• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğum günümde yalnız bırakıldım

Uzaklaştırmayı neye istinaden çıkarttıracaksınız?

Bir de şunu anlamadım. Öğrencisiniz okula gidip geliyorsunuz, daha önce de avukat tutmuşsunuz, ev kiralamış eşya almışsınız ama barışınca evi kapatıp eşyaları dağıtmışsınız. Aileniz arkanızda değilller, anneniz boşanmanızı kabul etmiyor. Bu kadar maddiyatı nasıl karşıladınız? Varsa durumunuz yine toplanın gidin.

Son düzenleme:
hayır çok sorun var başta kumar ve alkol, ama bunları bırakacağına dair yeminler ettiği için son kez denemeye karar vermiştim hata bende
Dava acmışmıydınız peki davayı geri cekince tekrar aynı nedenlerle acamıyorsunuz belki de bunu duydu böyle bir oyun kurdu eşiniz.

Keşke yeniden demeseydiniz konu etek değil keşke etek olsaydı çok daha büyük bir sorun var adam kumar oynuyor bu ülkede de ne moda oldu ne tarafa baksan sanal kumar oynayan var😱çocuk yoksa bu adamdan kurtulun yoksa burada çok dinledik hikayeler

şimdi birde kararımdan döndüğüm için avukatım tekrar benimle çalışmak istemiyor, İzmirde şöyle hırslı başarılı bir boşanma avukatı tanıyan var mı
Avukat tecrübeliymiş onu dinlemediğiniz için kızmış ve haklı da biz bile bu sitede öğrendik kumar oynayanların kumarı bırakmadıklarını

Uzaklaştırmayı neye istinaden çıkarttıracaksınız?

Bir de şunu anlamadım. Öğrencisiniz okula gidip geliyorsunuz, daha önce de avukat tutmuşsunuz, ev kiralamış eşya almışsınız ama barışınca evi kapatıp eşyaları dağıtmışsınız. Aileniz arkanızda değilller, anneniz boşanmanızı kabul etmiyor. Bu kadar maddiyatı nasıl karşıladınız? Varsa durumunuz yine toplanın gidin.

hayır öğretmenim

Bilerek kavga çıkarmış etek bahane. Boşanma kararınızı yeniden gözden geçirmişsinizdir umarım

Yanınızda yörenizde olsaydım sizi şöyle şiddetlice sarsıp kendine gel derdim. Sizi hatırladım, eşiniz ev alınırken tapuyu babasının üstüne yapan hanzoydu. Babama düşük faizli konut kredisi çıkıyor bana sadece ihtiyaç kredisi çıkıyor yalanını atmıştı, noterde oldu bittiye getirmişlerdi. Yani size ne diyelim şimdi, o zaman kaç kişi uyarmış, avukat bul hakkını ara demiş ama siz kalkıp barışmışsınız. Adam arabayı bile annesinin üstüne yapmış, yahu sizin etrafınızda hiç mi uyaranınız dostunuz seveniniz yok?

Back
X