- 8 Mart 2010
- 1.804
- 222
- 173
Yeni evliyim ve eşimi çok seviyorum, eşimele flört, nişanlılık döneminden beri aşırı derecede sevgimi gösterdim ve hala da bunu göstermekteyim.
Annem ve babam ben 16 yaşındayken ayrıldıkları için, sürekli o zamanlardan gelen Kaybetme Korkum var.
Sevdiğim kişileri kaybedicekmişim geliyo, ve bu yüzden çok bağlanıyorum aşırı bi sevgi kıskançlık gösteriyorum.
Bütün bunlar sanırım eşimi biraz sıktı, ve geçen bi tartışma sırasında, beni çok fazla boğuyosun dedi.
Aşırı ilgin sevgin hepsinde de öte kıskançlığın.
Şu bir kaç günden beri bu söz kafamı çok kurcaladı.
Eşimin beni sevdiğini biliyorum benimlede ilgili, beni kıskanıyo ama o bunun dozajını ayarlıyo.
Bense farkında olman bütün bunlarla onu sıkıyomuşum.
Şimdi ben bundan sonra sürekli kendimi frenlicem.
Ona karşı ilgimi sevgimi nasıl bastırıcam bilmiyorum, nasıl bi yol izlemeliyim ?
Annem hep derdi, Kızım sevgini çok belli etme.Şimdi ii anlıyorum.
Ve bi yandan da şunu fark ettim eşimde, '' nede olsa beni kaybetmeyi göze alamaz, bana çok bağlı ve deli gibi seviyo ''
Bu türlü düşünceler hakim onda.
Şimdi ben ne yapıcam. Birden bütün ilgimi sevgimi düşkünlüğümü kessem mi ?
Annem ve babam ben 16 yaşındayken ayrıldıkları için, sürekli o zamanlardan gelen Kaybetme Korkum var.
Sevdiğim kişileri kaybedicekmişim geliyo, ve bu yüzden çok bağlanıyorum aşırı bi sevgi kıskançlık gösteriyorum.
Bütün bunlar sanırım eşimi biraz sıktı, ve geçen bi tartışma sırasında, beni çok fazla boğuyosun dedi.
Aşırı ilgin sevgin hepsinde de öte kıskançlığın.
Şu bir kaç günden beri bu söz kafamı çok kurcaladı.
Eşimin beni sevdiğini biliyorum benimlede ilgili, beni kıskanıyo ama o bunun dozajını ayarlıyo.
Bense farkında olman bütün bunlarla onu sıkıyomuşum.
Şimdi ben bundan sonra sürekli kendimi frenlicem.
Ona karşı ilgimi sevgimi nasıl bastırıcam bilmiyorum, nasıl bi yol izlemeliyim ?
Annem hep derdi, Kızım sevgini çok belli etme.Şimdi ii anlıyorum.
Ve bi yandan da şunu fark ettim eşimde, '' nede olsa beni kaybetmeyi göze alamaz, bana çok bağlı ve deli gibi seviyo ''
Bu türlü düşünceler hakim onda.
Şimdi ben ne yapıcam. Birden bütün ilgimi sevgimi düşkünlüğümü kessem mi ?