Aşırı tepki vermedi

Behrim

Suclamak anlamktan daha kolaydır
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2015
613
657
18
Kızlar ben 6 yıldır cok iii bir erkek arkadaşım var ismi metin olsun tabi nişanlandıgimizda eşime anlattm durumu. hic kız arkadaşm yok hepsiyle evlendigimde bagımı kopardım . ama metin le bağımı kopardım cünkü abim yerine koydum bana manevi destegi cok olmuştu zamanında ailemden daha cok hatır sorar moralim bozuk oldugunda hemn farkedip benim moralimi yerine getirecek hersey yapardı hediyeolsun direk nerdesin yanına geliyorum kapat kapat diyen bir insan di neyse lafı uzatmim ben bununla iki gun önce konustum eşimde telefonumu ilk kez karıştırma geregi duydu bende hic farkındaa degildim . ben iki kaynım kardesi eniştesi oturuyorduk bugun baktiım ben odaya girdim hemen arkamdan geldi dedi bu ne ben bu cocukla ilişkini keseceksin demedim mi gözleri doldu dedi ben bir kız ortamina giderken bile düşüyorum sana haksızlık ediyorum falan yapcam bende dedim yap önun acıldı bana dedi sevseydin yapmazdn ben boşanalim dedim . bilmiyorum neye dayanarak dedim onu severken neyse geldi yanima hicbirsey olmamış gibi davranıyor . benim ise hic umrumda degil ne düşündügü bir özür dileme geregi duymadm. Bi daha konusma dedi konuşacagm bana dedi bi dahaki sefer bu kadar ii olmam cnm dedi keşke tepki verseydi bana tepki vermeyince sevmedigini anladm .

adamdan nasıl br tepki bekliyorsun ki dha dayak mı atsaydı hey allahm eşinin çok yakın br kız arkadaşı olsa kıskançlıktan çatlarsın adam konuşmanı istememkte haklı bence
İste diyorum ben olsaydım kiyameti koparirdim tepkisiz kalması hem cok şaşırttı hem giderek sogudum

Metine değer mi evliliğini yıkman. Çok iyi birisi olsaydı onunla evlenirdin.
Yok yani tepkisini cok merak ettim . usteledim boşanalım bile dedim sanki o sorun yapmamiş benim kadar kıskanmadı mi acaba

Kardesim ne olsun istiyorsun..
Aile faciası ciksa sevinecek gibisin..
Bn anlmyrm .s
Ne bileyim cok normal karşilamadm en azından konuşsa bagirsa sinirli diyecem yok yani yok şimdi salonda tv izliyor milletle gulup egleniyor bu normal degil yani

Ben kendim yapmam ama karsi cinsten arkadasliklara da saygi duyarim. Yalniz bunun belli bir seviyede olmasi gerekli. Bunun seviyesi de nedir derseniz ayni sekilde esinizin de kiz arkadasi olupta bu derece yakin olsalar rahatsiz olur musunuz, durust bir sekilde bunu sorun kendinize. Mesela ben bir kizin surekli esimi arayip sormasini, ona jestler yapmasini, derdini bana degil de ona dokmesini kaldiramam. Demek ki ben de ayni seyi yapmaliyim. Tamam aranizdaki sey masum olabilir ama buradan biraz abartmissiniz gihi geliyor. Ayrica esinizin yerinde olsam "bosanalim" lafindan sonra bana degil ona asik demek ki diye dusunur, sana eyvallah o zaman der daha da yuzunuze bakmazdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…