Aşırı sinirlenme

TomrisHatunn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2018
55
61
38
Merhaba hanımlar
Geçmişte yaşadığım olumsuz olaylar sonucunda bende herşeye sinirlenme önemli önemsiz farketmiyor Yani en ufak şeye bile aşırı tepki veriyorum karşımdakine sinirlendiysem onu annem dahi olsa düşmanım gibi görüyorum ve bu hayatımı çok olumsuz etkiliyor düzeltemiyorum tek başıma yapamıyorum artık pes etmek üzereyim Belki benim gibi hissedenler vardır nasıl yol izlemeliyim neler yapmalıyım artık herşeye razıyım doktorsa doktor ilaçsa ilaç yoksa çevremde insan kalmıcak

Destek alın.
Sizin için bu durum ne kadar zorsa, emin olun karşınızdaki insanlar için de aynı derecede zor.
Kimse sürekli bağırıp çağıran,sinirlenen birini hayatında tutmak istemez.
Herkes,kendi yaşam mücadelesini veriyor,bir de sizin kahrınızı çekemezler.

Merhaba hanımlar
Geçmişte yaşadığım olumsuz olaylar sonucunda bende herşeye sinirlenme önemli önemsiz farketmiyor Yani en ufak şeye bile aşırı tepki veriyorum karşımdakine sinirlendiysem onu annem dahi olsa düşmanım gibi görüyorum ve bu hayatımı çok olumsuz etkiliyor düzeltemiyorum tek başıma yapamıyorum artık pes etmek üzereyim Belki benim gibi hissedenler vardır nasıl yol izlemeliyim neler yapmalıyım artık herşeye razıyım doktorsa doktor ilaçsa ilaç yoksa çevremde insan kalmıcak

Üff benim eşim de öyle. Ama hiç kabul etmez. Kendi bi soru sorar cevabı beğenmez bağırır. Birden bi şey olursa (asansörde kalmak gibi) anında sinir krizi geçirir sanki kalma işini ben yapmışım gibi... kabullenmeniz güzel olmuş bence psikoloğa gidin Kurtulun bu durumdan

Merhaba hanımlar
Bende bir dönem oyleydim, aşırı sinirli en ufak biseyde parlayan, sonra bazı olaylar yaşadım şimdi psikolojik tedavi görüyorum hayatımda da bazı şeyler düzelmeye başladı şimdi hala sinir var ama zamanla heralde o'da geçer yani ben öyle umuyorum

Merhaba hanımlar
Ben de öyleydim. Seni çok iyi anlıyorum. Sonra ne mi yaptım? Sinirlenince kendi kendime içimden şunu tekrarladim " şu an susmaliyim çünkü sinirliyim." Eskiden saatler süren sinir nöbetleri, artık başlamadan bitiyor. Sinirim hemen geçiyor. Dene bence. Sinirlendigin an sus.

İyi bir psikoloğa git. Konuşarak halledebilirsin. İlaçla her şey bir yere kadar önemli olan sorunu kökten çözmek.

Back
X