Asiri yemek yeme sorunsali.

Canım bence zayıflamadan önce sen bi psikologtan destek al (psikiyatristde olabilir uzmanını tam bilmiyorum). Psikolojin çökmüş anladığım kadarıyla. Kendinle barışman lazım. Sen 100 kiloda olsan 50 kiloda olsan kimsenin umrunda olmayacak önemli olan sen ne hissedeceksin? Bence önceliğin psikolojini düzeltmek yönünde olsun

Arkadasim 1 yildir destek aliyorum yazmissin 1 yil kisa bir sure degil kendini daha iyi hissetmen gerekmezmiydi yazim dilinden anladigim hic birseyi atlatamamissin depresyon gibi yaziyorsun
Sorun senin kilon degil ruh halin 45 de olsan ruh halin toparlamadikca ayni duygulari hissedersin yani zayiflayinca mutlu olmayacaksin tedavi olunca mutlu olacaksin hatta belki bu kiloda bile mutlu olacaksin kilo guzel birsey degil kabulumuz estetik goruntu ve hastaliklara davetiye acisindan ama senin tanimin baska bir boyut sanki
Bence dr unla paylas ilac kullaniyorsan yan etkileri olabilir
Gerekirse suphelerin varsa degistir kilon sonraki is once kendini iylestir kiloyu verirsin

Maşallah diyoruz ifadenize hâkim olmanızı sonucunu görmek çok güzel bir duygu olsa gerek demekki insan isterse başarabilirmiş

Belki boşanma acısı değildi ama benimki de aşk acısıydı konu sahibi. Ne olur bunu yapma kendine, ben çok pişmanım. Adam şimdi başkasıyla nişanlandı ben kendimi yediğimle kaldım. Kalk silkelen ve zayıfla. İstersen sana destek olurum, beraber yapabiliriz.

Spor salonuna yazıl,özel bir spor hocan olsun,sana diyet ve spor programı yapsın,aylık 1000 tl kadar masrafı olur sanırım.
Disiplinle çalışırsan verirsin,kendi kendine başarı gösteremeyeceksin gibi görünüyor.

Tıpkı beni anlatmışsınız doğumdan sonra aldığım 30 kilonun 29 unu veren ben şimdi sizin gibi ağır bir depresyon nedeniyle yemeden duramıyorum aynı sizin gibi yemek yiyerek mutlu oluyorum bende mutsuzluk hastalığı (fibramiyalji) var sanırım bacaklarım sızlıyo yanıyo önceden uykuyu sevmeyen ben sürekli uyuyasım geliyo çok hantallaştım evden dışatrı çıkmaya hatta yemek hazırlamaya nile üşenecek kadar hiç geçmeyen bir halsizliğim yorgunluğum var sabah bile yorgun kalkıyorum yeri geliyo halsizlikten ağlaya ağlaya temizlik ve çocuk bakımını yapıyorum ALLAH yardımcımız olsun

Eski eşiniz sizin özgüveninizi sarsmış, kendinizi değersiz hissetmişsiniz. Tepki olarak daha çok yiyorsunuz bence. Önünüzde iki seçenek var:

Ya yemeğe devam edip daha da kilo alacaksınız ve o kiloların getirdiği sağlık sorunlarıyla uğraşacaksınız.

Ya da hırs yapıp azmedip kilo vermeye başlayacaksınız.

Kilo verirken eğer iradeniz zayıfsa mutlaka motive edici bir güç lazım. İlk başlarda tabi ki zor oluyor öyle hemen incecik olayım diye bekliyor insan ama bu bir süreç.

Öncelikle yediklerinizi azaltarak vücudunuzu alıştırın, iki pizza değil de bir pizza yemek gibi.

Bir şeyi gerçekten isterse insan yapabilir, yaparsınız bakın insanlar ne kilolar veriyor.

tesekkur ederim canim .senin topigine yazarken cok azimliydim ama biraktin bizi yapayanliz.
simdi 2.bebegim geliyo bakalim kac kg alicam
Canım çok sevindim seni görünce sanki yılların dostunu görmüş gibi oldum :)
Bebegim ben hala 60 62 kilo arasında gidip geliyorum bir kendimi toparlasam devam edeceğim.
Sen bir bebişi doğur ,sağlicakla kucağına al
Yine ekibi toplar başlarız :))

Devamli yemek yemegi aklinizdan cikarin sabah ve aksam yemek saatiniz olsun o saatlerde yiyin oglenleri de yaz zaten karpuz kavunla gecistirin yuruyus yapmaya ozen gosterin

Aynı senin gibiyim.
6 ay cardioya gittim artı 2 kilo aldim: )

Bizlik değil bu mevzular.
Ha bide bırakınca öküz bacağı gibi bacaklarim da cabasi oldu

bende oyle vallahi.tanimis olamanada bian saskinlik yasadim.
insallah saglicakla alim kucagima minnakimi kilolar vermek kolay :)
okulda bitti tatildesin bol.bol dinlen canim
k.validen nasil oldu iyidir insallah
biliyosun ya vermen gerekn kilo azaldikca cok daha zorlasiyo surec.ama 60 kg bile sende tam ideal bence .55 olsan kat kat iyi olur durumu var bence :)

İnşallah canım bebeğini sağlıcakla kucağına al.
Kayınvalidem iyi şükür, kendine geldi
Kilo azalınca vermesi zorlaşıyor ama ben 1 sene ara verdim bakalım tekrar başlayacağım inşallah.
Kendine ve bebişlerine iyi bak tatlım
Ara ara haberleşelim :)

Kafada karar vermedikten sonra buraya kim ne isterse yazsın boş. Belli ki duygusal yemek sizinkisi aklınıza yemek geldiği an kendinizi dışarı atın yürüyün su için eve aburcubur pizza sokmayın. Hamurun besin değeri sıfır vücudunuza eziyet etmeyin dipsiz kuyu ne atsanız gidiyor ben güçlüyüm yapabilirim diyerek kazanabileceğiniz bir irade savaşı bu sadece. Dünyaya bir kere geliyoruz her istediğinizi ağzınıza atıp pişmanlık duymak mı sadece bir haftada yoluna girebilecek bir irade savaşından galip çıkıp mutlu olmak mı? İlla yardımı olacaksa size kilonuz yüzünden söz söyleyen insanlara karşı hırs yapın eliniz yemeğe gittiğinde o anları düşünün. Su içmeden kg vermek imkansız mutlaka bol su için zaten su mideyi de şişirdiği için isteseniz de yiyemezsiniz. Birkaç gün sonunda bile vücut ritmi tutturur zaten emeğimize acır yiyemezsiniz. Hele bir de o ilk etapta verilen kg'ler yüzünüzdeki incelme insanların size kg mu verdin çok hoş görünüyorsun gibi iltifatları sizi iyice motive eder. Kg verince hayatınızda olacak değişiklikleri giymek istediğiniz kıyafetleri yazın bir yere sürekli de bakın. Diyet süresince bakımlı kalın her gün duşunuzu alın hafif makyajınızı yapın olumlu düşünün gülümseyin :) harekete geçmek için illa sağlığınızı mı kaybetmeniz gerekiyor? Eliptik zor bir alet ilk etapta uzun tempolu yürüyüş yapmaya çalışın imkan varsa. Sonrasında işinize yarayabilir

tamam canim
sende kendine iyi bak.özletme kendini :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…