aşırı stabil hayat şartlarının yarattığı buhran

ben bu duyguyu öylesine yoğun yaşıyorum ki..üstelik benim etrafımdaki insanlar harbi harbi sürekli partide ben de deli gibi çalışıyorum, ev işi yapıyorum, kocamı birşeyler için ikna etmeye uğraşıyorum. ders çalışmam lazım bi gram istek yok gerçekten şiştim

Ay ben de yeni mezunum çalışıyorum aynı hissiyat bende de var napsam evlensemmi diye düşünüyorum sonra buraları okuyup korkuyorum

Benimde Aşırı stabil hayat şartının verdiği buhranıma sağolsun kayınvalidem ve kayınpederim renk getirdi. her günüm ayrı bir renk(!) , yakında gökkuşağı olup gökyüzünde seyireceğim

Hayat yeni basliyor bu romantik laflari birakta oncelikle bir meslegine basla sonrasini sen merak etme hayat oyle bir alip icine surukleyecek ki seni inan bana yapildigini ve kacirdigini dusundugun partiler hiiic aklina gelmeyecek, okul bitmis bir donem kapanmis eger henuz calismaya baslamadiysan onun boslugunu hissediyorsun bu psikolojiden ancak is hayatina atilarak kurtulursun.

KENDINIZI gelıştırecek yenı alanlar bulun hobı kurslarına gıdın ve çalışmalarınıza devam edın bırgun mutlaka donuş olacaktır...

Fazla aksiyon da yıpratıyor emin ol,
Her hafta yeni bir saçmalık yaşayan biri olarak uzun bir süre hayatımın tarif ettiğin bitkisel hayat modunda geçmesini çok istiyorum :)

uff be 23 bitti de 24 bile bitiyor ..

zaman niye durmuyor

(konumu hortlatmak istemezdim ama demin 21 yaş konusu gördüm içlendim kendime ve tarihe not düşmek istedim )

uff be 23 bitti de 24 bile bitiyor ..

zaman niye durmuyor

(konumu hortlatmak istemezdim ama demin 21 yaş konusu gördüm içlendim kendime ve tarihe not düşmek istedim )
Bende 25e giricem aylar sonra
Hala aynı stabil hayat bi nevi otum
Yani kv kp bile girse hayatıma renk geleceğini sanmıyorum yaş aldıkça stresim artıyor zaten

Reactions: KV_
Evet oyle ezik ezik seylerle ugrasamam gecen bir konu vardi kocam hediye almak istiyor ne aldirsam diye oyle konular acmak istiyorum hdjfkfkgl
Bende tektaşım küçük yanına bide beştaş mı aldırsam diye konu açsam fena olmazdı

Cok sukur Allah bugunumuzu aratmasin diycen :)
Öyle diyecek olana kadar konu açmazdı ki bence. Hayır konu sahibine taş atmıyorum zaten lafım tek ona değil. Çağımızın hastalığı memnuniyetsizlik bu bende de var ne yazık ki kendimden bildiğimden yazma ihtiyacı hissettim. Yani ben bir zaman istediğim şeyi yapmış olsam da hep bir memnuniyetsizlik şükürsüzlük var ne yazık ki bu durum çoğu insanda da var.
Elindekilere değil elinde olmayana bakıyor insan hep, onu elde edince de diğerleri gibi bir önemi olmuyor...

Takildim konu sahibine :) ama dediklerine katiliyorum kesinlikle.. her istedigimizide elde etmeyelimki nefis azmasin sonra :) doyumsuzluk kotu birsey. Her istedigini elde eden cocuklar var mesela.. cok sakincali bi durum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…