl çok çalış iyi bir bölüm kazan lütfen.

Ya görürsen ikisini birlikte, sakın kaçma yabancıymış gibi tanımıyormuş gibi davran. Ve o ortamdan kaçma rahat ol işini hallet çık Acayip etkili oluyor ve sen de zamanla alışıyorsun yabancı gibi geliyor artık. Karşı taraf da beni nasıl unuttu ya noluyor falan diye kalacaktır. Bak ben böyle davranmıştım çok işe yaradı :D

ya biliyorum eski konularımı az çok bilen herkes sıkıldı artık ama valla anlatabileceğim ve anlayabilecek kimsem yok,ben de buraya yazıyorum işte.
şimdi benim geçen sene sevgili/flört tarzında olduğum bir çocuk vardı, gerçekten çok da hoşlanıyodum ondan ama tek sıkıntı ufak şeylerden kavga çıkartıp duruyodum. sonra bir kere yine bu kavgalardan biri sonrası küstük ama ben barışırız diye düşünürken araya baya zaman girdi ve öyle kaldı yani aslında bitti gibi oldu son konuşmamızda çok istemiyorum artık gibisinden bişey dedi çünkü, ben yine barışırız falan zannediyodum ama çocuk bu sene sevgili yaptı. ve kız gerçekten güzel hani okulda çoğu kişinin beğendiği bir kız hareketleri falan da havalı burnu havada tiplerden. kızdan gerçekten hoşlandığını görüyorum ve canım inanılmaz yanıyor kabul edemiyorum bittiğini. çok kıskanıyorum ya ben böyle üzgünken onun mutlu bir ilişkisi var cidden aylardır toparlanamıyorum.

ve en büyük sıkıntım da bu sene üniversite sınavına gireceğim ama ne kadar denersem deneyim burda yazılan şeyleri ne kadar ciddiye alırsam da alayım bir sonraki gün onları yan yana mutlu görüyorum ve gerçekten gücüm kalmıyor. dayanamıyorum ya nasıl bu kadar kolay unuttu her şeyi. belki de sadece anlatıp rahatlamak için yazıyorum bilmiyorum ama cidden ben ilişkimize önem vermiştim ve onun o kadar da önemsemediğini gördükçe çok kötü oluyorum, o kızın yerinde ben olmalıydım diyorum bazen. her gördüğümde karnıma bir ağrı giriyor ve cidden napıcam bilemiyorum. ders çalışamıyorum en kötüsü bu sanırım.
Sengelecek sene sürünürsün. On lar kampüste dolanır.

takıntı değil de ben her küstüğümüzde o bana okulda barışmak için gülümserken tersliyodum falan biraz saçma davranmıştım şimdi diyorum ki benim yüzümden oldu yoksa o benden soğumazdı. kendimi suçlu görüyorum yoksa mutlu olabilirdik. ama şimdi o başkasıyla hem de benden daha çekici biriyle mutlu bunu kabullenmek istemiyorum
Fazla naz asik usandirirmis derler seninkide o hesap.Su saatten sonra yapacagin tek sey derslerine odaklanip universite sinavini kazanmak.Yasin daha kucuk daha cook sevgili yaparsin kendine.oncelik dersler ve üniversite sinavin.

Seni öncelikle dahi anlamına gelen de/da yı ayırdığın için tebrik ediyorum. Türkçen güzelmiş :) Bak bunun için sevinebilirsin.

2. olarak, herhalde bir daha anlamsız ve gereksiz yere trip atmaman gerektiğini anlamışsındır. Daha önünde üniversite var. ORaya geçince yeni insanlarla tanışırsın. Muhtemelen, o çocukla da o kız farklı ve uzak şehirleri kazanırsalar ayrılırlar ileride. Ha sen de sevgili olmuş olsaydın siz de uzak şehirleri yazdığınızda iletişiminiz kopacaktı.

Yani demem o ki, boşuna kendini üzüyorsun. Üniversitede zaten birileriyle tanışırsın. Ne kadar iyi bir bölüm, iyi bir üniversite istersen çevrendekiler de o kadar donanımlı insanlar olur. Lise aşkın için üzülüp, geleceğini yakacağına hırsa gelip her şeyin en iyisine sahip ol. Çalış.

evet sıkıntı biraz da bu işte eğer benim yüzümden değil de onun yüzünden bitseydi ben zaten soğurdum, zamanında karşı taraf yüzünden bitmiş ilişkim de oldu hiçbirine 1 haftadan fazla üzülmedim bile ama bu sefer canım çok yanıyor çünkü ben yeteri kadar doğru davranmadım ben elimden geleni yapsam o zaten bana karşı iyiydi yani keşke onun yüzünden bitmiş olsaydı diyorum ama işte
Iste siz de onun karsi tarafisiniz. Boyle düşünürseniz ozlememesi normal gelebilir

Giden gitmiştir dönerse senindir dönmezse hiç senin olmamıştır.. Sallaa derslerine odaklan hedefini belirle iyi yerlere gel öyle ya da böyle hayatından çıkanlara teşekkür edeceğin zamanlar gelecek ama şu ânının o zamanların başlangıcı olduğunu asla unutma ona göre hareket et

Annenle konuşup ikinci yarı tatilinden sonra başka bir okula kayıt ol benim arkadaşım şuan taşınıyor çocuğu ikinci yarı başka okula gidecek lise sonda kızı hiç bir sorun olmuyor anlattığına göre kesin sonuç istiyorsan ha yok ben sürekli ders çalışmadan mıy mıy konu yazıcam sınav zamanıda öyle bakar durursun puan tablosuna sinirlendirdin artık cidden beni

biliyorum..kesin kızcam kendime sonradan ama şuan tek düşündüğüm şey gerçekten nasıl bu kadar mutlu beni hiç mi özlemiyor
ben onu özlüyorum çünkü

Yolun başindasin ama ilişkiler konusunda şunu unutma, hiç kimse vazgecilmez degil, seni ne kadar severse sevsin, aşkın ölüyorum diye kapinda sürünen bir adam bile olsa kendini vazgecilmez sanma.
Hiçkimse devamli kavga cikaran, huzur vermeyen birini istemez. Nasilsa barişiriz döngüsü sonsuza dek surecek degildi.

Seni özlememesi çok normal, insandaki duygular bitince sen yabanci olursun, eski bir tanidik olursun. Biri sizi seviyor diye, biseyler paylastiniz diye hep onda yeriniz olacagini dusunmeyin yani.

Annenle konuşup ikinci yarı tatilinden sonra başka bir okula kayıt ol benim arkadaşım şuan taşınıyor çocuğu ikinci yarı başka okula gidecek lise sonda kızı hiç bir sorun olmuyor anlattığına göre kesin sonuç istiyorsan ha yok ben sürekli ders çalışmadan mıy mıy konu yazıcam sınav zamanıda öyle bakar durursun puan tablosuna sinirlendirdin artık cidden beni

nE

ya biliyorum eski konularımı az çok bilen herkes sıkıldı artık ama valla anlatabileceğim ve anlayabilecek kimsem yok,ben de buraya yazıyorum işte.
şimdi benim geçen sene sevgili/flört tarzında olduğum bir çocuk vardı, gerçekten çok da hoşlanıyodum ondan ama tek sıkıntı ufak şeylerden kavga çıkartıp duruyodum. sonra bir kere yine bu kavgalardan biri sonrası küstük ama ben barışırız diye düşünürken araya baya zaman girdi ve öyle kaldı yani aslında bitti gibi oldu son konuşmamızda çok istemiyorum artık gibisinden bişey dedi çünkü, ben yine barışırız falan zannediyodum ama çocuk bu sene sevgili yaptı. ve kız gerçekten güzel hani okulda çoğu kişinin beğendiği bir kız hareketleri falan da havalı burnu havada tiplerden. kızdan gerçekten hoşlandığını görüyorum ve canım inanılmaz yanıyor kabul edemiyorum bittiğini. çok kıskanıyorum ya ben böyle üzgünken onun mutlu bir ilişkisi var cidden aylardır toparlanamıyorum.

ve en büyük sıkıntım da bu sene üniversite sınavına gireceğim ama ne kadar denersem deneyim burda yazılan şeyleri ne kadar ciddiye alırsam da alayım bir sonraki gün onları yan yana mutlu görüyorum ve gerçekten gücüm kalmıyor. dayanamıyorum ya nasıl bu kadar kolay unuttu her şeyi. belki de sadece anlatıp rahatlamak için yazıyorum bilmiyorum ama cidden ben ilişkimize önem vermiştim ve onun o kadar da önemsemediğini gördükçe çok kötü oluyorum, o kızın yerinde ben olmalıydım diyorum bazen. her gördüğümde karnıma bir ağrı giriyor ve cidden napıcam bilemiyorum. ders çalışamıyorum en kötüsü bu sanırım.

Yıllar sonra çocuğun adını bile hatırlamayacaksın olan şu kaybettiğin bir senene olacak, yazık...

Seviyo olsaydınız birbirinizi barışırdınız, sen sadece egona yedirememişsin sana nasıl dönmez pnu kafaya takıyosun boşver başkaları şıp diye unutturacak sana onu

Back
X