aşırı tüylenmem var ne yapmalıyım

merhaba tek tüpünüzün kapalı olması demek kapalı taraftan yumurtlama olduğunda gebelik şansınızın olmaması demek. polikstik overde yumurtalıkların uyarılması gerekmektedir ve aşılama yapılacaksa tüpünüzün açık olduğu taraftan yumurta geliştiğinde yapılmalıdır. eğer kapalı tüpün içinde sıvı birikimi (hidrosalpenks) yok ise ameliyat olmanızı önermem. gebelik şansının daha yüksek olduğu tüp bebek tedavisi de sizin için uygun bir seçenektir. sevgiler.

hocam merhabalar ben 21 yaşındayım tüylenme problemim var pcos çıktı fakat doktorum ilaç yazmadı gerek yok dedi adetlerimi her ay oluyorum milimetrik kistlerim var ben lazer tedavisine başladım acaba kalıcı çözüm olur mu lazer yoksa bitince tekrar tüylenme olur mu bende bu konuda bilgi verebilirseniz sevinirim teşekkür ederim

Merhaba eğer erkeklik hormonlarınız aşırı yükseklik yok ise kozmetik çözümler uygulanabilir. önemli olan yeni üretimizn devamını durdurabilmektir. Sevgiler.

merhaba doktor hanım 3 buçuk aylık hamıleyım ve yuzumde asırı derecede tuylenme oldu ve gun gectıkce sankı daha uzayıp sıyahlasıyorlar bundan ıkı sene once ıgnelı epılasyonda yuzum yok denecek kadar azalmıstı ve çıkmamıstı acaba gebelıktenmı boyle tuylendım cunku hıç boyle tuyum yoktu çok endıselıyım bı tedavısı varmı erkek gıbı oldum denebılır hıç almasam dogumdan sonra normal halıne donermı

Merhaba gebe olduğunuz için mutlaka sizi takip eden doktorunuz vardır. Bu sorununuzu onunla paylaşabilirsiniz. Birşey öeneremeyeceğim. Sevgiler.

hamilelıkte olabılecegını soyledı ben sızede danısarak dahada rahatlamak ıstedım oyuzden sızede sordum dogumdan sonra azalma yada dokulme ıhtımalı varmı

Gebelikte sivilcelenme kıllanmada artış yüzde lekelenme gibi değişiklikler olabilir. Ama çok anaormal artış var ise doktorunuzla konuşmalısınız.

hamilelıkte olabılecegını soyledı ben sızede danısarak dahada rahatlamak ıstedım oyuzden sızede sordum dogumdan sonra azalma yada dokulme ıhtımalı varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…