- Konu Sahibi acemikadin
-
kız arkadasın senı kandırmıs mı anlayamadım
Evet bir yil boyunca kandirmis beni. Ben se saf saf en gec bir aya evlenicez falan diye inaniyorum
bende tam anlayamadım olayı nasıl öğrendin peki aslında kız arkadaşın olduğunu????
Şöyle ki once yattigini söylediği hastaneyi aradim o isimde bi giris yok. Hatta babam arastirdi turkiyede o isimde kimse yok t . b . sencer di adi. bir iki yalanini yakaladim.sonra ailesinin öldügünü söylediği kazayi arastirdik ve öyle bi kaza da yok. Arkadasim oldugunu da yazma tarzindan, face'e giris saatlerinin bir ili dakika arayla olmasindan ve ben tanjuyla yazisirken annem o kizi aradi uzun sure lafa tuttu. Konusma suresince tanju cevap vermedi konusmalari bitince cevap geldi falan filan
benim anlamadığım neden böyle birşey yapmış kiii??? bu sürede hiç mi görüşmediniz yada görüşmek istemediniz??
Mobildik ikimiz de. Numarasi istedigimde hep kivirdi kötüye yormak istemedim gerceklerden korktum heraldebu durumda kusura bakma ama arkadaşın seninle konuştuunu biliyo sonuçta lez.. olduğu durumu ortaya çıkıyo peki sen sevgilim dediin adamla hiç mi telde konuşmadın yada hiç mi görüşmedin hadi farklı şehirlerdesiniz diyelim kameralı görüşme var artık o şekildede mi hiç görüşmediniz????
Evet bir yil boyunca kandirmis beni. Ben se saf saf en gec bir aya evlenicez falan diye inaniyorum
İşin ilgici bu kız bunu seninle eğlenmek için macera olsun diye mi yapmış?
Üzülmem mutsuz olmam hosuna gitti heralde kizin. Görüşmek istedik hep bahaneler çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?