Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bugün yemekte konusu oldu astığı çamaşırı uzun süre toplamamak dahilik belirtisiymiş.
Kendine temiz düzenli ve temizlik yapmayı seven koca bul benim gibi :)) evde ki tek işim yemek yapmak ve esime yardım etmek asla temizlik işini tek başıma halledemem yapsam bile onun ki kadar güzel olmaz.
Eşya desen aynen senin gibi az öz eşyayla yaşarım o kadar süslü tabak çanak almayı düşünsem bile fenalık gelir tıklım tıklım dolaplar olacak diye.
Bugün yemekte konusu oldu astığı çamaşırı uzun süre toplamamak dahilik belirtisiymiş.
Kendine temiz düzenli ve temizlik yapmayı seven koca bul benim gibi :)) evde ki tek işim yemek yapmak ve esime yardım etmek asla temizlik işini tek başıma halledemem yapsam bile onun ki kadar güzel olmaz.
Eşya desen aynen senin gibi az öz eşyayla yaşarım o kadar süslü tabak çanak almayı düşünsem bile fenalık gelir tıklım tıklım dolaplar olacak diye.
Valla benim cevremde çok var , belli bir dönem yalnız yaşamış ya da ev işlerinde annesine yardım ettiğini söylemesi ip ucu verebilir.
Benim babam bile ki 65 yaşında annemle temizlik yapar , bulaşık makinası babama aittir kimseyi karıştırmaz o yeleştirir o boşaltır.