Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olmaz olur muuuuFoto var mı kız
Bizim takvimde özellikle bugün aşure günü. Daha öncede sizin yemeğinizi yemem diyeni görmüştüm. O yüzden belirttim birazda. Ama haklısınız, ben emek vermişim, karşılığı yüzüme kapı kilitlemekse hak etmiyor gerçekten.
Anneme yardıma gelen kadına da demişler ,onların evinde yemek yeme evden götür falan diye. Ablada biraz saf anlatmış anneme. Abla bunlar manyak olmuş demiş anneme. Süper tespitÖyle söyleyenlere zaten yemek koklatmayin bile. Terbiyesizler ya
Hangi sebeple böyle birşey denir kiAnneme yardıma gelen kadına da demişler ,onların evinde yemek yeme evden götür falan diye. Ablada biraz saf anlatmış anneme. Abla bunlar manyak olmuş demiş anneme. Süper tespit![]()
Ama onlarin takviminde ozellikle bugun asure gunu. Kadin kotu bir niyetle soylemiyor ki,belki bilmiyordur diger mezhepleri?Ben de aleviler için aşure günü demenize aşırı sinir oldum..!!!
.Ama onlarin takviminde ozellikle bugun asure gunu. Kadin kotu bir niyetle soylemiyor ki,belki bilmiyordur diger mezhepleri?
Belki çocukturBugün Aleviler için aşure günü. Ben de dünden beri uğraşıyorum. Bugün pişirdim, öğlen sıcakken bir fasıl dağıttım. Evde olmayanlar içinde az önce çıktım. Elimde tepsi ağzımda maske dolaştım apartmanı. Kapıyı açmayanlar oldu. Normal karşıladım yine. Açmak istemeyebilirsin , covid var, almak istemeyebilirsin, bir derece kabul ettim bunu. Ama 3. kat komşum kapıya gelip, kilitledi. Ben orada koridorda beklerken resmen içeriden kapıyı kilitledi. Site güvenikli ,giriş kapısı şifreli , yalnızım, elimde tepsi var ,hani hırsız olma ihtimalim zaten yok. 8de niye kapıyı çalayım hırsız olsam. Üstüme kapı kilitledi kadın. Önce anlamadım açıyor zannettim. Sonra baktım kapı açılmıyor. Bende kek gibi bekliyorum orada ,ağzım maskeli ama gülümsüyorum saftorikliğimden. Terlik seslerini duyuyorum bu arada ben daha anlamadan ne olduğunu gitti bir de . Bu ne demek ya? Açma kapıyı. Kilitlemek ne demek? Gerçekten aşırı sinir oldum ve sakinleşmiyorum şu an![]()
Kadin ayrisimci bir soz kullanmamis zaten. Kendi inancina gore bir tarih soylemis. Cay bardagina da inansa bu kendisini baglar,rahatsiz olmaya hakkimiz yok. Bu kadar bagirmamiza da gerek yok,sakin olun. Kabul etseniz de etmeseniz de sizden farkli dusunen ve inanan insanlar her daim olacaktir.
Aşure Muharrem ayının ilk 10 günü yapılır. Alevilik bir mezhep değildir. Ayrışımcı sözlere tahammülüm yok. İslamda da bu ve benzeri ayrımcılık yok.
.
Aşure Muharrem ayının ilk 10 günü yapılır. Alevilik bir mezhep değildir. Ayrışımcı sözlere tahammülüm yok. İslamda da bu ve benzeri ayrımcılık yok.
.Kadin ayrisimci bir soz kullanmamis zaten. Kendi inancina gore bir tarih soylemis. Cay bardagina da inansa bu kendisini baglar,rahatsiz olmaya hakkimiz yok. Bu kadar bagirmamiza da gerek yok,sakin olun. Kabul etseniz de etmeseniz de sizden farkli dusunen ve inanan insanlar her daim olacaktir