Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
anliyorum canim.Bir yildan fazladir depresyon tedavisi görüyorum zaten. Cok kilo aldim. Suanda calismiyorum. Tedavi görüyorum. Özgüven sorunu yasiyordum. Simdi kilo aldikca dahada kötü oldum. Ya cidden kendimi sevmiyorum. Hicbirsey yakismiyor. Uzun sürcegi aklima heldikce ufff ne ugrasacam diyorum. Gene iyi olmayacaksin diyorum kendime. 55 kiloyla bile esim beni begenmedi yerden yere vurdu. O sözler silinmiyor beynimden. Degersiz cirkin mutsuzum. Hic gücüm yok.
bir defada fazladan yumurta hasla birkac gun kahvaltiya yersin. Domates salataligi da 100 dilime bolmen gerekmez. 4e bol ye kuzum. Kolaylastirmaya calis iyi gelirYumurta haslamaya, domates salatalik dogramaya üseniyorum.
psikolojik destek almakla başlayabilirsin. yada hiç olmadı ziyaret saatinde kardiyoloji servisini ziyaret et yatan hastaları görünce aydınlanma yaşarsınYa arkadaslar bu dertten muzdarip olupta, sorunu cözen oldumu.
Bazen günde iki pizza yiyorum. Bazen koca tencere makarna.
Ve hareket yok denilecwk kadar az. Ya resimlerde kendimden igreniyorum artik. 155 boya 75 kilo oldum. Agir depresyon gecirdim ve arada kendimi iyi hissetmiyorum. Yemek yemek o anda beni mutlu ediyor. Ama tartidaki kiloyu görünce yine hüsran.
Beslenme uzamaninada gittim. Liste verdi ama uygulayamiyorum. Asiri stres yapiyorum. Eve eliptik bisiklet aldim 10 dk biniyorum yoruluyorum hemen yataga yigiliyorum.
Ben nasil kurtulcam bu kisir döngüden? Eylüle kadar 10 kilo vermekti hedefim. Dügün var birt tanidigin.
Birgün yemiyorum dikkat ediyorun, ertesi gün saldiriyorum. Aklimda fikrimde diyet ama icraate geldimiydi yapamiyorum. Yapanlara özenir oldum. Iki yil önceki 55 kiloma dönebilsem tekrar. Cok mutsuzum. Kilom dahada depresyona itiyor beni. Istediklerimi giyemez oldum. Baskalari hamilelikte kilo alir verir 30 kiloyu. Ben 20 kiloyu aylardir vermeye calisiyorum.
Tahlilerim yapildi hersey normal. Niye yapamiyorum. Istek cok ama o anda seytan dürtüyir sanki. Delirecek gibi oluyorum.
Ne olur yardim edin.
Yerinde olsam buradaki motivasyonla bir zayiflarım bir bakımlı bir güzel olurum, o lafları da üzerine siyanür dökerekten yedirirdim kocama.Bir yildan fazladir depresyon tedavisi görüyorum zaten. Cok kilo aldim. Suanda calismiyorum. Tedavi görüyorum. Özgüven sorunu yasiyordum. Simdi kilo aldikca dahada kötü oldum. Ya cidden kendimi sevmiyorum. Hicbirsey yakismiyor. Uzun sürcegi aklima heldikce ufff ne ugrasacam diyorum. Gene iyi olmayacaksin diyorum kendime. 55 kiloyla bile esim beni begenmedi yerden yere vurdu. O sözler silinmiyor beynimden. Degersiz cirkin mutsuzum. Hic gücüm yok.
Bir yildan fazladir depresyon tedavisi görüyorum zaten. Cok kilo aldim. Suanda calismiyorum. Tedavi görüyorum. Özgüven sorunu yasiyordum. Simdi kilo aldikca dahada kötü oldum. Ya cidden kendimi sevmiyorum. Hicbirsey yakismiyor. Uzun sürcegi aklima heldikce ufff ne ugrasacam diyorum. Gene iyi olmayacaksin diyorum kendime. 55 kiloyla bile esim beni begenmedi yerden yere vurdu. O sözler silinmiyor beynimden. Degersiz cirkin mutsuzum. Hic gücüm yok.
Saçmalama, 10 cm var aramızda ideal kilom 471.65 boyum var kilom 48 lerdebende çok zayıfım, giydiğim hiçbir şey yakışmıyor..
3-4 sene önce 55-57 lerde idim ve çok iyiydi fiziğim, fazla kilo da iyi değil ama zayıflıkta iyi değil...
Herkesin sorunu farklı farklıben de kilo alayım diye yatarken makarna yiyorum ama yok..
Çok su içiyorum belki de ondan bilmiyorum, kadın dediğin biraz da etki butlu olacak, benim gibi sıska değil..
Az bi 7-8 kg alsam çok iyi olacak, yine canım sıkıldı![]()
Saçmalama, 10 cm var aramızda ideal kilom 47
Şu an 54 kiloyum.
Boyun kısa zaten, ne kilo alması?
165 boy icin ideal kilo yasa bagli 53 ve 57 arasiymis bizzat beslenme uzmanina sormustum yani altindaSaçmalama, 10 cm var aramızda ideal kilom 47
Şu an 54 kiloyum.
Boyun kısa zaten, ne kilo alması?
Dünya stansdartına bak bir de,Türkiye şartlarında bayanlarda 1.65 ideal diye biliyorum,çok kısa olduğumu düşünmüyorum.
55 lerdeki halimi de bildiğim için hiç kötü bir görüntü yoktu aksine, fiziğim herkes tarafından beğenilirdi o zamanlar
Dünya stansdartına bak bir de,
kısasın, cüce değil ama kısa. Ne var bunda?
Kilon fazla bile, vermeye çalış bence
Protein ağırlıklı beslen
Evet işte,165 boy icin ideal kilo yasa bagli 53 ve 57 arasiymis bizzat beslenme uzmanina sormustum yani altinda
Ayni boy grubunda herkes ayni kiloda saglikli olamaz 165 de Kimi hastaya 52 idealdir kimisine 57 yas ve kas hormon calisma duzeyi bireyi etkiler bunlar etmen o nette boydan 10 cikar 15 cikar onlar gercegi yansitan saglikli degerler degil dedi