aşırı stabil hayat şartlarının yarattığı buhran

3 tam 1 robot

bin şükür 🍀
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2011
5.629
22.589
598
Herkesin hayatında değişimler oluyor bi akış var yani gelin görün ki bende tık yok. Tüm arkadaşlarımın hayatlarınim şekillendigi dönemler ama ben bitkisel hayatta gibiyim . 23 yasindayim Okulu geçen yıl bitirdim ve ondan sonra hep bişeylere hazırlanarak geçti bu dönemde yaşadığım hüsranlar var sadece

sanki diğer herkes parti veriyor da beni cagirmamislar gibi ... Ya da evin bodrumunda kilitli kalmışım ... Günün son otabusunu kacirmisim da ıpıssız bi yolda yürüyomus gibiyim kisaca

"ne yapmalıyım ? " temalı bir konu değil aslında sadece paylaşmak istedim

Son düzenleme:
Diğerlerinin de en az senin kadar sıkıntıları var emin ol :) Birisi iş bulmuştur çalışmaya başlamıştır ama ailevi sorunları vardır. diğerinin ailesi mülemmeldir işi yoktur...vs. Kimsenin hayatı öyle sosyal medyadan gördüğün gibi süper falan gitmiyor
Çalışmaya başlayınca düzelir.. Hep böyle gitmeyecek.Şimdilik oyalanacak birşeyler bulmalısın.Ayrıca yine de hayat boyu olacak ufak tefek sıkıntılar. rahat ol.kasma fazla.. oluruna bırak.Benim bunu öğrenmem uzun süre aldı ama şu an daha mutluyum eskiye nazaran...
dipnot: ne yapmalıyım konusu değil demişsin de ben yazmış bulundum silmeyeyim dedim.. sevgiler

Bazen hayatımızın böyle evreleri oluyor; rutinde kalmak da rutini kırmak da sizin elinizde biliyorsunuz.
23 yaşında... O yaşıma geri dönseydim ya...

Zaman, biz oflayıp puflarken öyle hissettirmeden kaçırıyor ki seneleri...
Diğer herkes parti veriyor ve sizi çağırmamışlar gibi?
Belki de kendi partinizi vermeden bir önceki sakinliktir yaşadığınız.

Sadece sen değilsin bu dönemleri yaşayan emin ol çok var ara ara ben de tozutuyorum alabilir .Kitap oku yürüyüş yap mesela doğa gezilerine Katıl misss gibi havayı derin nefeslerle içine çek sukret varolduguna, değerinin farkına var daha iyi olcgim diye kendine telkin ver eğer bunalım takılmak istersen böyle biraz daha gider sonrası daha sıkıcı bir hal alır. Sevgiyle kal .

Reactions: KV_
Daha 23 yaşındasın öyle bir yazmışsın ki sanki 40 yaşına gelmişsin de hayatında hiç bir değişiklik yok
Dur bakalım
Sakinn
Üniversite mezunu olmuşsun işte eğitimini tamamlamışsın
Neden bu şekilde düşünmüyorsun ?
18 yaşında evlenip kucağında 2 çocukla kv ve koca derdi mi çekmek isterdin ?

Yurt disina cikin, bir adam bulun ve hayatinizi yeniden kurun.

Bu arada 23 -25 ve 28 yaslarinda buhran gecirmek normal. Gecemlerde bir makale cikmisti 28 yas buhranin bilimsel sebebi oldugunu anlatiyorlardi.

Keşke bende 23 yaşıma geri dönebilsem. Herşey öyle stabil kalsa.rutinin dışına çıkmadan sakin sakin takılsam. Sorumluluklarım olmasa şimdiki kadar.
En güzel yaşlardasın her anının tadını çıkart. Bazen sıkılmayı bile özlüyor insan sonra.

Benim de 24 yaşında mezun olduğumdaki hissettiklerim tamı tamına aynı diyebilirim iş bulana kadar ve evlenene kadar devam ediyo öyle boşluk hissi sanki yokmuşsun hissi

Herkes her gece partiler verip masallar diyarında gibi hayat yaşamıyorlar :))
Ben sürekli gündüzleri işte akşamları evdeyim mesela :)
emin ol seninkinden daha standart bir hayatım var.
Ama boşverdim banane :))
ben de 24 yaşındayım bakalım belki 30 da hayatım değişir :)

Tam tabırıyle su an sudan cıkmıs balık gıbısınız. Suya atlayın ve derin maviliklere yüzün.. Hayatın kumandası sizin elinizde.. Calısmaya cabalamaya devam...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…