• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aşırı miskinlik nasıl atlatılır?

Instagramda yemek ve temizlik sayfalari var temiz evim vs. Bunlari takip edebilirsin gaza getirmesi acisindan :)

Bugün yemekte konusu oldu astığı çamaşırı uzun süre toplamamak dahilik belirtisiymiş.
Kendine temiz düzenli ve temizlik yapmayı seven koca bul benim gibi :)) evde ki tek işim yemek yapmak ve esime yardım etmek asla temizlik işini tek başıma halledemem yapsam bile onun ki kadar güzel olmaz.
Eşya desen aynen senin gibi az öz eşyayla yaşarım o kadar süslü tabak çanak almayı düşünsem bile fenalık gelir tıklım tıklım dolaplar olacak diye.

Bugün yemekte konusu oldu astığı çamaşırı uzun süre toplamamak dahilik belirtisiymiş.
Kendine temiz düzenli ve temizlik yapmayı seven koca bul benim gibi :)) evde ki tek işim yemek yapmak ve esime yardım etmek asla temizlik işini tek başıma halledemem yapsam bile onun ki kadar güzel olmaz.
Eşya desen aynen senin gibi az öz eşyayla yaşarım o kadar süslü tabak çanak almayı düşünsem bile fenalık gelir tıklım tıklım dolaplar olacak diye.
:oha::KK45::KK45:hahha cidden dahilik belirtisimiymiş :D
Buarada öyle bi eş dünyada 1 kez yaratılmıştır oda size denk gelmiş sanki. Ne duydum ne gördüm böyle bişey:)

:oha::KK45::KK45:hahha cidden dahilik belirtisimiymiş :KK70:
Buarada öyle bi eş dünyada 1 kez yaratılmıştır oda size denk gelmiş sanki. Ne duydum ne gördüm böyle bişey:)
Valla benim cevremde çok var , belli bir dönem yalnız yaşamış ya da ev işlerinde annesine yardım ettiğini söylemesi ip ucu verebilir.
Benim babam bile ki 65 yaşında annemle temizlik yapar , bulaşık makinası babama aittir kimseyi karıştırmaz o yeleştirir o boşaltır.

Back
X