- 21 Aralık 2014
- 9.025
- 27.663
- 798
- Konu Sahibi Papatya129
-
aslında çok enerjik ve tezcanlıyımdır aksine :)
Buluşmalarda güler eğleniriz, cilveleşen taraf ben olurum.
Sadece belirsizlik sevmiyorum
Burcunuz ne?
boğa. Yükselenim balık ama. Niçin sordunuz? :)
Bende kova zannetmistim konu sahibini. Kovanın kadın cinsleri dediginiz gibi. Ama erkekleri icin aynı seyi söyleyemicem tam bir belirsizlik abideleri.Yazdıklarınızın bi kısmını okuyunca kova zannettim de sizi. Dicektim biz kovalar açık oluruz her türlü, belirsizlikmiş taktikmiş uğraşmayı sevmeyiz. Acaba kova mısınız diye merak ettim. Ama boğalar da dobra oluyolar; dobra, gururlu ve duygusal.
Bende kova zannetmistim konu sahibini. Kovanın kadın cinsleri dediginiz gibi. Ama erkekleri icin aynı seyi söyleyemicem tam bir belirsizlik abideleri.
Yazdıklarınızın bi kısmını okuyunca kova zannettim de sizi. Dicektim biz kovalar açık oluruz her türlü, belirsizlikmiş taktikmiş uğraşmayı sevmeyiz. Acaba kova mısınız diye merak ettim. Ama boğalar da dobra oluyolar; dobra, gururlu ve duygusal.
Oha kova mı? Kaç kaç kaç 1 sene çektim flört 1 sene. Hayattayken ahiret sınavına girdim yeni çıktım. Dikkat et. Aşırı belirsizliklerle ömür çürütürler. Arkadas canlısı insanlar arkadasları için yapamayacakları şey yoktur özel iliskilerinde de sevgili olmasalarda olur yeter ki flört olsun. Ve çok flörtözler.ahahahahahaha karşımdaki kişi kova idi! Mükemmelsiniz hanımlar
tebrik ediyorum.
Peki benim için hangi burç uygun acaba?
HayırHerhangi bir cevap geldi mi?
Oha kova mı? Kaç kaç kaç 1 sene çektim flört 1 sene. Hayattayken ahiret sınavına girdim yeni çıktım. Dikkat et. Aşırı belirsizliklerle ömür çürütürler. Arkadas canlısı insanlar arkadasları için yapamayacakları şey yoktur özel iliskilerinde de sevgili olmasalarda olur yeter ki flört olsun. Ve çok flörtözler.
Üzülme ya, o üzülsün iletişim özürlülüğüne. Sündüre sündüre, bir sürü zamanını alarak bitseydi ilişki daha mı iyi olacaktı? Ani olsa da netleşmiş işte her şey. Yeni limanlara yelken açma zamanı.Hayırresmen dünden razıymış. Bitti gitti bu şekilde...
Guncelleme:5.sayfa
Guncelleme:8.sayfa
flört kişisiyle 1 ayı geçgindir konuşup, buluşup yemek yiyoruz.
Son 1 haftadır ise bir şeyler oldu kendisine. Daha az yazmalar, instagram’dan görüldü yapmayıp wp’de ölümüne online olmalar.
Ben en son yine mesajımı açmadığında wp’de online yakalayıp “X bir sorun mu var?” Yazmıştım. “Hayır Jocelyn?” Şeklinde de bir cevap almıştım.
Fakat o andan itibaren keskin şekilde konuşmayı kestim ve kendisine hiçbir açıklama yapmadım. Bunu takriben depremi bahane edip nasılsın iyi misin nerdesin şimdi gibi mesajlar yağdırmıştı. Yine cevap vermedim asla. Görüldü yapıp geçtim.
Bugün de pes etmeyip storyime yazmış.
Hanımlar bu çocuğun bu zamana kadar tek yanlışını görmedim. Bana karşı hep sıcak, ilgili idi. Çok da uyuşuyorduk kendisiyle. Suskunluğuma rağmen yazması Yaptığım taktik de işe yaradı gibi gösteriyor ama ben taktik maktik ilişkisi istemiyorum. Kendisinden gerçekten hoşlanmakla birlikte yedek olmak da istemiyorum. Sorunun ne olduğuna dair sağlam bi konuşma yapıp geri çekilmeli miyim? Çünkü içimden hiçbir şey olmamış gibi davranmak gelmiyor. Lütfen yardımcı olun...
Kızlar tüm sürece vâkıftınız bu bitişi de bilin istedim.dün gece şöyle bir mesaj aldım
“Jocelyn merhaba. Nasılsın iyi misin? Kusura bakma yazamadım, çünkü düşünüp yazmak istedim, sürdü de sürdü, olamadı sonra.
İçinde olmak istemediğin bi tavırda olmanı ben de istemem, ki inan benim için çok değerli bi arkadaşsın. Nasıl olmalı bilmiyorum ama ben ciddi bir ilişkide düşünemiyorum kendimi sanırım..
Umarım bu yazdıklarımdan sonra uyanmazsın uyuyorsan eğer. İyi geceler..”
ağzımı bozmak istemiyorum o yüzden hepinizi kocaman öpüyorum, yardımlarınız için çok teşekkürlerumarım bir dahaki ilişkim böyle kabız olmaz da yine size başvurmak zorunda kalmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?