- 23 Ekim 2014
- 9.394
- 36.123
- 548
- Konu Sahibi Papatya129
-
Genelde yok. Erkekler bizim gibi değiller. Yaratılış farkı biraz. Fazla ilgi alaka göstermek onlarda ayarlarının bozulmasına sebep olabiliyor.cok tesekkur ederim! Gercekten yol gosterici oldu mesajiniz.
Ben o sormadan simdi soyleyip cekilecegim kenara. Cunku yapi geregi tezcanliyim ve onun sormasini hic mi hic bekleyemem. Bitecekse de kimseyi tutacak degilim tabii. Artik bundan sonrası onda olsun.
bir de bu tasvir ettiginiz gibi olmayan erkek yok mu yahuYoruluyorum bu tarz olaylardan.
Karsılıklı sevgi saygı emek tüm istedigim.
Biraz tutuk biri olabilir misiniz ilişkide. Yani daha flört aşaması, yazmadı diye bi sorun mu var demek sonra hiç yazmamak çok aşırı geliyor bana. Büyük ihtimalle sizden çok etkilemedi diye düşünüyorum malesef çünkü her hareketiniz planlı ve çok ciddi gibi. Biraz salın ve eğlenceli davranın yazmadı diye mesele yapmak yerine hiçbir şey olmamış gibi davranmanız lazım şu aşamada
Hayır. Beni aramadın. Eğer sevgili isek her gün konuşmamız önemli. Konuşamayacaksa da bunu benim önceden bilmem lazım. Diğer ilişki türü bana göre değil. Bu kadar.yani şunu şunu yaptığın için demeli miyim?
Valla ben bodoslama her mevzunun konuşulmasından yanayım. 12 yıldır flört işlerinden uzağım ama ondan önceki maceralarımda bu taktiğin hiç zararını görmedim.Diyeceksiniz ki, ben konuşmayı, iletişim kurmayı seven, sebepsiz mesafeleri, suskunlukları bunaltıcı bulan bir insanım. Günün her dakikası yazışacak halimiz yok ama anlam veremediğim mesafeler hissedince de ilişkiden soğuyorum. İlişkinin ilk anından beri böyle olsan, adamın tarzı bu derdim, önemsemezdim ama değişim görüyorum, bu da rahatsız edici, zira netlik seviyorum. Şimdi bir derdin varsa açıkça konuş, seni anlamamı sağla. Yok böyle gizemli adam havalarında devam edip, bir görünüp bir kaybolacaksan da, başka bir hayatta belki tekrar deneriz, bye.
ahh süpersiniz aynı ben hahahah
Ben de sevmiyorum belirsizlik işlerini, tamam olmayacaksa yine olmasın. Ama olmayışı bile net olsunbana hiçbir şey yokmuş gibi yazma haddini bulamasın mesela. Ya siyah ya beyaz. Griyi sadece elli tonda severim
Bayıldım ayrıca laflarınıza ❤
Ha bir de kaç yaşındasınız.Taktik demişsiniz ama taktik belli yaştaki ve olgunluktaki erkeklere söküyor. Eğer karşınızdaki adam tecrübeliyse tek çareniz açık olmak. Kendimden biliyorum. Çok ilişki yaşadım evlenmeden önce ve eğer eşim bana saçma sapan taktiklerle gelseydi bu ne ya çocuk muyuz der; bitirirdim.
Bende öyle diyorum hep o kafayla yaklaşıyorum ama taktik olmayınca da tıkanıyor. Günümüzde böyle malesef neden bilmiyorum. Sanırım ilişkileri de tüketiyoruz tam bi tüketim çağıben 22 o 25 yaşında. :)
Ben de hiç sevmiyorum hiç! Bence insanı her an diken üstünde bırakan şeyler. Taktik yapacağım biriyle evlenmek hiç istemem. Yarın bir gün hastalığı var ihtiyarlığı var. Kalbinde safi sevgi olmayan birini taktikle ne kadar yanımda tutabilirim?
Haklısın ama o yaş grubu erkeklerde taktik işe yarayabiliyor.ben 22 o 25 yaşında. :)
Ben de hiç sevmiyorum hiç! Bence insanı her an diken üstünde bırakan şeyler. Taktik yapacağım biriyle evlenmek hiç istemem. Yarın bir gün hastalığı var ihtiyarlığı var. Kalbinde safi sevgi olmayan birini taktikle ne kadar yanımda tutabilirim?
Hayır sormadım. Anlar herhalde diye düşündüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?