Boşan
Mahkemeye de o etekle git
Hatta belini iki kere kıvırıp kısalt
çok iyi fikir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Boşan
Mahkemeye de o etekle git
Hatta belini iki kere kıvırıp kısalt
Adamı hayatından çıkar eteği değil...kızlar ben eşimle bir boşanma sürecindeydim lakin kendisi defalarca gelip özür dileyince pişman olduğuna inandırıp beni vazgeçirmişti, son kez denemeye karar verdik neyse.. Geçen 29 ekim doğum günümdü sabahtan akşam özel bir yemeğe çıkacağımıza dair sözleştik, akşam oldu saçımı makyajımı yaptım süslendim giyindim, altıma dizimin biraz üzerinde etek, üzerine kazak üzerine de dizime kadar bir klasik ceket altına uzun çizme giydim, beyefendi eteği çıkar kısa dedi gittim başka etek gitdim onu da çıkar yoksa gelmem tek gidersin deyince sinirlendim hayır çıkarmıyorum bugün doğum günüm her gün etek giymiyorum bugün şık olmak istiyorum kaldı ki arabayla gidip oturup döneceğiz burada bir sorun göremiyorum dedim kendisi ikna olmadı hayır çıkar yoksa gelmem dedi ben de okay öyleyse yalnız çıkarım doğum günümü evde geçirmeyeceğim dedim ve çıktım, çıkarken de arkadamda birdaha eve geri dönme diye bağırdı, ben ağlaya ağlaya gidip restorantta yemek yedim doğum günümde yalnız bıraktı resmen. Ben evlenmeden önce de etek şort giyiyordum, eşim buna karışmıyordu , hatta aynı gün okulda 29 ekim kutlandı ona da elbise giyip gittim aynı boyda bir şey demedi, yazları da şortla gezerim bu tavrı bana çok yanlış geldi başta böyle kabul edip sonra böyle bir günde sorun etmesi. Daha sonra ben çıkınca telefondan sanal kumar oynamış bana biraz bahane gibi geldi sorun çıkarıp evde kumar oynamaktı sanki derdi, zaten hediye de almamış 2 yıldır hiç bir özel günde almadığı gibi.. Siz olsanız dinleyip çıkarır mıydınız o eteği? Bunu hakettiğimi düşünmüyorum..
e annen babanla cok mu mutlu?ben aslında tüm sorunların farkımdaydım fakat ailem asla desteklemedi boşanmamı, annem hep vazgeçirdi “baban da bunları yaptı ben boşandım mı? insanları kendine güldürecek misin? bu yaşta dul mu kalacaksın?(30 yaşındayım) alttan almayı öğren.. Bir şey anlatıyorum hemen ağlıyor, hasta oluyor, bekle sabret diye diye bu hale gelindi ama artık dinlemek istemiyorum artık oluru yok giden benim ömrümden gidiyor.
Öncelikle doğum günün kutlu olsun. Bu adama bir şans vermemen gerektiğini sana yeni yaşının ilk gününde evrenden gelen işaretle öğrenmiş olduk. Şutla gitsin.kızlar ben eşimle bir boşanma sürecindeydim lakin kendisi defalarca gelip özür dileyince pişman olduğuna inandırıp beni vazgeçirmişti, son kez denemeye karar verdik neyse.. Geçen 29 ekim doğum günümdü sabahtan akşam özel bir yemeğe çıkacağımıza dair sözleştik, akşam oldu saçımı makyajımı yaptım süslendim giyindim, altıma dizimin biraz üzerinde etek, üzerine kazak üzerine de dizime kadar bir klasik ceket altına uzun çizme giydim, beyefendi eteği çıkar kısa dedi gittim başka etek gitdim onu da çıkar yoksa gelmem tek gidersin deyince sinirlendim hayır çıkarmıyorum bugün doğum günüm her gün etek giymiyorum bugün şık olmak istiyorum kaldı ki arabayla gidip oturup döneceğiz burada bir sorun göremiyorum dedim kendisi ikna olmadı hayır çıkar yoksa gelmem dedi ben de okay öyleyse yalnız çıkarım doğum günümü evde geçirmeyeceğim dedim ve çıktım, çıkarken de arkadamda birdaha eve geri dönme diye bağırdı, ben ağlaya ağlaya gidip restorantta yemek yedim doğum günümde yalnız bıraktı resmen. Ben evlenmeden önce de etek şort giyiyordum, eşim buna karışmıyordu , hatta aynı gün okulda 29 ekim kutlandı ona da elbise giyip gittim aynı boyda bir şey demedi, yazları da şortla gezerim bu tavrı bana çok yanlış geldi başta böyle kabul edip sonra böyle bir günde sorun etmesi. Daha sonra ben çıkınca telefondan sanal kumar oynamış bana biraz bahane gibi geldi sorun çıkarıp evde kumar oynamaktı sanki derdi, zaten hediye de almamış 2 yıldır hiç bir özel günde almadığı gibi.. Siz olsanız dinleyip çıkarır mıydınız o eteği? Bunu
Konuda ayakları yere basan tek kişinin avukat olması pekişimdi birde kararımdan döndüğüm için avukatım tekrar benimle çalışmak istemiyor, İzmirde şöyle hırslı başarılı bir boşanma avukatı tanıyan var mı
Avukat hırslı başarılı değil miydi? Tekrar birleşerek, aynı eve girerek affettiniz. Bu tür davaları sadece hırs başarı değil, müvekkilin avukata danışarak hareket etmesi de kazandırır.şimdi birde kararımdan döndüğüm için avukatım tekrar benimle çalışmak istemiyor, İzmirde şöyle hırslı başarılı bir boşanma avukatı tanıyan var mı
Konuda ayakları yere basan tek kişinin avukat olması peki![]()
Gelmemek icin arıza çıkarmış. Bu adamla tekrar denemenizin sonuna gelmissinizdie diye umuyorumkızlar ben eşimle bir boşanma sürecindeydim lakin kendisi defalarca gelip özür dileyince pişman olduğuna inandırıp beni vazgeçirmişti, son kez denemeye karar verdik neyse.. Geçen 29 ekim doğum günümdü sabahtan akşam özel bir yemeğe çıkacağımıza dair sözleştik, akşam oldu saçımı makyajımı yaptım süslendim giyindim, altıma dizimin biraz üzerinde etek, üzerine kazak üzerine de dizime kadar bir klasik ceket altına uzun çizme giydim, beyefendi eteği çıkar kısa dedi gittim başka etek gitdim onu da çıkar yoksa gelmem tek gidersin deyince sinirlendim hayır çıkarmıyorum bugün doğum günüm her gün etek giymiyorum bugün şık olmak istiyorum kaldı ki arabayla gidip oturup döneceğiz burada bir sorun göremiyorum dedim kendisi ikna olmadı hayır çıkar yoksa gelmem dedi ben de okay öyleyse yalnız çıkarım doğum günümü evde geçirmeyeceğim dedim ve çıktım, çıkarken de arkadamda birdaha eve geri dönme diye bağırdı, ben ağlaya ağlaya gidip restorantta yemek yedim doğum günümde yalnız bıraktı resmen. Ben evlenmeden önce de etek şort giyiyordum, eşim buna karışmıyordu , hatta aynı gün okulda 29 ekim kutlandı ona da elbise giyip gittim aynı boyda bir şey demedi, yazları da şortla gezerim bu tavrı bana çok yanlış geldi başta böyle kabul edip sonra böyle bir günde sorun etmesi. Daha sonra ben çıkınca telefondan sanal kumar oynamış bana biraz bahane gibi geldi sorun çıkarıp evde kumar oynamaktı sanki derdi, zaten hediye de almamış 2 yıldır hiç bir özel günde almadığı gibi.. Siz olsanız dinleyip çıkarır mıydınız o eteği? Bunu hakettiğimi düşünmüyorum..
Resmi bir asamada affedip döndüyseniz avukatiniz ne yapsin. Hukuken isi zora sokmussunuz. Affettiginiz dönem icin de yeni tarihli delil toplamaniz gerekir sanki. Hani affettim ama ayni seyler devam etti vb. Hukukcular daha iyi bilir ama ben bosanirken boyle idi
Tekrar döndünüz eve yanikızlar ben eşimle bir boşanma sürecindeydim lakin kendisi defalarca gelip özür dileyince pişman olduğuna inandırıp beni vazgeçirmişti, son kez denemeye karar verdik neyse.. Geçen 29 ekim doğum günümdü sabahtan akşam özel bir yemeğe çıkacağımıza dair sözleştik, akşam oldu saçımı makyajımı yaptım süslendim giyindim, altıma dizimin biraz üzerinde etek, üzerine kazak üzerine de dizime kadar bir klasik ceket altına uzun çizme giydim, beyefendi eteği çıkar kısa dedi gittim başka etek gitdim onu da çıkar yoksa gelmem tek gidersin deyince sinirlendim hayır çıkarmıyorum bugün doğum günüm her gün etek giymiyorum bugün şık olmak istiyorum kaldı ki arabayla gidip oturup döneceğiz burada bir sorun göremiyorum dedim kendisi ikna olmadı hayır çıkar yoksa gelmem dedi ben de okay öyleyse yalnız çıkarım doğum günümü evde geçirmeyeceğim dedim ve çıktım, çıkarken de arkadamda birdaha eve geri dönme diye bağırdı, ben ağlaya ağlaya gidip restorantta yemek yedim doğum günümde yalnız bıraktı resmen. Ben evlenmeden önce de etek şort giyiyordum, eşim buna karışmıyordu , hatta aynı gün okulda 29 ekim kutlandı ona da elbise giyip gittim aynı boyda bir şey demedi, yazları da şortla gezerim bu tavrı bana çok yanlış geldi başta böyle kabul edip sonra böyle bir günde sorun etmesi. Daha sonra ben çıkınca telefondan sanal kumar oynamış bana biraz bahane gibi geldi sorun çıkarıp evde kumar oynamaktı sanki derdi, zaten hediye de almamış 2 yıldır hiç bir özel günde almadığı gibi.. Siz olsanız dinleyip çıkarır mıydınız o eteği? Bunu hakettiğimi düşünmüyorum..
Gelmemek icin arıza çıkarmış. Bu adamla tekrar denemenizin sonuna gelmissinizdie diye umuyorum
Dalga mı geçiyorsunuz hırslı başarılı demiş bir de, önce siz boşanma kararınız da hırslı kararlı olun da avukatın özellikleri eksik kalsın. Boşanmak isteyeni her avukat boşarşimdi birde kararımdan döndüğüm için avukatım tekrar benimle çalışmak istemiyor, İzmirde şöyle hırslı başarılı bir boşanma avukatı tanıyan var mı
Tekrar döndünüz eve yani
Dalga mı geçiyorsunuz hırslı başarılı demiş bir de, önce siz boşanma kararınız da hırslı kararlı olun da avukatın özellikleri eksik kalsın. Boşanmak isteyeni her avukat boşar
Arkadaşım sen evini tut, eşyalarını al. Yani ksrsrli ol önce. S.ke şu.ke kabul edecek. İsterse seveceeve.şimdi birde kararımdan döndüğüm için avukatım tekrar benimle çalışmak istemiyor, İzmirde şöyle hırslı başarılı bir boşanma avukatı tanıyan var mı
Arkadaşım sen evini tut, eşyalarını al. Yani ksrsrli ol önce. S.ke şu.ke kabul edecek. İsterse seveceeve.
Bir şans vermişsin. Bunu tepmis.
Nasılsa boşanıyor diyor. Bunu sineye çekmeyin. Kavga da etmeyin. Kavganın bir snlami var mı?
Kavga etmek şu demek. Ben devam etmek istiyorum.
Karar veren bir kadın ise sogukkanli olur. Karşıdakinin manipülasyonuna gelmez. Karşıdaki kavga etmek istese bile dalga geçer gibi evet evet haklısın tamam deyip konuyu kapatır ve bildiğini yapar kararını uygular.
Ama sen şöyle yapmıştın böyle yapmıştın şöyle söz vermiştin etek giymemde ne var bilmem ne falan filan dersen sana yine şans veriyorum demek.
Vay Salcano oğlum zaten o hiç sizin doğum gününüzü kutlamak niyetinde değilmiş. Pişman olan hediyesini çiçeğini alır karşıdakini mutlu etmek ister hele doğum gününde böyle ottan boktan bir sebepten kavga çıkarmaz.
Arkadaşım 29 ekimden sonra naptınız? 4 gundur aynı evdesiniz. Konuşmaya çalışmadı mı?
Uzaklaştırmaya gerek var mı? Ya da ne için uzaklaştırma? Şiddet mı var?
Yani sana Bir şans vermiştim pişman olmamak için. Kullanamadın. Yarın eşyalarımı toplayacağım ve evimi tutacağım bilgin olsun bunu sana tehdit etmek için değil bilgi vermek amacıyla söylüyorum bana bu konuda zorluk çıkarmasın çok sevinirim. Desen...
Ne yapar ki?