Aşırı tepki vermedi

ay boşa adamı. gerçekten yap bu iyiliği ona ya.

konu sahibi şaka mısınız siz? adam tepki gösterse suç, uyarsa suç bence siz kaşınıyorsunuz. bi de beni sevmiyor demişsiniz bence siz adamı sevmiyor, sorun çıkarmaya yer arıyorsunuz.

Buyurun bir tane daha dayak hasreti ile yanip tutusan bayan.Eminim yumrugu yeseydi yadirgamazdi gelir buraya yine yazardi ama ona gore bu hava atmak olurdu.Cok acaip kafalar var burda coook ...

Hay Allah ...hanfendicigim ben olsaydim kiyameti koparirdim eşim tepkisiz kaldi diyorsunda kiyameti koparacagin bi durumu neden kendin yapiyorsun..

Dün kocam günde 4 kere seks yapmak istiyor. Ben istemiyorum zorluyor diye konu açtı. Kullanıcı adı da sistit di :))
Kocam dediği kişide imam nikahlısı.

Hatırladım ama şaşrdım zaten bıkmıstı sogumaktaydı ne ara ısındı ortalık bunlar hep havalardan oluyor

Kadın haklı ama arkadaslar sevgısını gunde 4 kere gosteren adam kızgınlıgjnı 4 tokatla göstermelı

Sevmeyen sensin imam nikahlı kocan değil..Kurtar adamı kendinden

Ya bu nasıl bir düşünce yapısı, dehşete düştüm. Adam zaten diyeceğini demiş. Ne istiyorsunuz sizi sevdiğini anlamak icin? Sizin düşüncenizde ne kadar dayak, aşağılanma o kadar sevgi mi?

Tek derdim azicik kıskansn tepkisini koysaydı .hep sert cıkan benim susuyor .zoruma gitti

konu sahibi şaka mısınız siz? adam tepki gösterse suç, uyarsa suç bence siz kaşınıyorsunuz. bi de beni sevmiyor demişsiniz bence siz adamı sevmiyor, sorun çıkarmaya yer arıyorsunuz.
Haayr ben iliskite girmek istemesem binbir surat bin ah işitiyorum obyüzden​

Demek bin ah işitiyorsun
Maytap mı geciyorsun konu sahibi..
Hayr k bakma nett dondu eksik ve sacma bi cevaap oldu demek istedigim şu ilişkey girmek istemedigimde suratı carsamba pazarına dönene adam hatta kusluk yapan adam bu duruma normal olarsk bakıyor

Bu metin senin iyi bir arkadaşın değil mi,sen arkadaşınla sevgilini ne diye kıskandırmaya çalışıyosun
Evet ii arkadasim kiskandirmak degildi amacm hic soylrmedim konuştugumu eşime bugunku tepkisinden sonra ne dusunecegimi bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…