Aşk acımmm :(

bence sıkma canını bu kadar sonuçta aşık olduun biri yok ortada aşk acısıda sayılır mı bilemedim ama en azından o sağlıksız düşünceleri olan arkadaşından kurtulduuna sevinmelisin ve bu olayı bi tecrübe olarak görmelisin

gördüğüme bile nasil inanicam ki. Fotograflari var ama baskasininmis belli ki aglamaktan gözlerim sisti yeminle

Simdi esas kötü olan olmayan birine asiksin ve onu unutman gerekecek vay canina daha neler okuyacagiz bu forumda.. :44:

yok artık 1 yıl boyunca yazısacaksın ne yuzunu goreceksın ne numarasını vercek kardesım bu adam ın mı cın mı ne evlımı dul mu colugu cocugu mu var bana hıc normal gelmedı 1 hafta dese neyse de 1 yıl kısa bı sure mı ya mumkun mu gercekten sadece bana mı garıp gelıyo yanı? ve bu adam gercekten var olsa sen bu adamla 1 aya kadar evlenecektın oylemı?

Ilk iliskim degildi ama gözüm kör olmus gercekten asik oldugumu düşünüyodum

hadı senı anladım kor oldun goremedın de annen baban damı sormadı kımdır nedır vs dıye ? tamam hadı ya sormasınlar onu da daha yasın 18 unv. oku vs dıyen yok mu baban bu yasta senın elenmene razı mı yanı ?

Ya ilk okudum bu kız bizimle kafa yapıyo dedim. Sonra yılar evvel yaşadığım bi olay aklıma geldi.nakış kursuna gittiğim bi sene bu yaşlarda bi kımız vardı elinde telefon düşmezdi .sordum kimle konuşuyon .tesadüfen birini aramış sonra sesleri birbirinin hoşuna gitmiş 2 senedir konuşuyorlarmış .dedim hiç gördünmü yok sadece resmini mektupla yollamış.kız nasıl seviyom ölüyom .kavga ederler gülerce ağlardı hiç görmrdiği biri için.dedim neden biliyon neyın nesi .evlimi yaşlımı güzelmi beki muhabbet tellalı.yok seviyom anlatırdı bende gülerdim ilginç gelirdi çünkü.sora buluştular kız oğlanı beğenmedi oğan kızı beğendi .bu seferde kaçıyodu .bundan nasıl kurtulurum diye.sanırım bi boşluktaydı ona bağlıyorum.

Kötüsü bu ya. Gercekte var olan biri olsa umutla olene dek beklerdim ama yokki öylebiri (

kusura bakma ama cok safmissin sende.. ne bir telefon gorusmesi var ne bi goruntulu konusma var
sadece yazmayla evlilik hayali kurulurmu nasil guvendin ? 24 yasimdayim demis,
karsindaki 50 60 yasinda bi sapikta olabilirdi fake resim kullanmaktan kolay ne var ?
annen baban nasil izin verdiler gercekten gormedikleri tanimadiklari hic konusmadiklari birine kizlarini vermeyi ?

Babam yeter ki kacma evlenmek istediginle evlen diyo. Su an univ. Hazirlaniyorum evlenince okurum diye düşünüyordum

[SUB][/SUB]
kör olmusum iste babam annem yeter ki evden kacma, istediginle evlendiririz diyolar

Yok ablam ne kafasi. Büyük konustum sanal ask mi olurmus dedim asigim diyenlere güldüm içimden. Halim bu :/

olmayan sevgiliye ağıt yakıyorsun bir de '' evlenicez sanıyordum'' demıyor musun...
elını mı tuttun? her gece konustun mu telde? zor zamanında yanında mı oldu? gözlerine mi baktın?
hiç mi şüphelenmedin ? tel muhabbetınız dahi olmamış...
sen inanmayı seçmişsin
yoksa ınsanın durduk yere bıle aklına bazı sorular takılır
18 yaşında olmak şüphelenmemeyi, sorgulamamyı, körü körüne inanmayı mı gerektırır?

hadi telde muhabbetınız olsaydı, en az bır kere bıle görüşmüş olsaydınız
senı anlardım.
bunlarda yeterlı değil elbet ama, en az bunlar olsaydı işte o zaman acını çok iyi anlardım.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…