Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dava acmışmıydınız peki davayı geri cekince tekrar aynı nedenlerle acamıyorsunuz belki de bunu duydu böyle bir oyun kurdu eşiniz.hayır çok sorun var başta kumar ve alkol, ama bunları bırakacağına dair yeminler ettiği için son kez denemeye karar vermiştim hata bende
Avukat tecrübeliymiş onu dinlemediğiniz için kızmış ve haklı da biz bile bu sitede öğrendik kumar oynayanların kumarı bırakmadıklarınışimdi birde kararımdan döndüğüm için avukatım tekrar benimle çalışmak istemiyor, İzmirde şöyle hırslı başarılı bir boşanma avukatı tanıyan var mı
araba ve köye ev yapıldı onlar, birde bana bir kez bile hediye almamasına paran var mı diye sormamasına rağmen kardeşlerine telefon bilgisayar almayı severdi rahmetli
Amin diyelim mibilmiyorum hazmedemiyorum midem almıyor, yakında eski kocam olabilir
Uzaklaştırmayı neye istinaden çıkarttıracaksınız?
Bir de şunu anlamadım. Öğrencisiniz okula gidip geliyorsunuz, daha önce de avukat tutmuşsunuz, ev kiralamış eşya almışsınız ama barışınca evi kapatıp eşyaları dağıtmışsınız. Aileniz arkanızda değilller, anneniz boşanmanızı kabul etmiyor. Bu kadar maddiyatı nasıl karşıladınız? Varsa durumunuz yine toplanın gidin.
Amin diyelim mi
Dimi bir yemek, bir küçük hediye nedir yani şunu yapamamış bir de erkeklik taslıyor eteğe laf ederek ezik. Arkasından kumarda ne kadar para yedi Allah bilirEvet bahane üretmiş. Of çok üzüldüm ya alt tarafı karını 1 saat mutlu edecektin çok mu yani?