Aşırı Yeme Sorunum

• Konu Sahibi Konu Sahibi pufy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

pufy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2011
276
0
46
Kayseri
Mehaba arkadaslar
Ben büyük kilo takıntısına sahip, her yediiğimde pişmanlık duyan, nefret eden ağlayan bi insanım.Her defasında yani her her pazartesi 'BU SON' desemde aslında 'AŞIRI YEMEYE' yeni bi gün oldugunu bilmem tabi.Kendime diyet ajandası almıştım daha dogrusu günlük.Günlügümün cogu sayfasında yiyipte sürekli kendimi aşağılayan kelimeler.. apt*l esra vs vs. Ama her defasında tekrar aynı tramvalar..Ve tok hissetmeme rağmen icimdeki o 'Esra hala pişman oluyosun hatta pişman olcan hala yiyosun' cümlelerini kullanmam ve inadına yemem..Derdimi anlatabiliyosam ala..Kendimi gerçekten cok kötü hissediyorum arkadaşlar anlıycagınız.Sürekli günlüğümde yeni bi diyete başlangıc..diye basladıgım cümelelr yada 'apt*l esra yine yedin' gibi cümleler..Sayfalarımı yemek dısında diyet , kilo, kendimi aşağılayacak cümlelerle doldurmamak istesemde yapamıyorum.Napabilirim bilmiyorum.Aşırı yeme bozukluguna son 2-3 aydır boyleyim ve 2-3 kilo aldım.Bellide oluyo.67-68 geziyorum ama boyle giderse 70lere ayak basıcam ve yeni bir yenilgiye ugruycam..Ne yapcam gerçekten bilmiyorum..Yaşama sevincimi kaybettim.Kilo aldım diye her şeyimi erteliyorum.Sanki kilo verince hayatımı devam ettirecekmişim gibi..Fotoğraf cekmek istesem 'zayıflayımda' düsüncesi bile hayatta bazı seyleri erteledigimin göstergesi..Ya da zayıflıyım herkes beğenir' düsüncesi beni allak bullak ediyor.Cok ciddi bi rahatsızlık icersiindeyim.Aileme söylesemde yeme bozuklugumun oldugunu..İnanmıyolar cünkü onların yanında yemiyorum, onlar icerdeyken sankii aç kurtmuşum gibi saldırıyorum ve yemek masasında artık yemekten yorulmus bi midemin oldugunu bilmiyorlar ve bilmedikleri icin sacmaladıgımın kanısındalar, psikiyatri falan boş yani.. Ancak bu sorunu kendim cözebilirim yardım edin lütfen yardım edin lütfen.Üstelik daha 16 yasındayım....

boy ve kilonu öğrenebilirmiyim

canım 16 yaşındasın ondan kaynaklı birazda kararlı olamaman ben 20 kilo verdim gerçektn çok iradeli davrandım ama yaşım 34 ..insan yaşı ilerledikçe kilolu olmaktan dahada korkuyor..

Bende böyleydim son 5 ayda gidip kan testi yaptırdım ve troid + hipoglisemi (şeker başlangıcı) çıktı sende bi an önce kan testi yaptırıp tahlil sonuçlarını endoskopi uzmanına götürmen ilerde hiç veremeyebilirsin. Baştan önlemini almanda yarar var canım

canım 16 yaşındasın ondan kaynaklı birazda kararlı olamaman ben 20 kilo verdim gerçektn çok iradeli davrandım ama yaşım 34 ..insan yaşı ilerledikçe kilolu olmaktan dahada korkuyor..

Gecen sene 73 kiloydum.Cok ısrar ettim yemedim dikkat ettim ve 65'e kadar düştüm gerçekten cok kararlıydım. Ama son 2-3 ay gerçekten istemsiz bi sekilde yiyorum kendime hakim olamıyorum yedikce üzülüyorum ve yavas yavas eski kiloma geri dönüyorum.Bu bende psikolojikmen bi yıkıklık oluşturdu.Kendimi kkötü hissediyorum.Okul eteğim okulun basında bolken simdi darlasmaya basladı.Cok üzücü bi durum . Bi sekilde düzelmem gerek

Aile hekimi yapıyor mu yoksa normal bi hastaneden giriş yaptırabilir myim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…