En azından bagırıp cagırabilirdi ben böyle birsey olsa en az telefonuna el koyardimDaha ne tepki versin cnm..?
Sıkılmışmı diyorsungünde 4 kere sevismekten hep bunlar
Kardesim ne olsun istiyorsun..En azından bagırıp cagırabilirdi ben böyle birsey olsa en az telefonuna el koyardim
İste diyorum ben olsaydım kiyameti koparirdim tepkisiz kalması hem cok şaşırttı hem giderek sogudumadamdan nasıl br tepki bekliyorsun ki dha dayak mı atsaydı hey allahm eşinin çok yakın br kız arkadaşı olsa kıskançlıktan çatlarsın adam konuşmanı istememkte haklı bence
Yok yani tepkisini cok merak ettim . usteledim boşanalım bile dedim sanki o sorun yapmamiş benim kadar kıskanmadı mi acabaMetine değer mi evliliğini yıkman. Çok iyi birisi olsaydı onunla evlenirdin.
bilemem...Sıkılmışmı diyorsun
Ruh sagliginiz yerinde mi, herhangi bir tedavi goruyor musunuz?En azından bagırıp cagırabilirdi ben böyle birsey olsa en az telefonuna el koyardim
Ne bileyim cok normal karşilamadm en azından konuşsa bagirsa sinirli diyecem yok yani yok şimdi salonda tv izliyor milletle gulup egleniyor bu normal degil yaniKardesim ne olsun istiyorsun..
Aile faciası ciksa sevinecek gibisin..
Bn anlmyrm .s
Madem bu böyle tepki verilecek bir şey sen niye konuşuyorsun?İste diyorum ben olsaydım kiyameti koparirdim tepkisiz kalması hem cok şaşırttı hem giderek sogudum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?