- 18 Eylül 2021
- 1.902
- 2.001
- 83
- Konu Sahibi pembeumutyildizi
-
Ne yazık ki yeni mekan yeni insan şansım yok. Devlet memuruyum. Tayin ihtimali düşük. Maddi durumlar malum, şehir wv değişikliği gibi şeyler için ciddi para lazım ve o da bende yok. Haftasonu evde kalıp kendime vakit ayırmak istiyorum. Çok arkadaş ortamı yok olanların çoğu çocuklu. Hem pandemi zamanı kalabalık ortama girmek istemiyorum, hem onlar çocukları ile ilgilenirken ben kötü hissediyorum. Bebek istiyorum ama ne yazık ki olmuyor. Kimsenin tanımadığı bir yere gitmek istiyorum bazenNerdeyse 1 senedir böyleyim sanıyorum kendimize iyi gelecek şeyleri bulmalıyız belki farklı mekanlar belki yeni insanlar. Ben kendi adıma tek düze bir hayatın beni bu noktaya getirdiğini düşünüyorum çünkü belki sizinde bunun altında yatan bir sebebiniz vardır
Sağolun, yalnız olmadığımı bilmek bile bir parça iyiBen de az bucuk sizin gibiyim. Aklimda yapacak bir suru sey var ame hep erteliyorum. Uyku bozuklugu da yasiyirum. Bakalim belki doktora gidince cozebilirim. Keske size tavsiye verebilseydim.
Hemde nasıl bunaldım. Tüm sokaklar tüm evler bunaltıyor gibi. Bir sabah işe gidip istifa dilekçesini verip dönmek geçiyor içimden.sonra eve gelip günlerce uyumak. İzin bile işe yaramadı.ben de aynı dertten muzdaribim ama sahiden uykusuzum. zira küçük çocuğum yüzünden kesintisiz bir uykum yok maalesefhem ev işi hem kendi işim, bir de çocuk, inanılmaz yoruyor.... bu arada takviye kullanıyorum, değerlerim normal. biraz d vitamini düşüktü onun için de takviye alıyorum. ama ruhum yorgun her şeyden önce...siz de bunalmışsınız. o tetikliyordur. iç sıkıntısı, psikolojik çöküntü uykusuzluk yapabilir.
işiniz çokmu yoğun ve orda mutsuz musunuz cvpiniz evtse ondan dolayı boylesiniz bnde öyleyim çünküMerhaba, bir süredir sanıyorum ekim kasımdan bu yana aşırı uyku ve halsizlik var. Kan tahlilleri yapıldı, arada d vitamini ampulü de alıyorum, folik asitte kullanıyorum değişen bişey yok. Doktor bişeyin yok diyor. Psikolojik desem yıllardır aynı ortamda çalışıyorum, yaşıyorum. Evim berbat, banyo yapasım yok, kıyafet alasım yok, zaten evimde varken ihtiyacım olmayan bişeyi niye alayım değil mi, kredi kartlarım patladı zaten, bir sürü hobim var, hiç birini yapasım yok. Aöf okuyorum haftaya sınavlar var ders çalışmıyorum. Yani taş çatlasın 10 dk odaklanabiliyorum bir konuya.
Sanıyorum yaşadığım hayat artık bunaltıyor beni ama değiştirebileceğim imkan yok. İşten ayrılamam, yaşım ilerledi yeni iş bulamam, çok aranan bir yerden de mezun değilim. Bilgisayar bilgim iyi, yazılıma yönelmek istiyorum ama ona da kafamı veremiyorum. Koltuktan kalkasım yok, günlerdir bedenen çalışmış gibi her yerim ağrıyor.
Motivasyona ihtiyacım var sanırım. Yardımcı olur musunuz ?
İşim normal ama mutsuzum. Sürekli gereksiz şikayet eden, kendini dünyanın merkezi sanan bir narsistle çalışıyorum. Ve onun haricinde yolunda gitmeyen bir dolu şey.işiniz çokmu yoğun ve orda mutsuz musunuz cvpiniz evtse ondan dolayı boylesiniz bnde öyleyim çünkü
bnde öyle insanlarla çalışıyorum kendileri çok is yapıyormuş gibi bnm üstüme geliyorlarİşim normal ama mutsuzum. Sürekli gereksiz şikayet eden, kendini dünyanın merkezi sanan bir narsistle çalışıyorum. Ve onun haricinde yolunda gitmeyen bir dolu şey.
Sorun bu benceİşim normal ama mutsuzum. Sürekli gereksiz şikayet eden, kendini dünyanın merkezi sanan bir narsistle çalışıyorum. Ve onun haricinde yolunda gitmeyen bir dolu şey.
Çok sağolun, bişeyler yapmaya çalışıyorum ama sonra ne değişecek diye bi duygu geliyor ve engel oluyor, odaklanamıyorum bide. Yazı çalışmalarım var onlara başlamam lazım. Yarışmaları falan takip ediyorım, belki katılırım diyeCanınız istemiyorsa bile üzerine gidin bazı hobilerinizi kendinizi zorlayarak yapın, kitap okuyun kalkın spor yapın, biraz gezip dolaşın, arkadaşlarınızla vakit geçirin. Belli bir süre zorlanırsınız ama sonrasında daha iyi hissedersiniz. Terapistim; canın istemiyorsa bile kendini zorla, yap der hep. Sonrasında bir bakarım gerçekten iyi gelmiş :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?