- 22 Nisan 2016
- 550
- 374
- 103
- Konu Sahibi sonkafautucu
-
Öyle hassas ve o an her türlü mikroba açık bi bölgeye öyle tırnağın girmesi normal mi zemce zedeleme ihtimali bile var. Çünkü gerçekten abartmiyorum keşke resmini atma şansım olsaydi uçları sivri üçgen gibi upuzun tirnaklar düşünün. Kürtaj sırasında yapılan hatalardan dolayi çocuk sahibi olamayan insanlar var bu hatalardan kaynaklı rahimde yapışıklık kist miyom tarzı şeyler olabiliyormus.kolay degil tabiki sureciniz de sunu anlayamadim kistinizle doktorun katir.gibi uzun tirnaginin alakasi ne nasil olabilir
Ne alakası var ?Sizin psikolojiniz katır gibi olmuş doktora görünün.
Kürtaj sırasın da yapılan zedelemeler bile öyle hassasNe diye dava acacaksiniz? Doktorun katir gibi tirnagi vardi ve eldiveni delip beni tirnaklamis olabilir. Bu yuzden regl duzenim bozuldu?????
Ne kadar da basit birşeymis gibi anlatmissiniz pes.Ne diye dava acacaksiniz? Doktorun katir gibi tirnagi vardi ve eldiveni delip beni tirnaklamis olabilir. Bu yuzden regl duzenim bozuldu?????
Olabilir gerçekten tuhaf bi doktordu bebi hırpaladı resmenKürtaj bir kazıma işlemi sonuçta. Tırnaklardan ziyade rahiminize de size davrandığı gibi davranmıştır diye düşünüyorum. Sonuçta aletler ile yaptı bu işlemi
kurtajı elle yapmıyor kı ?Öyle hassas ve o an her türlü mikroba açık bi bölgeye öyle tırnağın girmesi normal mi zemce zedeleme ihtimali bile var. Çünkü gerçekten abartmiyorum keşke resmini atma şansım olsaydi uçları sivri üçgen gibi upuzun tirnaklar düşünün. Kürtaj sırasında yapılan hatalardan dolayi çocuk sahibi olamayan insanlar var bu hatalardan kaynaklı rahimde yapışıklık kist miyom tarzı şeyler olabiliyormus.
Kürtaj sırasın da yapılan zedelemeler bile öyle hassas
Ne kadar da basit birşeymis gibi anlatmissiniz pes.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?