aşırı stabil hayat şartlarının yarattığı buhran

Aynen insan dogasi boyle

Hmmm ben de o aşırı stabil dediğin dönemleri özlüyorum desem...Çünkü 22 yaşından beri hayatım habire aksiyonla geçti, dinginlik huzur sakinlik istiyorum. İş hayatı evlilik hayatı, kv sıkıntısı, müdür sıkıntısı, ailesel sıkıntılar.....Ortaya karışık bir olay topu gibi. Emin ol şu an senin yerinde olup sakin ve dingin bir şekilde hiç acele etmeden bir yerine bin düşünerek hayatıma şekil vermek isterdim.

KIYMETİNİ BİL.

evlen geçer. bu bunalımlar hep ondan. evlen de gör dünya kaç bucak..

Ohooo dur daha yolun başı..ayni dönemleri yasadim.senin gibi hissettigim.cok anım var..simdi 30 yasinda atamasi olmuş evli bir kiz cocuguna sahip keyifli bi hayata sahibim...az sabir ve mucadeleye devam

Aa turkan soray gibi Kucucuk cocugu vermesinler kucagima lafla anlatilmak isteneni anlamadim galiba
Hahaha bu lafta gercekten nasip osinden bahsedilio..

Bi akrabam nisan atmisti.. annem ona hep bu lafi ederdi:) ya askerden gelir, ya anasindan dogar:)

ayni yerde yasadigi birini hic gormemis.. ne kiz cocugu ne cocuk kizi.. askerden gelince tanisip evlendiler.. iyikide olmamis ilk nisanlisiyla cok mutlular :)

Geçen seneye kadar bende bundan yakınıyordum. Evlendim gördüm dünya kaç bucak. Şuan ki aklım olsa anamın dizinin dibinde Yaşar küçücük odamda takılmaya devam ederdim.

Kamu spotu: Evlenmeyin!!!!!

Zaman zaman olur. Surekli yuksek tempo olmaz ki bu da geçecek. Sürekli yuksek tempoda olmakta biyerden sonra bıktırıyor ve gurultu, kalabalik, gezme, eglence, yolculuk bile istemiyorsun evde sakince durmak istiyorum diyorsun.

Şu siralar yine uyuşuklardayiz mesela bizde. Hafta içi arada spor salonuna ugruyorum, avm geziyorum, haftasonu eşimle alisveris veya cafe. Haftaici aksamlari otur otur otur. Heppp ayniii ve cevremdekiler tam tersi yeni evlenen dolu. Kimi evinin esyasini diziyor, kimi evlenip baska ulkeye yerlesiyor vsvs herkeste bir hareket var yani. Biz de yok simdilik.

güzel evlilik tadından yenmez. yeter ki doğru kişiyle olsun. ama olmuyorsa da dünya o kadar büyük ve yapacak o kadar çok şey var ki evlenmek mecburiyet değil gençler umarım bunu güzel anlarlar.
Aynen ole.. guzel evlilik dogru kisi.. herkesin derdi var k ayri.. ama bizde bu toplum baskisi varken evlenmemek gibi bi secenek yok kizlarimiz icin

Ünivrsiteden ilk geldiğin sene tamda bu dediğin duyguları yaşamıştım herkes gülü oynuyor beni çağırmayı mı unutmuşlar diyordum,bir zaman sonra anladım ki buluştuğum her arkadaşım benim gibi hissediyor ben yalnız değilim sadece sosyal medyada öyle lanse edildiği için öyle sanıyoruz..Ölülerde zannediyor ki diriler hergün helva yiyor sözü çok uyuyor buna .üniv sonrası o paranoya beni tüketmişti herkes mutlu ben mutsuz ama sonra geçiyor .Sende işe giriyorsun çevren oluyor sevgili sonra söz nişan hop evlisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…