- Konu Sahibi acemikadin
[/FONT
Ben 18 yaşında bi kızım sanal ortamdan bi adamla tanistim 24 yasinda muhasebeci annesi babasi ölmüş akrabalariyla görüşmüyor
Bir yil kadar faceden mesajlastik ilk kez asik oldugumu düşündüm cok baglanmistim.2 ay once kanser olsugunu söyledi bir sürü ona üzüldüm hayatimda cekmedigim aciyi cektim ama bugun onun aslinda benim kardes yakinliginda gördüğüm bi kiz olduğunu öğrendim yasamak cok zor geliyo napicam bilmiyorum kafayi yicek gibiyim biri bi akil versin lütfen :'(
] Merhabalar.. Öncelikle bi ricada bulunucam lütfen beni yargilamayin.. Ben 18 yaşında bi kızım sanal ortamdan bi adamla tanistim 24 yasinda muhasebeci annesi babasi ölmüş akrabalariyla görüşmüyor
Bir yil kadar faceden mesajlastik ilk kez asik oldugumu düşündüm cok baglanmistim.2 ay once kanser olsugunu söyledi bir sürü ona üzüldüm hayatimda cekmedigim aciyi cektim ama bugun onun aslinda benim kardes yakinliginda gördüğüm bi kiz olduğunu öğrendim yasamak cok zor geliyo napicam bilmiyorum kafayi yicek gibiyim biri bi akil versin lütfen :'(