Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kucuklugunden beri manipülasyona marus kaldim onu yapma sunu yapma simdi en efak seyde bagiriyorum. Tamül seviyem azaldi. Kafama duvarlara vurasim var. Cok kötüyüm.
Kucuklugunden beri manipülasyona marus kaldim onu yapma sunu yapma simdi en efak seyde bagiriyorum. Tamül seviyem azaldi. Kafama duvarlara vurasim var. Cok kötüyüm.
kucuklukten berı baskı altında kalan elestırıye ugrayan begenılmeyen her ınsanın yasayacagı bırseydır
kafanızı duvarlara vurmanıza gerek yok altından kalkamıyorsanız uzmandan destek alırsınız gecer
kucuklukten berı baskı altında kalan elestırıye ugrayan begenılmeyen her ınsanın yasayacagı bırseydır
kafanızı duvarlara vurmanıza gerek yok altından kalkamıyorsanız uzmandan destek alırsınız gecer
Bir dönemin çocukları öyle yogun baskılarla büyütüldüki ;sus! Edepli ol! Herşeyi isteme! Ağlama elalem ne der! Şimdi o çocuklar büyüdü ve acısını çıkarırcasına çocuguna şunları öğütlüyor tüm dünya senin herşeyi iste hepsi hakkın hiç neslinden ben nesline
Ben ailevi ortamdan dolayı hep sinirle bağırarak kaba tabirlerle işimi çözmeye alışmıştım... Ama telkin ve kişisel gelişim kitapları makaleler okuyarak doğru olanın sakinlik olduğunu haklı olana bile bağırarak Haksı konuma ve ego sorunu yaşadığını anladım. Tavsiye ederim.