Aşırı tecrübesizim “dişi”ler lütfen yardım:(

Valla ben bodoslama her mevzunun konuşulmasından yanayım. 12 yıldır flört işlerinden uzağım ama ondan önceki maceralarımda bu taktiğin hiç zararını görmedim. Diyeceksiniz ki, ben konuşmayı, iletişim kurmayı seven, sebepsiz mesafeleri, suskunlukları bunaltıcı bulan bir insanım. Günün her dakikası yazışacak halimiz yok ama anlam veremediğim mesafeler hissedince de ilişkiden soğuyorum. İlişkinin ilk anından beri böyle olsan, adamın tarzı bu derdim, önemsemezdim ama değişim görüyorum, bu da rahatsız edici, zira netlik seviyorum. Şimdi bir derdin varsa açıkça konuş, seni anlamamı sağla. Yok böyle gizemli adam havalarında devam edip, bir görünüp bir kaybolacaksan da, başka bir hayatta belki tekrar deneriz, bye.

Genelde yok. Erkekler bizim gibi değiller. Yaratılış farkı biraz. Fazla ilgi alaka göstermek onlarda ayarlarının bozulmasına sebep olabiliyor.

Bence yaz ama hep yazma normalmis gibi davran.yani sana yazdiginda cevrkm iciysen cevap verme bj 15 dk cevrim ici kal sonra ona yazip cik mesela.trip atama kknjsma da.sana kendini 2.sevenek gibibhissetyiren bu adama kendink 5.sevenek gibi hissettir

Biraz tutuk biri olabilir misiniz ilişkide. Yani daha flört aşaması, yazmadı diye bi sorun mu var demek sonra hiç yazmamak çok aşırı geliyor bana. Büyük ihtimalle sizden çok etkilemedi diye düşünüyorum malesef çünkü her hareketiniz planlı ve çok ciddi gibi. Biraz salın ve eğlenceli davranın yazmadı diye mesele yapmak yerine hiçbir şey olmamış gibi davranmanız lazım şu aşamada

Eğer senin için doğru kişi olsaydı hangi sebepten suskun olduğunu anlardı ama suskunluğunu dahi sana açıklatıcak kadar hödükse boşuna kendini yorma konuşmana bile değmez (tecrübeyle sabiittt)

aslında çok enerjik ve tezcanlıyımdır aksine :)
Buluşmalarda güler eğleniriz, cilveleşen taraf ben olurum.
Sadece belirsizlik sevmiyorum

Arkadaşlarım tarafından ilişki uzmanı diye bilinirim kendim uygulayamam. Yine uygulayamadıklarımı yazayım
Kesinlikle ne oldu niye öyle davrandın ilgisiz davrandın diye sorma. Sana nasıl davranıyorsa tamamen aynısını ona yap. Tamamen aynısı ama. Histerik davranma, fevri olma. Gayet sakin ol. Zor biliyorum. Ama günümüzde ilişkilerin yüzde 90 I taktik

ahh süpersiniz aynı ben hahahah
Ben de sevmiyorum belirsizlik işlerini, tamam olmayacaksa yine olmasın. Ama olmayışı bile net olsun bana hiçbir şey yokmuş gibi yazma haddini bulamasın mesela. Ya siyah ya beyaz. Griyi sadece elli tonda severim
Bayıldım ayrıca laflarınıza

Ha bir de kaç yaşındasınız.Taktik demişsiniz ama taktik belli yaştaki ve olgunluktaki erkeklere söküyor. Eğer karşınızdaki adam tecrübeliyse tek çareniz açık olmak. Kendimden biliyorum. Çok ilişki yaşadım evlenmeden önce ve eğer eşim bana saçma sapan taktiklerle gelseydi bu ne ya çocuk muyuz der; bitirirdim.

Ha bir de kaç yaşındasınız.Taktik demişsiniz ama taktik belli yaştaki ve olgunluktaki erkeklere söküyor. Eğer karşınızdaki adam tecrübeliyse tek çareniz açık olmak. Kendimden biliyorum. Çok ilişki yaşadım evlenmeden önce ve eğer eşim bana saçma sapan taktiklerle gelseydi bu ne ya çocuk muyuz der; bitirirdim.

Valla üç günlük dünya, onu da taktik, naz, kapris, belirsizlik gibi zaman israfı şeylerle oyalanarak harcayamam. Daha keyifli şeyler var çünkü, zamanımızı onlara harcayabiliriz. O yüzden anlıyorum sizi. Konuşma yeteneğimiz var şükür, niye açık olmayalım?

ben 22 o 25 yaşında. :)
Ben de hiç sevmiyorum hiç! Bence insanı her an diken üstünde bırakan şeyler. Taktik yapacağım biriyle evlenmek hiç istemem. Yarın bir gün hastalığı var ihtiyarlığı var. Kalbinde safi sevgi olmayan birini taktikle ne kadar yanımda tutabilirim?

Bende öyle diyorum hep o kafayla yaklaşıyorum ama taktik olmayınca da tıkanıyor. Günümüzde böyle malesef neden bilmiyorum. Sanırım ilişkileri de tüketiyoruz tam bi tüketim çağı

Haklısın ama o yaş grubu erkeklerde taktik işe yarayabiliyor.

Eğer watsapda devamli cevrimici olmasaydi taktik yapiyor derdim. Demekki başka bir kizla konuşuyor ve seni yedekte tutuyor.
Gunumuz erkeklerine bi haller olmuş ben de anlayamadim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…