Aşırı tecrübesizim “dişi”ler lütfen yardım:(

E yazdın mı mesaj?

“X hicbir sey olmamis gibi davranmaktansa konusmanin daha saglikli oldugunu dusundugum icin bu konusmayi yapicam, normalde yazdi yazmadi olaylarini savasa dondurecek kadar cocuk degilim fakat son gunlerdeki tavrin icinde olmak istemedigim bi duruma donustu”

yazdım. Ve görüldü yedim :)
Daha ağzıyla kuş tutsa dönüp bakmaya tenezzül etmem. Anlayışsız herif...

Bişey diyim mi
Öyle felsefik tarzda yazmışsın ki onun nohut beyni çözememiştir msjı
Bu türlere düz yazcaksın
"Bana bak. Keyfin yetince yazıyorsun sence ben buna göz yumacak biri miyim? Bir varsın bir yoksun kusura bakma yedeklerinden olmak istemem çünkü buna değmezsin" yazcaktın sonra görsün görmesin dert değil
Ama sen gayet yapıcı bi msj atmışsın adam hatalı olmasına rağmen

1 aylık insandan ne çok şey bekliyorsunuz

ya siz neden mütemadiyen böyle yorumlar yapıyorsunuz tüm konularda?
1 aylık-1 senelik ne fark eder? Duygusuz bir robot değilim elbette her gün konuştuğum, yemeklere çıktığım, gülüp eğlendiğim insandan bir şeyler beklerim.

haklısınız keşke bu kadar kibar olmasaydım
Neyse benim de dilimden anlayan bir başkası çıkar elbet.

1 aylık flört ile 1 senelik flört arasında fark olmaz mı? tabi ki olur. 1 senelik flört olmaz ayrıca ama siz yazdığınız için belirtiyorum.
1 aylık arkadaşla 1 senelik arkadaş bir olur mu? beklentiler aynı olur mu? olmaz, olamaz. doğal olarak 1 aydır flört ettiğiniz kişinin 1 haftalık yokluğuna anlam yükleyip trip aşamasına gelmek bence mantıksız.

“trip” mi? Pardon ama ben insanî bir duygu oldugunu dusunuyorum. Yine de size saygı duyarım iyi günler.

kimseye kafayi taktigim yok ki.
Ben sadece taktiksel şeyleri sevmiyorum. Sorunu açıkça konuşup sonra tekmeyi koymaktan yanayım sadece.
Sonra kendi kendimi yiyorum neden söylemedim diye.
Bu adamdan bir halt olmaz başkalarıyla da görüştüğü çok açık bir sürü yalan açıklama yapacak inanmak istiyorsan tabi ki yaz konuş ama emin ol hepsi yalan ben olsam engeli basarım fakat illa birşey diyeceksen de görüşmek konuşmak istemiyorum seninle yaz gitsin çünkü bu saatten sonra ne yazılsa boş

Eşimle 1 ayda tanışıp evlendik çok küçümsüyorsunuz...Zamanın önemi yok. 1 yılda tanıdığın insandan daha çok sevebilirsiniz 1 ayda tanıdığınız insanı.

Captain bir insan nasilsa bu oyle de devam ediyor. Bir ayda bu adam ilgisizse bir yil sonrasinda da daha ilgili olmayacak inan. Ve bence muhtemelen adam surekli online oldugu halde kizimiza cevap yazmiyorsa o aeada diger flortleriyle mesgul, bosta kaldikca kizimiz aklina geliyor...
Cogu yanlis evliliklerde ayrilan kadinlarimiz hep soyle der: "aslinda ne oldugu daha basindan belliydi ama ben duzelir diye bekledim"

Bir daha böyle bir durumla karşılaşırsanız "bir sorun mu var" diye sormayın. Böyle belirsiz ve tatmin etmeyen bir cevap alırsınız.
En başından güncellemede olduğu gibi davranın. Açık açık konuşun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…