Aşırı tepki vermedi

Yok yani tepkisini cok merak ettim . usteledim boşanalım bile dedim sanki o sorun yapmamiş benim kadar kıskanmadı mi acaba
tepki göstersin diye boşanalım denir mi

metini aradığını gördüğünde gelip şaaak diye suratına osmanlı tokatını mı indirseydi???
bu mu seni sevdiğini ispatlar?

adam kıskanıp rahatsız olmuş ve seni konuşmanı istemiyorum diyerek ikaz etmiş

bazı kadınları anlamak çok zor gerçekten

Tepki verse "eşim bana güvenmiyor ühühü ühüh çok kıskanç" dıyeceksin.
Olmayan yerden dert üretiyorsunuz kendinize.
Eşinin o kişiyle konuşmandan hoşlanmadığını başta biliyordun muhtemelen. Ona göre davranmalısın.

Aşırı tepki vermesi için resmi nikahlı olmanız lazım, eee onu da siz istemiyormuşsunuz, şimdilik imam nikahının gerektirdiği kadarını yapmıştır adamcağız.

Konu sahibi arkadaşın resmi nikahı yokmuş, imam nikahlıymış eski bir konusundan hatırlıyorum kendisini, Nicki sistit.ti değiştirmiş. Çok değişik bir düşünce yapısına sahip kendisi.

aaaa günde 4 kere şey olan kız mı
kocam eşim deme o zaman
birlikte yaşadığım adam de

boşanalım demek çok absürt olmuş zaten evli değilsiniz resmen. adamı çok zorlama bak boş ol derse napıcaksın?

Daha ne yapmasını bekliyorsun çok merak ediyorum. Onunla bir ömür geçireceksin konuşma diyorsa konuşma. Sen boşanalım diyorsan ben onun yerinde olsam bi sn durmazdım senin yanında. Belliki seni kaybetmek istememis ama bu kafayla devam edersen sen kaybedersin canım benden söylemesi.

Ta kendisi

Evlenmeden önce her iki taraftan da akıl sağlığı raporu istenmeli.
Bu böyle olmayacak. Sadece kan testi yapıyorlar kafalar binbeşyüz kimse bilmiyor.
Konu aahibesi şöyle sağlam bir şepeşille filan mı bekliyordunuz? Ayağının altına alıp ezsin bir güzel filan.
Bu kadar aksiyon arayışı da çok gereksiz.
Ayrıca yemiyorsa "boşanalım" demeyin. Elinizde patlar benden söylemesi.

Bence çok iyi fikir nüfus planlaması da olur.
Memleketin yarısı cins zira.

Eşiniz tabii ki de kıskanır ve kıskanmasa sorun da vardır ortada. Ama niye kıskanmasına yol açacak şeye devam ediyorsunuz siz evli bir bayandınız ve inşallah eşinizle mutlu beraberliğiniz devam eder ama sizin yoldaşınız eşiniz o arkadaşınızın eşinizle aranızda sorun olmaması için de bağınızı koparın şöyle düşünüyorum ben 60 yaşındayken de yanımda olacak kişi için fedakarlıklar yapılır. Ben sizin yaşantınız hakkında bi yorumda bulunmuyorum okuduğum kadarıyla görüşüm budur umarım siz de bir gönül terazinize doğruları ve yanlışları koyup olması gerekeni görürsünüz.

Bence çok iyi fikir nüfus planlaması da olur.
Memleketin yarısı cins zira.

Çok iyimser gördüm seni.
Yarısı olsa razıyım kendi adıma millet toptan kafayı yemiş arada bir kaç normal çıkıyor.
Resmi nikahı engelledik diyelim bu imam nikahı olayını napıcuk?
Bir dönem beşiklerin korkuluklarını kurşundan mı ne yapıyorlarmış. Bir nesil böyle mahvoldu kurşun kemire kemire.

Düşündüm de şunu bi erkek yapsa demediğimizi bırakmayız. Yok evli adamın kız arkadaşı olur muymuş bilmem ne...
Neyse bu konuda boşanma lafı abartı olmuş.
Ben kendimi koyuyorum senin yerine arkadaşım için eşime cephe alamam. Arkadaşımla ilişiğimi kesmem ama eşimle de zıtlaşmam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…