- 19 Mart 2015
- 2.114
- 1.832
- 133
ay boşa adamı. gerçekten yap bu iyiliği ona ya.Kızlar ben 6 yıldır cok iii bir erkek arkadaşım var ismi metin olsun tabi nişanlandıgimizda eşime anlattm durumu. hic kız arkadaşm yok hepsiyle evlendigimde bagımı kopardım . ama metin le bağımı kopardım cünkü abim yerine koydum bana manevi destegi cok olmuştu zamanında ailemden daha cok hatır sorar moralim bozuk oldugunda hemn farkedip benim moralimi yerine getirecek hersey yapardı hediyeolsun direk nerdesin yanına geliyorum kapat kapat diyen bir insan di neyse lafı uzatmim ben bununla iki gun önce konustum eşimde telefonumu ilk kez karıştırma geregi duydu bende hic farkındaa degildim . ben iki kaynım kardesi eniştesi oturuyorduk bugun baktiım ben odaya girdim hemen arkamdan geldi dedi bu ne ben bu cocukla ilişkini keseceksin demedim mi gözleri doldu dedi ben bir kız ortamina giderken bile düşüyorum sana haksızlık ediyorum falan yapcam bende dedim yap önun acıldı bana dedi sevseydin yapmazdn ben boşanalim dedim . bilmiyorum neye dayanarak dedim onu severken neyse geldi yanima hicbirsey olmamış gibi davranıyor . benim ise hic umrumda degil ne düşündügü bir özür dileme geregi duymadm. Bi daha konusma dedi konuşacagm bana dedi bi dahaki sefer bu kadar ii olmam cnm dedi keşke tepki verseydi bana tepki vermeyince sevmedigini anladm .
Neden sürekli kullanıcı adını değiştiriyorsun? O senin kocan değil ne boşanması?
Kımkı bu uye
Dün kocam günde 4 kere seks yapmak istiyor. Ben istemiyorum zorluyor diye konu açtı. Kullanıcı adı da sistit di :))
Kocam dediği kişide imam nikahlısı.
Tek derdim azicik kıskansn tepkisini koysaydı .hep sert cıkan benim susuyor .zoruma gitti
konu sahibi şaka mısınız siz? adam tepki gösterse suç, uyarsa suç bence siz kaşınıyorsunuz. bi de beni sevmiyor demişsiniz bence siz adamı sevmiyor, sorun çıkarmaya yer arıyorsunuz.
Demek bin ah işitiyorsunHaayr ben iliskite girmek istemesem binbir surat bin ah işitiyorum obyüzden
QHaayr ben iliskiye girmek istemesem binbir surat bin ah işitiyorum o yüzden davranıslari vzoruma gitti
Hayr k bakma nett dondu eksik ve sacma bi cevaap oldu demek istedigim şu ilişkey girmek istemedigimde suratı carsamba pazarına dönene adam hatta kusluk yapan adam bu duruma normal olarsk bakıyorDemek bin ah işitiyorsun
Maytap mı geciyorsun konu sahibi..
Evet ii arkadasim kiskandirmak degildi amacm hic soylrmedim konuştugumu eşime bugunku tepkisinden sonra ne dusunecegimi bilmiyorumBu metin senin iyi bir arkadaşın değil mi,sen arkadaşınla sevgilini ne diye kıskandırmaya çalışıyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?