kızlar ben eşimle bir boşanma sürecindeydim lakin kendisi defalarca gelip özür dileyince pişman olduğuna inandırıp beni vazgeçirmişti, son kez denemeye karar verdik neyse.. Geçen 29 ekim doğum günümdü sabahtan akşam özel bir yemeğe çıkacağımıza dair sözleştik, akşam oldu saçımı makyajımı yaptım süslendim giyindim, altıma dizimin biraz üzerinde etek, üzerine kazak üzerine de dizime kadar bir klasik ceket altına uzun çizme giydim, beyefendi eteği çıkar kısa dedi gittim başka etek gitdim onu da çıkar yoksa gelmem tek gidersin deyince sinirlendim hayır çıkarmıyorum bugün doğum günüm her gün etek giymiyorum bugün şık olmak istiyorum kaldı ki arabayla gidip oturup döneceğiz burada bir sorun göremiyorum dedim kendisi ikna olmadı hayır çıkar yoksa gelmem dedi ben de okay öyleyse yalnız çıkarım doğum günümü evde geçirmeyeceğim dedim ve çıktım, çıkarken de arkadamda birdaha eve geri dönme diye bağırdı, ben ağlaya ağlaya gidip restorantta yemek yedim doğum günümde yalnız bıraktı resmen. Ben evlenmeden önce de etek şort giyiyordum, eşim buna karışmıyordu , hatta aynı gün okulda 29 ekim kutlandı ona da elbise giyip gittim aynı boyda bir şey demedi, yazları da şortla gezerim bu tavrı bana çok yanlış geldi başta böyle kabul edip sonra böyle bir günde sorun etmesi. Daha sonra ben çıkınca telefondan sanal kumar oynamış bana biraz bahane gibi geldi sorun çıkarıp evde kumar oynamaktı sanki derdi, zaten hediye de almamış 2 yıldır hiç bir özel günde almadığı gibi.. Siz olsanız dinleyip çıkarır mıydınız o eteği? Bunu hakettiğimi düşünmüyorum..