- 8 Şubat 2013
- 613
- 688
- 103
- Konu Sahibi 3 tam 1 robot
-
Benimde Aşırı stabil hayat şartının verdiği buhranıma sağolsun kayınvalidem ve kayınpederim renk getirdi.Herkesin hayatında değişimler oluyor bi akış var yani gelin görün ki bende tık yok. Tüm arkadaşlarımın hayatlarınim şekillendigi dönemler ama ben bitkisel hayatta gibiyim . 23 yasindayim Okulu geçen yıl bitirdim ve ondan sonra hep bişeylere hazırlanarak geçti bu dönemde yaşadığım hüsranlar var sadece
sanki diğer herkes parti veriyor da beni cagirmamislar gibi ... Ya da evin bodrumunda kilitli kalmışım ... Günün son otabusunu kacirmisim da ıpıssız bi yolda yürüyomus gibiyim kisaca metrobüsün Burhaniye durağı gibi bi hayatım var ...
"ne yapmalıyım ? " temalı bir konu değil aslında sadece paylaşmak istedim
Herkesin hayatında değişimler oluyor bi akış var yani gelin görün ki bende tık yok. Tüm arkadaşlarımın hayatlarınim şekillendigi dönemler ama ben bitkisel hayatta gibiyim . 23 yasindayim Okulu geçen yıl bitirdim ve ondan sonra hep bişeylere hazırlanarak geçti bu dönemde yaşadığım hüsranlar var sadece
sanki diğer herkes parti veriyor da beni cagirmamislar gibi ... Ya da evin bodrumunda kilitli kalmışım ... Günün son otabusunu kacirmisim da ıpıssız bi yolda yürüyomus gibiyim kisaca metrobüsün Burhaniye durağı gibi bi hayatım var ...
"ne yapmalıyım ? " temalı bir konu değil aslında sadece paylaşmak istedim
Benimde Aşırı stabil hayat şartının verdiği buhranıma sağolsun kayınvalidem ve kayınpederim renk getirdi.her günüm ayrı bir renk(!) , yakında gökkuşağı olup gökyüzünde seyireceğim
Bende aşırı buhranlı bir dönemimdeyim o zamanBu arada 23 -25 ve 28 yaslarinda buhran gecirmek normal. Gecemlerde bir makale cikmisti 28 yas buhranin bilimsel sebebi oldugunu anlatiyorlardi.
uff be 23 bitti de 24 bile bitiyor ..
zaman niye durmuyor
(konumu hortlatmak istemezdim ama demin 21 yaş konusu gördüm içlendim kendime ve tarihe not düşmek istedim )
değişen bişeyler oldu mu? :)
Bende 25e giricem aylar sonrauff be 23 bitti de 24 bile bitiyor ..
zaman niye durmuyor
(konumu hortlatmak istemezdim ama demin 21 yaş konusu gördüm içlendim kendime ve tarihe not düşmek istedim )
Bende 25e giricem aylar sonra
Hala aynı stabil hayat bi nevi otum
Yani kv kp bile girse hayatıma renk geleceğini sanmıyorum yaş aldıkça stresim artıyor zaten
Dimi yaa uçağımın pembe renk olmaması derdim olsun kv bana laf mı soktu diye konular açmak istemiyorumYa seyma subasi gibi degisiklikler istiyorum ben acikli ve stresli seyler istemiyorum
Dimi yaa uçağımın pembe renk olmaması derdim olsun kv bana laf mı soktu diye konular açmak istemiyorum
Bende tektaşım küçük yanına bide beştaş mı aldırsam diye konu açsam fena olmazdıEvet oyle ezik ezik seylerle ugrasamam gecen bir konu vardi kocam hediye almak istiyor ne aldirsam diye oyle konular acmak istiyorum hdjfkfkgl
Öyle diyecek olana kadar konu açmazdı ki bence. Hayır konu sahibine taş atmıyorum zaten lafım tek ona değil. Çağımızın hastalığı memnuniyetsizlik bu bende de var ne yazık ki kendimden bildiğimden yazma ihtiyacı hissettim. Yani ben bir zaman istediğim şeyi yapmış olsam da hep bir memnuniyetsizlik şükürsüzlük var ne yazık ki bu durum çoğu insanda da var.Cok sukur Allah bugunumuzu aratmasin diycen :)
Takildim konu sahibine :) ama dediklerine katiliyorum kesinlikle.. her istedigimizide elde etmeyelimki nefis azmasin sonra :) doyumsuzluk kotu birsey. Her istedigini elde eden cocuklar var mesela.. cok sakincali bi durumÖyle diyecek olana kadar konu açmazdı ki bence. Hayır konu sahibine taş atmıyorum zaten lafım tek ona değil. Çağımızın hastalığı memnuniyetsizlik bu bende de var ne yazık ki kendimden bildiğimden yazma ihtiyacı hissettim. Yani ben bir zaman istediğim şeyi yapmış olsam da hep bir memnuniyetsizlik şükürsüzlük var ne yazık ki bu durum çoğu insanda da var.
Elindekilere değil elinde olmayana bakıyor insan hep, onu elde edince de diğerleri gibi bir önemi olmuyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?