• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğum günümde yalnız bırakıldım

şimdi birde kararımdan döndüğüm için avukatım tekrar benimle çalışmak istemiyor, İzmirde şöyle hırslı başarılı bir boşanma avukatı tanıyan var mı
Sizin hırslı başarılı bir avukata değil şahsen hırs ve istikrara ihtiyacınız var dümdüz boşancaksınız zaten siz geri dönmeseniz yeterli

kızlar ben eşimle bir boşanma sürecindeydim lakin kendisi defalarca gelip özür dileyince pişman olduğuna inandırıp beni vazgeçirmişti, son kez denemeye karar verdik neyse.. Geçen 29 ekim doğum günümdü sabahtan akşam özel bir yemeğe çıkacağımıza dair sözleştik, akşam oldu saçımı makyajımı yaptım süslendim giyindim, altıma dizimin biraz üzerinde etek, üzerine kazak üzerine de dizime kadar bir klasik ceket altına uzun çizme giydim, beyefendi eteği çıkar kısa dedi gittim başka etek gitdim onu da çıkar yoksa gelmem tek gidersin deyince sinirlendim hayır çıkarmıyorum bugün doğum günüm her gün etek giymiyorum bugün şık olmak istiyorum kaldı ki arabayla gidip oturup döneceğiz burada bir sorun göremiyorum dedim kendisi ikna olmadı hayır çıkar yoksa gelmem dedi ben de okay öyleyse yalnız çıkarım doğum günümü evde geçirmeyeceğim dedim ve çıktım, çıkarken de arkadamda birdaha eve geri dönme diye bağırdı, ben ağlaya ağlaya gidip restorantta yemek yedim doğum günümde yalnız bıraktı resmen. Ben evlenmeden önce de etek şort giyiyordum, eşim buna karışmıyordu , hatta aynı gün okulda 29 ekim kutlandı ona da elbise giyip gittim aynı boyda bir şey demedi, yazları da şortla gezerim bu tavrı bana çok yanlış geldi başta böyle kabul edip sonra böyle bir günde sorun etmesi. Daha sonra ben çıkınca telefondan sanal kumar oynamış bana biraz bahane gibi geldi sorun çıkarıp evde kumar oynamaktı sanki derdi, zaten hediye de almamış 2 yıldır hiç bir özel günde almadığı gibi.. Siz olsanız dinleyip çıkarır mıydınız o eteği? Bunu hakettiğimi düşünmüyorum..
Soruyu yanlış sormuşsunuz bence."Siz olsanız dinleyip çıkarır mıydınız o eteği?" değil."Siz olsaydınız böyle bir adamla ömür geçirir miydiniz?" Olmalıydı.Yapmayın güzel arkadaşım bunu kendinize yapmayın.

Duygularını ıncıtmesıne musade etme guc buluyorsun ve ayrı ev tutuyorsun bir anda manıpule olup gerı donuyorsun ve tekrar inciniyorsun. O yemege gıtmen benı mutlu ettı kendıne saygın hala var ama boyle olmaz karar ver artık

kızlar ben eşimle bir boşanma sürecindeydim lakin kendisi defalarca gelip özür dileyince pişman olduğuna inandırıp beni vazgeçirmişti, son kez denemeye karar verdik neyse.. Geçen 29 ekim doğum günümdü sabahtan akşam özel bir yemeğe çıkacağımıza dair sözleştik, akşam oldu saçımı makyajımı yaptım süslendim giyindim, altıma dizimin biraz üzerinde etek, üzerine kazak üzerine de dizime kadar bir klasik ceket altına uzun çizme giydim, beyefendi eteği çıkar kısa dedi gittim başka etek gitdim onu da çıkar yoksa gelmem tek gidersin deyince sinirlendim hayır çıkarmıyorum bugün doğum günüm her gün etek giymiyorum bugün şık olmak istiyorum kaldı ki arabayla gidip oturup döneceğiz burada bir sorun göremiyorum dedim kendisi ikna olmadı hayır çıkar yoksa gelmem dedi ben de okay öyleyse yalnız çıkarım doğum günümü evde geçirmeyeceğim dedim ve çıktım, çıkarken de arkadamda birdaha eve geri dönme diye bağırdı, ben ağlaya ağlaya gidip restorantta yemek yedim doğum günümde yalnız bıraktı resmen. Ben evlenmeden önce de etek şort giyiyordum, eşim buna karışmıyordu , hatta aynı gün okulda 29 ekim kutlandı ona da elbise giyip gittim aynı boyda bir şey demedi, yazları da şortla gezerim bu tavrı bana çok yanlış geldi başta böyle kabul edip sonra böyle bir günde sorun etmesi. Daha sonra ben çıkınca telefondan sanal kumar oynamış bana biraz bahane gibi geldi sorun çıkarıp evde kumar oynamaktı sanki derdi, zaten hediye de almamış 2 yıldır hiç bir özel günde almadığı gibi.. Siz olsanız dinleyip çıkarır mıydınız o eteği? Bunu hakettiğimi düşünmüyorum..
Seni yemeğe çıkaracağı parayı kumarda kaybetmeyi tercih etmiş daha ne olsun?
üzerine pişmanlık yok pişkinlik var.
Hala etegi cikarsamiydim diye soruyosun sence sorun etek mi?

Biz olsak bu kocayı boşarız ya sizin evlilik yapma motivasyonunuz ne ? Mutlu değilsiniz maddi refah içinde değilsiniz eğlence yok karşılıklı hassasiyet yok sevgi özel hissettirme yok yani bir insan niye evlenir şu an tek olsaydın belki daha iyi olur arkadaşlarınla sabaha kadar içer eğlenirdin bu evliliğin sana katkısı ne tam olarak

ben aslında tüm sorunların farkımdaydım fakat ailem asla desteklemedi boşanmamı, annem hep vazgeçirdi “baban da bunları yaptı ben boşandım mı? insanları kendine güldürecek misin? bu yaşta dul mu kalacaksın?(30 yaşındayım) alttan almayı öğren.. Bir şey anlatıyorum hemen ağlıyor, hasta oluyor, bekle sabret diye diye bu hale gelindi ama artık dinlemek istemiyorum artık oluru yok giden benim ömrümden gidiyor.

Konu zaten etek olmamalı konu sahibi. Kumar, alkol bağımlısı biri ne kadar yemin etse boş. Siz boşanmazsınız bence.

Seni yemeğe çıkaracağı parayı kumarda kaybetmeyi tercih etmiş daha ne olsun?
üzerine pişmanlık yok pişkinlik var.
Hala etegi cikarsamiydim diye soruyosun sence sorun etek mi?

yok eteği yine çıkarmazdım, kimse de buna karışılmasına izin vermemeli benim bedenim benim kararım, sadece başkası olsa nasıl karşılardı iletişim yolu ne olurdu merak ettim böyle bi insanla iletişim kurmak imkansız gerçi de

Bu arada geçmiş doğum gününüz kutlu olsun. Çok güzel bir günde doğmuşsunuz. Yeniden doğuşunuzu boşanarak kutlayın bence. ✨

çok teşekkür ederim, o gün doğduğum için çok gururluyum, çok da mutluydum o gün bunlar yaşanana kadar .. Doğum günümü boşandığım gün tekrar kutlayacağım kendime söz verdim.

yok eteği yine çıkarmazdım, kimse de buna karışılmasına izin vermemeli benim bedenim benim kararım, sadece başkası olsa nasıl karşılardı iletişim yolu ne olurdu merak ettim böyle bi insanla iletişim kurmak imkansız gerçi de
Benim eşiminde bir dönem kumar işleri oldu ama verilen sözler tutuldu tekrar bulaşmadı en azindan şimdiye kadar.
hic bir zaman benim isteklerimi, ihtiyaclarimi ötelemedi yakalndigi gunden sonra bir daha bulasmadi zor oldu güç oldu ama ben bu sureci atlattigini dusunuyorum en azindan utanmasi vardı yani öyle diyeyim.
Anladigim kadariyla çocugunuz yok, adam belliki birakmayada niyetli degil bu kumarı hic bir çabasıda yok ömrünü tüketme bu adamla boş yere

defalarca gelip özür dileyince pişman olduğuna inandırıp beni vazgeçirmişti,
Sorun etek değil. O ikinci eteği de çıkarsaydınız başka bir şey bulup yine burnunuzdan getirecekti. Adam dilediği özürün intikamını alıyor çünkü içten değildi. Ben bitti demeden bitmez kafasında bir maganda. Sizin özel günü kutlamayı hak etmediğinizi düşünüyor çünkü baş kaldırmışsınız. Siz etek değiştirir miydiniz diye sorduğunuza göre de tekrar bir özürle olayı kapatırsınız gibi duruyor.

Hem kumarbaz hem alkolik hem de maganda. Komşu olsa selam bile verilmez siz gidip barışmışsınız. Ev tutmuş yeni hayat kurmaya başlamışsınız. Değdi mi evi kapatmaya, özgürlüğünüzden vazgeçmeye?

Sorun etek değil. O ikinci eteği de çıkarsaydınız başka bir şey bulup yine burnunuzdan getirecekti. Adam dilediği özürün intikamını alıyor çünkü içten değildi. Ben bitti demeden bitmez kafasında bir maganda. Sizin özel günü kutlamayı hak etmediğinizi düşünüyor çünkü baş kaldırmışsınız. Siz etek değiştirir miydiniz diye sorduğunuza göre de tekrar bir özürle olayı kapatırsınız gibi duruyor.

Hem kumarbaz hem alkolik hem de maganda. Komşu olsa selam bile verilmez siz gidip barışmışsınız. Ev tutmuş yeni hayat kurmaya başlamışsınız. Değdi mi evi kapatmaya, özgürlüğünüzden vazgeçmeye?

değmedi.. ama artık vicdanım daha rahat, o son şansı vermeseydim dilenen özürlerden sonra acaba düzelecek miydi diye düşünmeye devam edecektim ama artık eminim

ben aslında tüm sorunların farkımdaydım fakat ailem asla desteklemedi boşanmamı, annem hep vazgeçirdi “baban da bunları yaptı ben boşandım mı? insanları kendine güldürecek misin? bu yaşta dul mu kalacaksın?(30 yaşındayım) alttan almayı öğren.. Bir şey anlatıyorum hemen ağlıyor, hasta oluyor, bekle sabret diye diye bu hale gelindi ama artık dinlemek istemiyorum artık oluru yok giden benim ömrümden gidiyor.
Aileniz mi sizi evlendirdi, onlar mı buldu kocanızı, onlar mı halletti nikah evlilik formalitelerini? Evlenirken kendi iradenizle ama boşanırken ailem destek değil. Kendi kararlarınızın hatalarınızın arkasında durun, sorumluluk alın.

Son düzenleme:
Sen annen değilsin o kendi çekmeyi tercih etmiş olabilir şu boşanmalara da şöyle ayılıp bayılanları hiç anlamam yani annen senin boşanmana çok üzülüyor ama bu evliliğe hapsolmana okey öyle mi annenin gerçekten üzüldüğünü düşünüyor musun ? Annen sadece toplum baskısını ve kendini düşünüyor boşan ev tut yaşa geç üç gün ağlar dördüncü gün unutur

bazen 30 yaş sendromu yaşadığımı düşünüyorum size de oldu mu? Mesela her şeye geç kalmış hissediyorum yeniden güzel bir evlilik yapmaya , birini tekrar baştan tanımaya, çocuk sahibi olmaya, sanki tüm erkeklerden nefret ediyorum hepsi bana pis iğrenç geliyor.

İlk defa bir konu sahibini davranışından ötürü tebrik ediyorum yalnız üzülerek değilde arkadaşlarinizi çağırıp eğlenerek yeseydiniz yemeğide fevkaledenin fevkinde olacaktı kadının giyiminde söz sahibi olan erkekten nefret ediyorum.kumariyla başbaşa kalmış tutumu davranışı son derece yanlış iki yıldır zaten hediye de almamış sen en güzelini hakediyorsun hiç düşünme iyi yaptın

İlk defa bir konu sahibini davranışından ötürü tebrik ediyorum yalnız üzülerek değilde arkadaşlarinizi çağırıp eğlenerek yeseydiniz yemeğide fevkaledenin fevkinde olacaktı kadının giyiminde söz sahibi olan erkekten nefret ediyorum.kumariyla başbaşa kalmış tutumu davranışı son derece yanlış iki yıldır zaten hediye de almamış sen en güzelini hakediyorsun hiç düşünme iyi yaptın

sonra arkadaşımı çağırdım tabi onunla tatlıcıya kahve içmeye gittik pasta ısmarladı, gayet eğlenerek fotolar attık instaya 😂

Gençsiniz yaa. Ne dulluğu, dulluk mu kalmış bu devirde!

Back
X