Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Haklı olsam dahi bağırmaktan rahatsızım. Çünkü hem bir kadına yakışmıyor, hem de bağırdığım kişi annem. Nefes egzersizlerini deneyeceğim:)Ben bu orneklerde gereksiz bir sinir göremedim, ama konu actiginiza göre durumdan rahatsizsiniz demektir.
Nefes egzersizleri ve yoga deneyin. Youtube da cok guzel videolar var, ozellikle nefes egzersizleri kisa surede cok degisim yaratıyor
Olmaz mı. Hipotroidin yan etkileri çok. Sinir de bunlardan biri.Troid'in bununla bir ilgisi var mı? Ben de baktırmalı mıyım? Yahu öyle böyle değil çatacak yer arıyorum
Bagirmayin lutfen annenize anneler icine atar.evladin her soyledigi laf aslin da bir ok gibi saplanirmis yureklerine belli etmezlermis..Haklı olsam dahi bağırmaktan rahatsızım. Çünkü hem bir kadına yakışmıyor, hem de bağırdığım kişi annem. Nefes egzersizlerini deneyeceğim:)
Birden ortaya çıkmış bişeyse tiroitlerinize de baktırın derim. Bana da sinir musallat olmuştu son zamanlarda. Halbuki o kadar sakin biriydim ki. Meğer tiroit varmış. O da asabiyet yapıyor. Sevgiler...Hanımlar yok mu bir çözüm önerisi olan, yine size geldim..
Kahve konusunda haklı mıyım mesela? Ben de sakin kalmak istiyorum, susmak istiyorum. Sabır istiyorum. Ama olmuyor.
HoşbuldummmmmAmanın bizim cuplu sütyen :), hoşgeldin tatlım..
Sinirsel rahatsızlıkların altında birikmişlikler yatar genelde.
Kendimden biliyom.
İçinde biriktirdiklerini geç aynanın karşısına dök.
Kendinle muhabbet et.
Neyi önemsememelisin ne senin önceliğin bunlara göre fazlalıkları zihninden atmaya çalış.
İyi gelecektir...
Ben devlet hastahanesine gideceğim. Özel psikiloğa benim de gücüm yetmez şu anBende de bu tarz çıkışlat var. Annenizle olan sıkıntınız bulunuyor. Susamıyor insan.
Bir de yaşanmışlıklar sıkıntılar da tahammülsüz yapıyor insanı. Psikoloğa gitmeyi ben de idtiyorum da param yok. İlerde maddi yönden rahatlarsam gideceğim
SelammmOy benim sütyenli bacım selam
Valla bunlar dert değil, karşılıksız aşkımı unutamıyorum diye konu açmamışsınya ona sevindim ben öncelikle, ki artık umarım unutursun..
Ah ben bugün anneme neler saydırdım bi bilsen
Insan kendini gün içinde veya hayatın içinde okadar çok şeye şartlıyo ve kendince başarmaya çabalıyoki bakmışsın o arada stres topu veya sinir küpü olmuşsun..
Karşıdada yaptığın olumlu şeyleri görmeyip sürekli eleştiren bi anne varsa
Saydırmazsan günaha girersin
Boşver, rahatla![]()
Teşekkür ederim, ona da baktıracağım. SevgilerBirden ortaya çıkmış bişeyse tiroitlerinize de baktırın derim. Bana da sinir musallat olmuştu son zamanlarda. Halbuki o kadar sakin biriydim ki. Meğer tiroit varmış. O da asabiyet yapıyor. Sevgiler...