Ya benimki gercekten sanirim duygusal yeme. Yemek yerken hincimi cikarircasina 5 dakikada bitiriyorum. Dogru düzgün cignemiyorum bile.
Myfitnesspal diye uygulama indirdim. Tüm yediklerimin hesabini yapiyor. O kalorileri gördükce dahada kötü oluyorum. Neden bunu kendime yapiyorum diye kiziyorum ama yok hala ayni.
Spor kursuna bir yildir yazildim 3 5 kere anca gitmisimdir cok sikiliyorum sinirleniyorum. Öfkem kendime gecmisime ne bileyim bu hale gelecek insan defildim aslinda. Nasil izin verdim. Yilginlik var batti balik yan gider misali.
Cevaplariniz icin cok tsk ederim hepinize.
Kendime tonlarca liste hazirladim, spor programi hazirladim. Yok birtürlü o sevk gelmiyor. Cildirmak üzereyim.
Ya benimki gercekten sanirim duygusal yeme. Yemek yerken hincimi cikarircasina 5 dakikada bitiriyorum. Dogru düzgün cignemiyorum bile.
Myfitnesspal diye uygulama indirdim. Tüm yediklerimin hesabini yapiyor. O kalorileri gördükce dahada kötü oluyorum. Neden bunu kendime yapiyorum diye kiziyorum ama yok hala ayni.
Spor kursuna bir yildir yazildim 3 5 kere anca gitmisimdir cok sikiliyorum sinirleniyorum. Öfkem kendime gecmisime ne bileyim bu hale gelecek insan defildim aslinda. Nasil izin verdim. Yilginlik var batti balik yan gider misali.
Cevaplariniz icin cok tsk ederim hepinize.
Kendime tonlarca liste hazirladim, spor programi hazirladim. Yok birtürlü o sevk gelmiyor. Cildirmak üzereyim.
MaşallahBende 72 kiloydum. Yakinimizin dugunu vardi. Hic bir kiyafet olmayinca o gun karar verdim. 10 kg verecegim diye. Belediyenin fitness kursuna yazildim. Sabah yarim aksam yarim ekmek tuketen biriydim. Sinirsizca doyana kadar yerdim. Hamur isi ve tatliya hic dayanamam. Yemin ettim kendi kendime 10 kg vericem diye. 30 dk kosu bandi. 30 dk bisiklet. Arkasindan aletlerle agirlik calismasi. Ve yer hareketleri en sonda mekik ile bitiriyordum. Nerdeyse 3 saat spor salonunda kaliyordum. Eliptik gercekten zor bir alet bende yapamiyorum. Ayrica yediklerimi yariya indirdim. Ekmegimi degistirdim ve sinirladim. Herseyinde tadina baktim. 10 kg verdim. Sonra hirs yaptim 5 kg daha verdim. Sonrasindada 2 kg derken 55 kg.yum su an. Isteyince oluyor hersey kafada bitiyor. Ust bedenim XL idi simdi S veya M giyiyorum. Alt bedende 42 idi simdi 36 38 beden giyiyorum.
Cok tsk ederim. Hemde yas 45 iken yaptim bunu. Bilirsiniz bi yastan sonra metabolizma yavas calisir.Maşallahdiyoruz ifadenize hâkim olmanızı sonucunu görmek çok güzel bir duygu olsa gerek demekki insan isterse başarabilirmiş
Bir yildan fazladir depresyon tedavisi görüyorum zaten. Cok kilo aldim. Suanda calismiyorum. Tedavi görüyorum. Özgüven sorunu yasiyordum. Simdi kilo aldikca dahada kötü oldum. Ya cidden kendimi sevmiyorum. Hicbirsey yakismiyor. Uzun sürcegi aklima heldikce ufff ne ugrasacam diyorum. Gene iyi olmayacaksin diyorum kendime. 55 kiloyla bile esim beni begenmedi yerden yere vurdu. O sözler silinmiyor beynimden. Degersiz cirkin mutsuzum. Hic gücüm yok.
Sinemcim süpersin seni tebrik ediyorum.
Canım çok sevindim seni görünce sanki yılların dostunu görmüş gibi oldum :)tesekkur ederim canim .senin topigine yazarken cok azimliydim ama biraktin bizi yapayanliz.
simdi 2.bebegim geliyo bakalim kac kg alicam
sorunsal dedi:/
Bu ekşiciler buldu sanırım bu sorunsal kelimesini. İfrit oluyorum bu kelimeye ya.Bu uyuz kelime için geldim konuyu okumadım.
bende oyle vallahi.tanimis olamanada bian saskinlik yasadim.Canım çok sevindim seni görünce sanki yılların dostunu görmüş gibi oldum :)
Bebegim ben hala 60 62 kilo arasında gidip geliyorum bir kendimi toparlasam devam edeceğim.
Sen bir bebişi doğur ,sağlicakla kucağına al
Yine ekibi toplar başlarız :))
İnşallah canım bebeğini sağlıcakla kucağına al.bende oyle vallahi.tanimis olamanada bian saskinlik yasadim.
insallah saglicakla alim kucagima minnakimi kilolar vermek kolay :)
okulda bitti tatildesin bol.bol dinlen canim
k.validen nasil oldu iyidir insallah
biliyosun ya vermen gerekn kilo azaldikca cok daha zorlasiyo surec.ama 60 kg bile sende tam ideal bence .55 olsan kat kat iyi olur durumu var bence :)
tamam canimİnşallah canım bebeğini sağlıcakla kucağına al.
Kayınvalidem iyi şükür, kendine geldi
Kilo azalınca vermesi zorlaşıyor ama ben 1 sene ara verdim bakalım tekrar başlayacağım inşallah.
Kendine ve bebişlerine iyi bak tatlım
Ara ara haberleşelim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?