Aşırı yaşlı babaannem

Benim babaannem 120 yaşlarında vefat etti,son zamanlarda böyleydi.ondan önce sagiligi gayet yerindeydi ama vefat etmeden 2 ay öncesine kadar sizin dediğiniz gibi oldu.tabi biz ölüm ihtimalini hiç düşünmedik😊şaka bı yana ölüm belki yarın vefat eder belki yıllarca yasar

120 yaşında mı ölüm ihtimalini düşünmediniz 😄 vampir ailesi misiniz yoksa ama maşallah yaaa kimseye muhtaç olmadan o yaşa kadar mükemmel bir ömür bence.

120 yaşında mı ölüm ihtimalini düşünmediniz 😄 vampir ailesi misiniz yoksa ama maşallah yaaa kimseye muhtaç olmadan o yaşa kadar mükemmel bir ömür bence.
Biz değil ama babaannem vampirdi sanırım😊doktorlar bile hayret ediyordu bu yaşta nasıl hiçbir rahatsızlığı olmaz diye.azraile kafa tutuyordu,babaannem öldükten sonra gerçekten ölüm varmış dedik.

Babaannem 90 yaşında yürüyemiyor ve tekerlekli sandalye ile tuvalette gidip gelse nefes darlığı çekiyor asla yemek yemek istemiyor hap bile yutarken ne yapması gerektiğini anlayamiyir bu durumda bir insan daha ne kadar yaşayabilir
Allahım benim canımı kimselere muhtaç etmeden al Allah korusun sizin gibilerden

Hayır ediyor etmez olurmu. Bire bir şahidiz. Evde kim varsa hep beraber sedyeye almışlar çünkü babaannem baya agırdı 100 yaşında ama kilosuda yerindeydi. Haliyle kaldırmak zor tabiki amcam felan yardım etmiş çalışanlara. Getirip götürdüler. Böyle bir hizmet var yani. Hemde baya baya köy sayılan bir yer.

normalde etmiyorlar yani etmek gibi bir görevleri yok
İnsanlık namına etmişler sanırım size
Ambulans kapıya kadar getirir eve apartmana çıkarmak vs sizin sorumluluğunuz oluyor.
Annem 5 sene yatalaktı, malesef bu durumu defalarca yaşadık
2 hamallık yapan kişi tutuyoduk ya da mahallenin esnafı bakkalı eş dost vs yardımcı oluyordu eve indirip çıkarmaya

Gerçekten mi 😂 evden nasıl çıkacak peki? Çalışanlar yardım etmiyor onu söyleyecek olursanız

Babam yatalak , cagirdigimiz her ambulans istisnasız eve çıkar sedyeye koyar ve 3 kat asagi taşır babamı, kendisi 1.85 boyunda 90 kilo , hatta biz bunu belirtiriz ambulans çağırırken ki erkek personelle gelsin ambulans diye , bugüne kadar bir kere bile tasimayiz diyen olmadı, onların görevi bu zaten

Hiç belli olmuyor. Öldü ölecek denilen hastalar bazen aylarca yaşayabiliyor. Vadesi ne zaman dolarsa o zaman vefat eder.

Babam yatalak , cagirdigimiz her ambulans istisnasız eve çıkar sedyeye koyar ve 3 kat asagi taşır babamı, kendisi 1.85 boyunda 90 kilo , hatta biz bunu belirtiriz ambulans çağırırken ki erkek personelle gelsin ambulans diye , bugüne kadar bir kere bile tasimayiz diyen olmadı, onların görevi bu zaten
Bizim burdakiler hiç de görevimiz bu demiyorlar. Zaten ne kadar görevleri olduğu da tartışılır, sağlığına müdahale etmek başka taşımaya yardım etmek başka onların açısından bakınca. Bizim açımızdan bakınca da biz indirmeyi başarsak hastaneye de getiririz arabamız var sonuçta… Apartmanın önüne indirin diyorlar bize, onu yapabilsek zaten kendimiz getiririz. Siz Şanslıymışsınız maaşallah.

Benim anneannemin annesi de 80'li yaşlardaydı. Ölmeden önceki gün konuşamamaya başladı. İnler gibi sesler çıkarıyordu. Aynı günün gecesi de öldü. Siz en iyisi bir doktora götürün.

120 yaşında mı ölüm ihtimalini düşünmediniz 😄 vampir ailesi misiniz yoksa ama maşallah yaaa kimseye muhtaç olmadan o yaşa kadar mükemmel bir ömür bence
Bizim komşunun annesi de 110'lu yaşlarındaydı. Atatürk'ün Ankara'ya gelişini hatırlıyordu. Gayet de bastonla yürüyordu. Belediye başkanı bile kadını ziyaret ediyordu😂 Sürekli el yapımı yoğurt ve kaymak yerdi. Bir de uzun yaşamının sırrını kocasının erken ölmesine bağlardı.😂Daha 1,2 sene önce öldü. Bizim komşumuz da şu an 80 küsur yaşında o da her sabah yürüyüş falan yapıyor. Genetik gerçekten iyi çalışıyor.

Bizim komşunun annesi de 110'lu yaşlarındaydı. Atatürk'ün Ankara'ya gelişini hatırlıyordu. Gayet de bastonla yürüyordu. Belediye başkanı bile kadını ziyaret ediyordu😂 Sürekli el yapımı yoğurt ve kaymak yerdi. Bir de uzun yaşamının sırrını kocasının erken ölmesine bağlardı.😂Daha 1,2 sene önce öldü. Bizim komşumuz da şu an 80 küsur yaşında o da her sabah yürüyüş falan yapıyor. Genetik gerçekten iyi çalışıyor.

Ay maşallah elden , ayaktan düşmediği beyin fonksiyonları çalıştığı sürece sorun olmaz da işte uzun yaşamak güzel olabilse de güldür güldür de ölmek istiyorum artık diyen teyze vardı onun gibi olur insan. Herkese sağlıklı yaşam dilerim valla organik beslenme ,genetik ve spor 🤟😃😃

Babaannem 90 yaşında yürüyemiyor ve tekerlekli sandalye ile tuvalette gidip gelse nefes darlığı çekiyor asla yemek yemek istemiyor hap bile yutarken ne yapması gerektiğini anlayamiyir bu durumda bir insan daha ne kadar yaşayabilir
Rabbim canını almıyor demekki yaşaması gereken nefes alması gereken zaman var daha siz napabilirsiniz ki bu durumda rabbim kolaylık versin

Bazen yataktaki durur da ayaktaki gider.Ecelin vakti saati bilinmez.Yaşı itibariyle rahat ettirmeye calışın,duasını almaya bakın.Evde bakım hizmetleri var sonda dahi takıyorlar.Araştırıp yararlanabilirsiniz.

Gerçekten mi 😂 evden nasıl çıkacak peki? Çalışanlar yardım etmiyor onu söyleyecek olursanız
ambulans çalışanlarının yardım etmediğini ilk kez sizden duyuyorum
gayet de ediyorlar yani
size neden öyle denk gelmiş ki?
eve çıkıyorlar önce bi bakıyorlar, hastaneye götürmek gerekirse de sedyeye koyup götürüyorlar
hatta ambulansa bi yakını biniyor falan

Bugün yarın gidici dememizi filan mı bekliyorsunuz?

Back
X