• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşk acımmm :(

acemikadin

Üye
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2013
36
0
6
35
Ankara
[/FONT
] Merhabalar.. Öncelikle bi ricada bulunucam lütfen beni yargilamayin..
Ben 18 yaşında bi kızım sanal ortamdan bi adamla tanistim 24 yasinda muhasebeci annesi babasi ölmüş akrabalariyla görüşmüyor
Bir yil kadar faceden mesajlastik ilk kez asik oldugumu düşündüm cok baglanmistim.2 ay once kanser olsugunu söyledi bir sürü ona üzüldüm hayatimda cekmedigim aciyi cektim ama bugun onun aslinda benim kardes yakinliginda gördüğüm bi kiz olduğunu öğrendim yasamak cok zor geliyo napicam bilmiyorum kafayi yicek gibiyim biri bi akil versin lütfen :'(

ohaaaaa cok pardon dogru anladıysam kız arkadasın sana asık mı yanı ? yanı lez? e sen bır sene boyunca hıc tlfnla konusmadınmı sevgılım dedgın adam la? kız arkadasın gercekte kanser mı ? sen bır senedır hıc gorusmedın mı bu ınsanla goruntulu chat vs. konu cok eksık ne dıyelım kı ?

bende tam anlayamadım olayı nasıl öğrendin peki aslında kız arkadaşın olduğunu????

Şöyle ki once yattigini söylediği hastaneyi aradim o isimde bi giris yok. Hatta babam arastirdi turkiyede o isimde kimse yok t . b . sencer di adi. bir iki yalanini yakaladim.sonra ailesinin öldügünü söylediği kazayi arastirdik ve öyle bi kaza da yok. Arkadasim oldugunu da yazma tarzindan, face'e giris saatlerinin bir ili dakika arayla olmasindan ve ben tanjuyla yazisirken annem o kizi aradi uzun sure lafa tuttu. Konusma suresince tanju cevap vermedi konusmalari bitince cevap geldi falan filan

Hiç yüzyüze görüşmediğin biriyle evleneceğini düşünmen saçma değil mi canım?
Anladığım kadarıyla telefonda da hiç konuşmadınız.

Şöyle ki once yattigini söylediği hastaneyi aradim o isimde bi giris yok. Hatta babam arastirdi turkiyede o isimde kimse yok t . b . sencer di adi. bir iki yalanini yakaladim.sonra ailesinin öldügünü söylediği kazayi arastirdik ve öyle bi kaza da yok. Arkadasim oldugunu da yazma tarzindan, face'e giris saatlerinin bir ili dakika arayla olmasindan ve ben tanjuyla yazisirken annem o kizi aradi uzun sure lafa tuttu. Konusma suresince tanju cevap vermedi konusmalari bitince cevap geldi falan filan

bu durumda kusura bakma ama arkadaşın seninle konuştuunu biliyo sonuçta lez.. olduğu durumu ortaya çıkıyo peki sen sevgilim dediin adamla hiç mi telde konuşmadın yada hiç mi görüşmedin hadi farklı şehirlerdesiniz diyelim kameralı görüşme var artık o şekildede mi hiç görüşmediniz????

1 ay sonra evlenmeyi düşündüğün kişiyle yüz yüzeyi geçtim ( ki geçilecek bi durum değilde varsayım diyelim )

telefonda bile mi konuşmadın :53::53:

bu durumda kusura bakma ama arkadaşın seninle konuştuunu biliyo sonuçta lez.. olduğu durumu ortaya çıkıyo peki sen sevgilim dediin adamla hiç mi telde konuşmadın yada hiç mi görüşmedin hadi farklı şehirlerdesiniz diyelim kameralı görüşme var artık o şekildede mi hiç görüşmediniz????
Mobildik ikimiz de. Numarasi istedigimde hep kivirdi kötüye yormak istemedim gerceklerden korktum heralde :(

Evet bir yil boyunca kandirmis beni. Ben se saf saf en gec bir aya evlenicez falan diye inaniyorum

ahh yavrumm ..yaşın da kucuk olunca tabı..
1 yıl bounca kamera daa cmamıstır tabı tel de de konusmadınız.sadece yazıstınız mı?.bır de sevdın evlenecegını sandın.sana resım olarak baskasının resmını yolladı herhalde..yoksa onu da mı yapmadı. kusura bakma ama kafasında sorun olduunu dusunuyorum arkadasının....bu durumda sevınmen gereken tek sey bu aşk acısı degıll:)
ve sorunlu bır arkadastan kurtuldun ve bır daha gormedıgın kımseyle konusma o kadar uzunn..bu olayı da talıhsız bır saka olarak dusun...

Görmedigin biriyle 1 ay sonra nasil evlenecektin :26:
Sanirim bosluguna denk gelmis yoksa bu kadar saflik olmaz..

Üzülmem mutsuz olmam hosuna gitti heralde kizin. Görüşmek istedik hep bahaneler çıktı

valla benim aklım mantığım almadı bu işi yani hayat evet bazen acımasız ve sürprizlerle dolu ama bi kız arkadaş fake bi hesap açıyo ve kendine aşık ediyo 2 yıl hiç sesini çıkarmıyo hiç mantıklı değil aklım almıyo benim bu olayı
onun dışında sanaldan biriyle tanışmana laf ettiğim yok olabilir olmayacak bişey değil bu şekilde tanışıp sonradan sevgili olup (tabi olayı gerçek hayata taşıdıktan sonra) mutlu olan bi çok insan var senin hatan evlilik düşünmeden önce bu olayı gerçek hayata taşımamak sanalda devam ettirmek olmuş bana göre

Back
X