- 2 Temmuz 2013
- 15.807
- 18.335
- 248
tepki göstersin diye boşanalım denir miYok yani tepkisini cok merak ettim . usteledim boşanalım bile dedim sanki o sorun yapmamiş benim kadar kıskanmadı mi acaba
deme şöyle allah yarattı demeyecek off be erkek diyeceksin!Erkek dediğin tokadı basar.
Pffff bu da erkek mi? Gay bence.
Aşırı tepki vermesi için resmi nikahlı olmanız lazım, eee onu da siz istemiyormuşsunuz, şimdilik imam nikahının gerektirdiği kadarını yapmıştır adamcağız.
Hönk ne
Konu sahibi arkadaşın resmi nikahı yokmuş, imam nikahlıymış eski bir konusundan hatırlıyorum kendisini, Nicki sistit.ti değiştirmiş. Çok değişik bir düşünce yapısına sahip kendisi.
Kızlar ben 6 yıldır cok iii bir erkek arkadaşım var ismi metin olsun tabi nişanlandıgimizda eşime anlattm durumu. hic kız arkadaşm yok hepsiyle evlendigimde bagımı kopardım . ama metin le bağımı kopardım cünkü abim yerine koydum bana manevi destegi cok olmuştu zamanında ailemden daha cok hatır sorar moralim bozuk oldugunda hemn farkedip benim moralimi yerine getirecek hersey yapardı hediyeolsun direk nerdesin yanına geliyorum kapat kapat diyen bir insan di neyse lafı uzatmim ben bununla iki gun önce konustum eşimde telefonumu ilk kez karıştırma geregi duydu bende hic farkındaa degildim . ben iki kaynım kardesi eniştesi oturuyorduk bugun baktiım ben odaya girdim hemen arkamdan geldi dedi bu ne ben bu cocukla ilişkini keseceksin demedim mi gözleri doldu dedi ben bir kız ortamina giderken bile düşüyorum sana haksızlık ediyorum falan yapcam bende dedim yap önun acıldı bana dedi sevseydin yapmazdn ben boşanalim dedim . bilmiyorum neye dayanarak dedim onu severken neyse geldi yanima hicbirsey olmamış gibi davranıyor . benim ise hic umrumda degil ne düşündügü bir özür dileme geregi duymadm. Bi daha konusma dedi konuşacagm bana dedi bi dahaki sefer bu kadar ii olmam cnm dedi keşke tepki verseydi bana tepki vermeyince sevmedigini anladm .
aaaa günde 4 kere şey olan kız mı
kocam eşim deme o zaman
birlikte yaşadığım adam de
boşanalım demek çok absürt olmuşzaten evli değilsiniz resmen. adamı çok zorlama bak boş ol derse napıcaksın?
aaaa günde 4 kere şey olan kız mı
kocam eşim deme o zaman
birlikte yaşadığım adam de
boşanalım demek çok absürt olmuşzaten evli değilsiniz resmen. adamı çok zorlama bak boş ol derse napıcaksın?
Evlenmeden önce her iki taraftan da akıl sağlığı raporu istenmeli.
Bu böyle olmayacak. Sadece kan testi yapıyorlar kafalar binbeşyüz kimse bilmiyor.
Konu aahibesi şöyle sağlam bir şepeşille filan mı bekliyordunuz? Ayağının altına alıp ezsin bir güzel filan.
Bu kadar aksiyon arayışı da çok gereksiz.
Ayrıca yemiyorsa "boşanalım" demeyin. Elinizde patlar benden söylemesi.
Aşırı tepki vermesi için resmi nikahlı olmanız lazım, eee onu da siz istemiyormuşsunuz, şimdilik imam nikahının gerektirdiği kadarını yapmıştır adamcağız.
Aaaaa
Olmayan nikahtan boşanmakla mı tehdit ediyor adamı.
Bir yaşına daha girdim.
Bence çok iyi fikir nüfus planlaması da olur.
Memleketin yarısı cins zira.
Konu sahibi imam nikahından da, mahkeme yolu ile boşanılacağını düşünüyor sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?