- Konu Sahibi serpilyurt
-
merhaba hocam üç yıl önce tüp bebek tedavisi oldum sonuç negatif ancak tedaviden sonra polikistik over olduğumu öğrendim tedaviden önce herşeyim normaldi ama sonrasında ilaç kullanmadan regl olamıyorum ve vücudumda aşırı tüylenme başladı size sormak istediğim bunun bi tedavisi varmı internette biraz araştırdım ikisinede faydalı olacak tek şey kullanılması gereken doğum kontrol hapı ben gynelle diye bi ilaç kullanıyorum bunun tedavi olmama faydası ollurmu başka ne yapmalıyım bu sorunlarımın bitmesi için ve reglim düzene girmesi için ne kadar süre kullanmam gerekir şimdiden cevabınız için teşekürler
cevabınız için teşekkürler size bi sorum daha olacak eşimde azosperm var askerde varikosel ameliyatı olmuş ondan sonra dr lar normal yoldan çocuğunun olamıcanı söylemişler ama eşimin biopsi ameliyatındada tese ameliyatındada çok sayıda sperm bulundu benim bunu anlattığım bi kadın doğumcuda eşimin çok iyi bi doktora gitmesini ve sorunumuzun hallolacağını söyledi aceba kanal tıkanıklığı gibi bi sorun olabilirmi cevabınızı bekliyorum
biz sivasdayız ama eğer gelsek istanbula ilk muayeneler ve tahliller ücretlimi yoksa ücretsizmi
bizim maddi durumumuz pek iyi değil o yüzden ikinci bi tedavi için bu kadar bekledik birde hocam biz ilk tedavimizde 7 tane birinci kalite dondurulması gereken embriyomuz vardı ancak biz bunları donduramadık çünki dondurulması için bi miktar ücret istediler bizimde o zaman kuruşumuz kalmamışdı kullanmak için geldiğimizde ödeyelim dedik kabul etmediler sizde bu işlem için önceden ücret alıyomusunuz yoksa tekrar geldiğimizdemi ödüyoruz
bana cevaplarınızla çok yardımcı oluyorsunuz çok teşekkürler bizim tedavide şansımız çok yüksekti eşimin sorunundan başka benim durumum çok iyiydi adetlerim gayet düzenliydi öyleki rahim filmi çekmeye bile gerk duymamıştı doktorum transferden sonra sizden gebelik haberi bekliyoruz diye konuşdular ama sonuç negatif çıktı çok şaşırdılar neden tutmadığı için bazı tahliller yapılması gerektiğini söyleyerek hastaneye çağırdılar ancak biz o tahlilleri yaptırmak için gidemedik yine maddiyat yüzünden şimdi hastanemizi değiştirecez inşallah büyük ihtimalde istanbula gelecez o tahlillerin yapılmamış olması herhangi bi sorun çıkarırmı yada gittiğimiz hastanede yapılması mümkünmü hastanemizi değiştirme sebebimizde biz tedavi olmak için ilk önce bi hastaneyle görüşmüştük orda yaptığım iğnenin dozunun çok düşük tutulması aksi halde hastanelik olacağımı söylediler biz bi sebepden dolayı başka hastaneye gitmek zorunda kaldık orda bir öncekinin iki katı dozunda kullanmamı söylediler bende doktoruma güvenerek aynı şeklde yaptım iğnelerimi çok felaket rahatsızlandım dört gün hastanede yattım doktorlar bir gün daha gecikseydim eğer hayatımı kaybedebileceğimi söylediler o yüzden korkuyorum en iince ayrıntısına kadar öğrenmek istiyorum uygun bi zamanda verdiğiniz no arasam direk sizinle görüşebilirmiyim
elbette konusuruz, 02123103100 numaralı telefonu arayıp benimle görüşmek istediğinizi söylerseniz sekreter arkadaşlarım not alır ben de size uygun zamanımda dönerim. hiperstimülasyon yaşamışsınız. konusuruz hepsini. yarın arayınız, haftaya yurtdışındayım. görüşmek üzere.
hocam birde tüp bebek tedavisinden sonra benim alt kısmım arasıra sancıyor yani uzun sürse dayanılmayacak bir acı ama giriyor bi kaç saniyede geri geçiyor ayrıca tedaviden önce adetlerimde çok aşırı sancılarım olurdu o sancılarımda tamamen geçti sizce bunların sebepleri ne olabilir cevaplarsanız sorularımı çok sevinirim
teşekkürler cevaplarınız için sizinle pek alakası varmı bu sorunumun bilmiyorum ama yinede sormak istiyorum uzun zamandır sağ taraf göğsümde sürekli bi ağrı var internette araştırdım bu ağrının nedeni kullandığım doğum kontrol hapı olabilirmiş ama benimki sadece biri ağrıyor o yüzden ağrısa ikisi birden ağrımazmı bu konuda hangi bölümün dr gitmeliyim yardımcı olabilirmisiniz
bence bu kadar çok sorunuz birikmişse tek tek benim buradan ceaplamamdansa doktora giderek yüzyüze muayene sonrası bunlara cevap bulmak daha doğru olacaktır.
hocam günaydınlar! bende polikistik over vr bekarken 3,5 sene doğum kontrol hapı kullandm düzenszliğim de vardı hala da var yeni evliyim bir yan etkisi olurmu kullandığm hapın? çocuk istiyorum yumurtaları tembellleştirdiğini duyunca bırakmıştm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?