- 12 Ocak 2015
- 6.013
- 10.922
- 198
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
temizlik belkide meşgale haline geldi, belki bebek olunca bu kadar olmaz, en azından başkasının sehpası gözünüze takılmaz:)Selam kızlar biliyorum aslında sizlerin eminim ki bendede çok sorunları derdi vardır okuyorum görüyorum. Kusura bakmayın bende kendime sorun ettim bu titizlik meselesini..
evi her gün supurur silerim alerjim var ev tozunu ve aşırı toza karşı zafim var Nerede görsem hemen yapisiveririm hergün silmeme rağmen gene oluyor.
Misafir geleceği zaman evi resmen çamaşır suyuyla yıkıyor gibiyim duvarlar dahi siliyorum ve eşim şikayet edip duruyor neden bu kadar derine iniyorsun kendini yoruyorsun die.
Aksine bu kadar temizlik düştünü değildim ama evlendikten sonra çıktı.
Mesela akrabaya gidiyoruz evinde otururken seppasinda zor görüyorum almamak için zor tutuyorum kendimi :)
Hele hele eşimin is arabasına binince :)
Hemen bez alıp siliyorum ve adamda ya bırak artik diyo sizce fazla mi yoksa ben mi abartiyorum. .
uzun oldu kusura bakmayın şimdiden gelen cevaplar için teşekkür ederim :))
temizlik belkide meşgale haline geldi, belki bebek olunca bu kadar olmaz, en azından başkasının sehpası gözünüze takılmaz:)
Mesajlarınıza baktım
kk da uzun bir süre vakit geçirmişsiniz
başka işlere adapte oluyorsunuz demek ki
anormal bir durumunuz yok
Komsum da aynı senin gibi psikyatra gitti depresyona giren insanların bazılarında titizlik bazılarında ise tam tersi temizliğe önem vermeme olabiliyormus
Birgun bana misafirlige gelsene![]()
Ev temizliği dışında başka işlere vakit ayırabilenlerEvet canım ev hanımıiyim insan haliyle evde can sıkıntısı ndan ne yapicagini şaşırıyor
Hamilelikte oluyor galiba bu aşırı titizlik.. Ben her gün halı siliyordum, sen ne diyon. O halılar her gün balkona seriliyordu..
Şimdi çocuk doğdu. Gel bak, evi, affedersin , b*k götürüyor.
Hormonlardan kaynaklı mı acaba? Her şeyi de hormonlara atıyoruz, canııım.oh çok şükür ozaman bende diyorum bir yandan psikolojik hastalık olmasın die sanırım bazı hamilelikte görülüyor :)