aşırı kıskanıyorum napıcam bilemiyorum

Gözünün önünde olmaları kötü bir durum.Uzak olsan daha rahat unuturdun.Aynı iş yerinde beğendiğim çocuk,iş yerinden ayrılınca zerre aklıma gelmemeye başladı.Onları gördüğün zaman kendine telkinler ver,olay kapandı gitti o başkasıyla olmak istiyor bunu kabul ediyorum de kendine.Kabullendiğin durumlar sana acı vermemeye başlar.Israrla kabul etmrzsen hep askıda kalmaya devam eder.

Acı çekeceksin, kıskanacaksın, birşey bitecek, birşey başlayacak. Hayat böyle. Bu kadar kadının arasındasın hepsi tecrübeli. İyi dinle. Ne sevgililer olacak ne aşklar yaşayacak ama Bu günler geri gelmeyecek. Bir daha bu güzel zamanların olmayacak okuluna git canım okulum de seni de kendimi de çok seviyorum de. Nasıl yapacaksın bilmem ama kendinin kıymetini bil. Acını arka planda tut.

Zamanında buna benzer bi hata yaptım ve çok pişmanım ders çalış inan ünivde daha yakışıklı çocuklar var :)) okuyup kariyerin olduktan sonra bin tanesi dizilir kapına

Bosver demek ki olmayacagi varmis. Universitede yenisini bulursun simdi calis. Senin hakkinda ne dusundugunu onemsememeye calis yakinda hic gormeyeceksin onu zaten. Ozguvenini zedeliyor kizin guzel ve havali olmasi. Zedelemesin. Ozguvenini yuksek tut. O olmamis demek ki hayirlisi diilmis baska biri cikar karsina

Back
X