Ask´a dair..

BenPia

Queen
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2008
4.850
18
318
Almanya
Ask, sanki kimliksiz.... yazin, derliyelim?.....

sanki; varlıgı yalnız filmlerde,siirlerde,romanlarda nefes aliyor......

varlıgı filmlerde romanlarda bilee acı..
dün AŞKIN İKİNCİ YARISI diee bi filmee gittim hıçkıraa hıçkıra ağlayarak izledimmmm
belkide son zamanlar ask acısı çektiğimm içinnn...

mutlu sonlar da var ama henüz o sona erişebilmiş deiliz, çok sevdim çok acı çektim...

Ben aşkın biyolojik olduğuna inanıyorum. Biraz tensel, salgıladığımız kokuların birbirini çekmesi.. Heyecan kalp atışı mide krampları hep bununla alakalı..

Aşk aldığın nefesde yaşadığın herşeyde onu hissedebilmek..onsuzda olsan o büyük aşkı hala yüreğinde yaşatabilmek..imkansızda olsa canını yaksada kendine acıyıp merhamet göstermeye çalışsanda yüreğinden cıkarıp atamamakdır kimi zaman AŞK....

sevgili altay öktemin bu konuda yazilarini okumustum " icimde bir bosluk var" isimli kitabinda
süper eglenceliydi ve benim fikirlerimle örtüsüyordu

o satirlari ariyorum

Ask, yasarken degil daha söylerken bile tuhaf duygular yaratir insanin icinde..Büyülü bir sözcüktür.Hersey sözcükle bitmiyor ama ..nedense insanoglunun , kafasinda birseyler yaratmak , büyütmek efsanelestirmek, sonunda kendi yarattigi seyin esiri olmak gibi tuhaf saplantilari vardir..YANI INSAN KENDI KENDINI GAZA GETIREBILEN TEK HAYVANDIR:))

Ask, gazdir..ucucu bir duygudur herseyden önce..Oksijenden agir hidrojenden hafiftir..Gözle görünmez, elle tutulmaz..Isin tuhafi ; uzun süre elde tutulmaz, kacar gider..Gidince"hersey bitti" duygusu yaratir insanda, artik yasamanin anlami kalmadi, hicbirsey eskisi gibi olmayacak, birdaha böyle sevemem, kimse kimseyi bukadar sevememistirtarih boyunca..(bir sürü zirvalama) Bu tripler askin bir cesit gaz oldugunu kanitlamaya yeter...

ne kadar güzel yazmışsın canımm ,ne kadar doğruu aynen böyle bencede gerçek aşk onlaa deil onsuzda onun aşkını devam ettirmektirr..buda binevi acı çekmek oluyoo amaa bu acıyaa bile engel olamıyosun...herşeyde sen varsın derler yaa aynen öylee herşeyde o var benim içinde unuttum dediğimm an kendisi olmasada ona aitt şeylerr geçince elime bitiyorum...gelde unut..unuttum diyerek de kendimi kandırıyorum ama nafile....

aşk,hayatın başka boyutudur...güzel bir tadıdır...hoş bir rüyasıdır...en sevilen yanıdır...bazen hayatın taa kendisi..bazende beklenilen ama gelmeyenidir.

aşk karşındakinin ruhunu görmektir bence...

Aşk kaçmaktan çok kovalamak, görmekten çok özlemek, gitmekten çok beklemek, dokunmaktan çok düşünmektir.Ve aşk öyledir ki nerde imkansız varsa onu seçer...derken sonra gerçeklerle yüzleştim artık shakespeareden şu söz daha gerçekçi bi aşk yaklaşımı oldu benim için..."Değişiklikle karşılaşınca değişen aşk, aşk değildir... Aşk gözle değil ruhla görülür."

kapadım kapılarımı aşka
yer yok artık başka acılara....
benim için aşk=acı....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…