Aşırı uzun ve sivri tirnaklarla kürtaj yapan doktor

Kürtajı tırnaklarıyla yapmıyor yani senin rahmine elini sokmuyor kürtajın yan etkileri olabilir yapışıklık gibi onda zaten onam formu imzalamışsın

Yani açıkçası polikistik over olmanızın nedeni nasıl doktor olabilir ben anlayamadım. Doktor içinize sinmedi ise değiştirme hakkınız vardı, size en başta kötü davrandıysa bırak yapma da diyebilirsiniz, ama polikistik over adet düzensizliği yapar ve hamileliğe engel olur bunda doktor hatası göremedim açıkçası, ha rahminizi yırtmış olur yapışkanlığa sebebiyet olur o ayrı ama sizde ki bu değil hanımefendi doktorla değil de kan sulandırıcı kullanın polikistik tedavisi olun yani siz asıl meselenize yoğunlaşın

uzun tırnakla kurtaj yapmak cıdden normal olarak karşılanacakmı..yemek yaprken bıle ojelı uzun tırnaklar kabul edımezken sğlıkta bu drum ne kadar kabul edılebılır..konuya gelırsek bbek hormon değişikliği ytaptı vucutta .bır takım değişikliğe uğradı.stresde var ,,e kurtajda var.bu nedenle duzensızlık normal gıbı geldı bana.pıskolojık olarakda kurtaj olmak iyi bişey değildir zannımca.o yuzdende hassas düşünüyo olabılırsınız.

Kurtaj sonrasi rahmin eski haline donmesi zaman alabiliyor. Sanirim 16 haftalık filandiniz kurtaj olurken ki bu kurtaj icin oldukca ileri bir hafta sayilir. Kendinize vucudunuza biraz zaman taniyin. Polikistik over tedavinizi olun.

Erkek kadın doğum uzmanımın tırnakları uzundu

Kendisi özel hastanede doçentti

Tüp bebek merkezi başındaydı

Yaklaşık 10 ay gittim hep uzundu gayet düzgün ama uzun

Muhtemelen bazı aletleri kullanırken daha işlevsel oluyordur sormadım ama bu sonuca ulaştım bakımlı düzenli traş olan ama uzun tırnaklı bir erkek

Böyle insanlar neden doktor olur, bana da denk gelmişti böyle bir tip aynen bahsettiğiniz gibi, leş gibi tırnakları vardı, muayene bile olmadan çıktım odadan ama sinir olmuştum. Tırnaklarıyla kürtaj sırasında size mikrop bulaştırmış olması çok olası değil çünkü aletlerle yapılan bir işlem, ama kürtaj sırasında rahim duvarınıza hasar vermemiş olması gerekiyor

Ben bu tarz bir doktoru hasta haklarına şikayet ettim, tabii ki hiçbirşey yapmadılar , ama kendisine muayene olmamayı tercih etmiştim, iyi ki de öyle yapmışım ,

Tamam da kürtaj da elinizi icine sokup islemi gerceklesirmiyor ki doktor. Aletin adevati var bu işin.
Hassassiniz, ki çok anlaisilir bir durum. Ancak buna bahaneler bulmak size bir cocuk vermeyecek. Polikistik over inanilmaz korkunc falan bir sendrom değil; bende de var. Hem de uzun yıllardır. Şuanda hamileyim şükürler olsun ki.
Siz de baskalarini suclayip bilimsel olmayan bahanelerle sureci gecirmek yerine bir an evvel iyi bir kadın dogumcu ile tedavinize baslayin ve dilerim en kısa sürede cocugunuzu kucaginiza saglikla alın.

Ben sizi çok iyi anlıyorum içiniz şimdi bomboş diliniz ne dese duymazsan gelirim ben, üst uste iki kez boş gebelik geçirdim ilkinde hiç duyamadığım bişey olduğu için büyük şok yaşadım kurtajdan korktum kıvırcık saçlı kadın doktor bunu bana gülerek anlatırken onu ömrüm boyunca bidaha görmeyeceğimi biliyordum..

Sizinki benden daha zor, bebek baya büyümüş psikolijinizin yıpranmış olması çok normal ama biraz zaman verin kendinize başka doktorlara gidin en kötü ihtimal yapışıklık olmuş bile olsa operasyonla açılıyor benim sürekli gittiğim doktorum bir kez hamile kalan hep kalabilir korkmayin der...Lütfen sizde korkmayın tekrar sağlıklı bir hamilelik oluşacaktır inşallah.

Ben bu tarz bir doktoru hasta haklarına şikayet ettim, tabii ki hiçbirşey yapmadılar , ama kendisine muayene olmamayı tercih etmiştim, iyi ki de öyle yapmışım ,
Şikayet edildiği an işten atılması felan olmaz ama doktora uyarı gider. Bir personelle ilgili devamlı sikayet geliyorsa kınama, ilerleme durdurma ve maaş kesintisi vb cezaları vardır. Birde devamlı şikayet edilen personel iş arkadaşları arasındaki saygınlığını kaybeder. Anında değil ama orta vadede kişi kendine ya çeki düzen verir yada sonuçlarına katlanır.

Ben güvenmediğim, hakkında iyi yorumlar almadığım doktora randevu bile almam.. Gittiğimde kötü bir davranış vb gördüğümde düzelmesi için işlemi yarıda bırakır şikayet ederim.. :)

dava açabilirsin tabiki ama sonucunda hiç bişey çıkmaz, onam formunu imzaladığına göre sonraki olabilecek komplikasyonları kabul etmişsin baştan, boşa zaman ve emek kaybı..ki zaten tırnağını uzun olmasının tekrar hamile kalmamanla bir ilgisi olamaz kendine suçlayacak bir bahane arama lütfen...sağlık çalışanlarının da böyle gereksiz suçlamalarla motivasyonlarını kırmayın ya..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…