aşırı miskinlik nasıl atlatılır?

Bekarken ben.
Hatta evliyken de ben.
Hiç sevmiyorum ev işi yapmayı.
Nefret ediyorum. Canım isterse yapıyorum. İstemezse yapmam. Bekar evimde hiç süs eşyam yoktu. Şimdiki evimde de pek yok. Onları temizlemek eziyet geliyor bana.
Gezmek deyin sabahın 5inde kalkarım.
Ama ev temizlenecekmiş deyin o yataktan asla çıkmam. Zorunda kalmadıkça yapma sen de.
Yemek konusunda bekarken atıştırarak geçiriyordum. Ya da dışarıda yerdim. Evlenince de donatmadım sofrayı. Tek çeşit yemek salata yetiyor bize.

Ben annemden gelmis olmasi gerek duzenliyim.
Odami kiz kardesimle ortak kullaniyoruz.
Bi ara " uff evlensemde kurtulsam odami paylasmaktan' demistim.
Ama sonra jeton dustu " evlenincede odayi paylasmak gerekiyordu dimi..uff' diye.

Çok dağıtırsan toplaması daha zor olur. Bş kahve içtin hemen yıka bardağı koy biriktirmezsen sana eziyet olmaz. Besmele ile başla işine. Hadi tembellik etme kalk şu işi yap de. Bulaşık asla bırakamam. Hep aklıma gece ölür mölür kalırsam kadına bak bi bulaşık yıkamamış ne kadar pis derler derim. Ay gece gece kötü konuştum. Ama annem sağolsun söyleye söyleye kafama soktu sonun da.

tabi kızlara ve annelere yüklendiği için hep ev işleri kanımda anaçlık yok diyorsunuz
evlenin kocanız baksın yahu ehehhe
ama yine de temizlik iyidir rahatlatır ferahlatır azıcık ruh halinize verdim ben o da normal çünkü hafif depresifsiniz önceki konularınızdan malum...

Ben annemden gelmis olmasi gerek duzenliyim.
Odami kiz kardesimle ortak kullaniyoruz.
Bi ara " uff evlensemde kurtulsam odami paylasmaktan' demistim.
Ama sonra jeton dustu " evlenincede odayi paylasmak gerekiyordu dimi..uff' diye.
kardeşin evlensin

dağınık olmak başka biey pislik moduna geçmek başka bişey. o moda geçmiyorsan sorun yok

O ozcan0706 Z zeytinagaci fotograf koyun lutfen ben merak ettim

Bende bir kitap ismi kaydetmistim kenara onu bulayim size.

mesajınızı temizlemeye başladıktan sonra gördüm
lavabonun yarısını boşaltmıştım, kalan yarısını çekeyim bari
sabah sabah görmenizi istemem, içiniz kalkabilir
temizlik bitince öncesi sonrası fotoğrafları yapayım ben sizin için

kahrolsun cumartesi sabahı temizliği
şimdi şu halde olmam gerekiyordu
sabahın 8 inde temizlik yapmaya kalktım

benn suan sizin durumunuzda olsam ne yapardim dedim kendi kendime. hafta sonu evdeysem bi guzel camasirlari yikar tekrae asardim. uzun programda yikayin ki guzel guzel koksun. sonra yardimci birini alabilrseniz alin alamazsaniz kendiniz camlar dahil dip kose bi temizlik yapin. durumum var demissiniz. bir bulasik makinasi ve cok bozulan esyalarinizin yerine guzellerini alin. salona bir saat mutfaaga bi tablo alin. sonra yatagniza guzel bi ortu. ev cicek gibi olur. bi kere temizlik yapinca guzelce artik pislenmesib diye caba harcarsniz

Bazı kadınlar böyledir. her kadın anaç olacak evcil olacak diye bir şey yok üzülme :) Yalnız birazcık gayretle hiç değilse dağınıklığı azalt. Çamaşır toplamakta bişey yok. Git topla allasen :)

Ya aslında ben hep böyleydim. 2 yıldır tek yaşamaya başladığım günden beri. Düzenli temizlik yapıp kendime iyi bakamıyorum..hem temizlik hem yemek açısından.

E durumunuz varmış madem, niye haftada bir kadın almıyorsunuz? En azından bi siler, süpürür, tuvalet banyo yapar, arada bir cam siler. O temizliği görünce sizin de hoşunuza gider, biraz daha titiz davranırsınız, siz de düzenli olmaya başlarsınız.

Bekliyorum merakla baslamis is bitmis sayilir kolay gelsin.
Once topla pazar gunu 24 saat uyursun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…