• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Asistan hocamdan çok hoşlanıyorum!!

En iyisi aktif olup gizemli tavir takinman filmlerde ki gibi. Hani bir sor iki ortadan kaybol tarzi. Oyle bir tavir takinki karsindaki seni merak etsin. Ama hoca diyorsun ama sonucta genc ve onunda bir kalbi var. Soru sorman mantikli yanina gidip soru sor ama parfumun etkilesin onu ki bu ilk adim derler. Hocam demek zorundamisin ki? siz desen?

kaybolursam aklına bile gelmem ki :) siz derim o zamn parfüme de dikkat edeyim

O zaman çok iyi :)

Bence gizemli ol . İlgini belli et ama arada bırak . Noluyo yahu desin.

Sorularını da ders aralarında sormanı tavsiye ederim . Odasına gidersen belki basit bir davranış olarak düşünebilir

Soru sorabilirsin .

Yada iş alanlarıyla ilgili , yüksek lisansla , çift anadalla ilgili bir şeyler . Tıpkı ilgili ve çalışkan bir öğrenci gibi :)

o samimiyeti nasıl kurcam

utangaç olursan kuramazsın
girişken olacaksın esprili olucaksın biraz
odasına gidip bahaneyle sorular sorucaksın
tez filan yazma gibi bi durumun varsa konu araştırıp ona sorabilirsin
ekstradan açıköğretimde bi bölüm okumak istiyorum önride bulunabilir misiniz de mesela
yani hangi bölümdesin kaçıncı sınıftasın bilmiyorum ki

benim eşim asistan o yüzden asistanlar arasındaki kız muhabbetlerini iyi biliyorum canım

öncelikle asistanlarda kız öğrencileri beğenip hatta peşine düşebiliyorlar ama bunu mutlaka okul sınırları dışında yapmaya özen gösteriyorlar çünkü herhangi bir şikayette hem rezil olurlar hem de gözden düşerler o yüzden çok itinalı davranacaktır

ayrıca peşlerinde kız çok oluyor onu da söyleyeyim kendini yalnız sanma hatta sen utanıp sıkılırken başkaları atı alıp üsküdarı geçmiş olabilir genelde benim gördüğüm kızlar daha girişken davranıyorlar mecburlar da çünkü hoca girişken davranamaz sonuç olarak en ufak bir olayda patlarlar

sana tavsiyem açık açık ifade etmen kendini, mümkünse dışarda bir çaya davet etmen niyetin arkadaşların dediği gibi akademik kariyer ya da başka sudan ifadeler olabilir

İlişki yaşamak bir kenara, asistanlara öğrencilerle aralarında hep bir mesafe olması öğütlenir hocalar tarafından. Elbette bunu dinleyip uygulayan çok asistan yoktur ama yine de, öğrencilerden biriyle ilişki durumu hocanın gözünde verilen öğüt nezdinde kişiyi düşüreceğinden pas vereceği varsa da vermeyebilir.

Asistanlığım döneminde böyle bir ilişki, çok başarılı bir arkadaşımı hocanın gözünden düşürmüştü. Tabi bunda arkadaşımın aynı anda birçok kızı idare etmesinin de payı vardı. :) Buna asistan bir başka arkadaşımız da dahil. Açıkçası bu tür ilişki ve hoşlantıları sağlıklı bulmuyorum. Öğrenci ile hoca arasında, öğrenci-hoca ilişkisinden başka bir ilişki olmamalı bence. Okurken böyle bir ilişki sağlıklı yürümez. Ayrılırsınız, dersten soğursun, girmek istemezsin. Tekrar eder durursun, hem üzüntülerini hem de dersi. :)

Şansını dene elbette, ama çok fazla kaptırma kendini.

Bence hem kendini hem de asistan arkadaşı zor durumda bırakmamak adına asistanı olduğu dersi verene kadar bir şey yapma. Hem aldığın notlar sorgulanır. Ödevlerini ona yaptırdığın ya da onun okuduğu ödev/sınavlarda bol puan aldığın iddaa edilir. Biri şikayet eder. İkiniz için de tatsız olur.

Cok soru sorup ikidebir karsisiinacikarak bunaltip yaka siktirme. Eger seni begenmemisse ondan hosakandigini anlar ama bu seni her gordugunde icinden pofff demesine neden olabilir.

Gerci bi siz deil bi cogu hayradir... inan senin gibi gozune kendini sokmya calisan cok kiz vardir. Onlarda kendini bisey saniyo sonra.. yine belli olmaz tabi

Okulda adamın ilgisini çekmek için saçmalamayın
O sizin hocanız,hem kendinizi,hem hocanızı zor durumda bırakmayın
Hiç hoş değil :37:

utangaç olursan kuramazsın
girişken olacaksın esprili olucaksın biraz
odasına gidip bahaneyle sorular sorucaksın
tez filan yazma gibi bi durumun varsa konu araştırıp ona sorabilirsin
ekstradan açıköğretimde bi bölüm okumak istiyorum önride bulunabilir misiniz de mesela
yani hangi bölümdesin kaçıncı sınıftasın bilmiyorum ki

girişken ve esprili olmam imkansız gibi birşey çünkü onun karşısında daha da susuyorum :(

benim eşim asistan o yüzden asistanlar arasındaki kız muhabbetlerini iyi biliyorum canım

öncelikle asistanlarda kız öğrencileri beğenip hatta peşine düşebiliyorlar ama bunu mutlaka okul sınırları dışında yapmaya özen gösteriyorlar çünkü herhangi bir şikayette hem rezil olurlar hem de gözden düşerler o yüzden çok itinalı davranacaktır

ayrıca peşlerinde kız çok oluyor onu da söyleyeyim kendini yalnız sanma hatta sen utanıp sıkılırken başkaları atı alıp üsküdarı geçmiş olabilir genelde benim gördüğüm kızlar daha girişken davranıyorlar mecburlar da çünkü hoca girişken davranamaz sonuç olarak en ufak bir olayda patlarlar

sana tavsiyem açık açık ifade etmen kendini, mümkünse dışarda bir çaya davet etmen niyetin arkadaşların dediği gibi akademik kariyer ya da başka sudan ifadeler olabilir

bu kişinin de peşinde bi kız var tesadüf eseri kızla arkadaşını konuşurken duydum :(dışarı davet edemem akademik kariyer yolu pek bana gözükmüyor notlarım kötü yani o konuda konuşmam komik gelir ona da :(kabul etmeme olaslığı da yüksek

İlişki yaşamak bir kenara, asistanlara öğrencilerle aralarında hep bir mesafe olması öğütlenir hocalar tarafından. Elbette bunu dinleyip uygulayan çok asistan yoktur ama yine de, öğrencilerden biriyle ilişki durumu hocanın gözünde verilen öğüt nezdinde kişiyi düşüreceğinden pas vereceği varsa da vermeyebilir.

Asistanlığım döneminde böyle bir ilişki, çok başarılı bir arkadaşımı hocanın gözünden düşürmüştü. Tabi bunda arkadaşımın aynı anda birçok kızı idare etmesinin de payı vardı. :) Buna asistan bir başka arkadaşımız da dahil. Açıkçası bu tür ilişki ve hoşlantıları sağlıklı bulmuyorum. Öğrenci ile hoca arasında, öğrenci-hoca ilişkisinden başka bir ilişki olmamalı bence. Okurken böyle bir ilişki sağlıklı yürümez. Ayrılırsınız, dersten soğursun, girmek istemezsin. Tekrar eder durursun, hem üzüntülerini hem de dersi. :)

Şansını dene elbette, ama çok fazla kaptırma kendini.

kaptırmamam için artık çok geç galiba :/

Back
X