Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ımmm 2. gün bugün defalarca ayrıldık 1 bcuk ay ayrı kaldık o zaman atlatamamştım hergün aglıyodum..
Bu daha bi baska oldu.. bu sefer bende pes ettim arayıp sormıycam kapısına dükkanına gitmiycem..
Canım cok yandı belki biraz hatalıyım bnm suçum ama dayanması cok güc.. Cok kötü kelimeler sarf etti yüreğim kaldırmıyo bitiricem..
Odama giremiyorum her yerde ona ait bi esya var.. her yerinde.. Aldıgı gül bilekliği sweati bana aldıgı sapkası forması... Zor gercekten cok zor.. Esyaları kaldıramıyorum da..
Hattını kırmış beni bekliycek biliyorum 1 hafta sonra gelir dicek.. Ama gitmiycem bu sefer cok gururumu ayaklar altına aldım cookkimse benden degerli degl tepeme kadar cıktı artık
![]()
nasilsin simdi? ayni durumdayimbenim 40 gun oldu.. kimi zaman dimdik ayaktayim kimi zamanda batiyorum.. aramadim ama hic.. ilk baslarda sms atmistim.. onada pisman oldumz aten niye gonderdim diye.. msnine cok az gelip cikiyo.. 4-5 gun arayla.. bugun bisiler yazmak istiyordum ama toparladim kendimi.. ona aci cekiyorum zevkini vermicem iste.. kendi istedi ayriligi.. bana hep benim onu sevmedigimi soylerdi sonundada beni suclu gibi cikardi.. tmm iste yalan dusunceleriyle yasasin..
offff ayni durumdayim kalbim cikiyor yerinde .. simdi nasilsin ?ımmm 2. gün bugün defalarca ayrıldık 1 bcuk ay ayrı kaldık o zaman atlatamamştım hergün aglıyodum..
Bu daha bi baska oldu.. bu sefer bende pes ettim arayıp sormıycam kapısına dükkanına gitmiycem..
Canım cok yandı belki biraz hatalıyım bnm suçum ama dayanması cok güc.. Cok kötü kelimeler sarf etti yüreğim kaldırmıyo bitiricem..
Odama giremiyorum her yerde ona ait bi esya var.. her yerinde.. Aldıgı gül bilekliği sweati bana aldıgı sapkası forması... Zor gercekten cok zor.. Esyaları kaldıramıyorum da..
Hattını kırmış beni bekliycek biliyorum 1 hafta sonra gelir dicek.. Ama gitmiycem bu sefer cok gururumu ayaklar altına aldım cookkimse benden degerli degl tepeme kadar cıktı artık
![]()
selam ayni durumdayim.. canim cok aciyor gecen hafta askim seni seviyorum diyen adam ertesi gun olmuyor duygularim degisti diy giiti.. tum anilar ve hayelerim kafama yikildi.. senin nasil gecti? yardim et bana da .. resmen sanki birileri kalbimi yerinden cikaryor cok aciyorkızlar inanın bu konuyu açtığımda bende çok kötüydüm
deneyin unutmayı, niye ayrıldığınızı getirirn aklınıza eğer siz haklıysanız ve vicdanınız rahatsa geri adım atmayın sakın !
vede eğer giden hep sizden gidiyosa bırakın bitsin tek kişilik ilişki zaten olmaz
ilk 1 ay elbette çok zor geçiyo ama eğer olmuyosada zorlamanın alemi yok
her acı ilk günki gibi kalsa şu an çevrede mutlu insan kalmazdı
ne demiş can yücel : gönlün rahat mı ? elinden geleni yaptın mı ? cidden olmuyosa zorlamıycaksın
akışına bırakın elbette geçecektir![]()
simdi nasilsin? ayni durumdangeciyorum daha 9 gun oldu hergun daha cok oluyorumbende unutanlar kervanındayım aşk acısı çekenler emin olun geçeçek acınızı doya doya yaşayın ben terkedildim sonra döndü geldi affettim keşke affetmeseydim sonra ben terk ettim onu ayrılığın ilk bir ayı çok kötü geçti herşeyde o vardı yediğim ekmekte dahi herşey bana onu hatırlattı uyku haram olmuştu bana gecelerce ağlamalar hiç geçmiycekmiş gibi düşünmeler adını andığımda kalbim yerinden çıkacak gibi çarpıyordu kimseye anlatamadım bu durumu kendı kendımı tesellı ettım hemen geçsın dıye beklemedım geçmezdi çünkü hiçbi acı yaşamadan geçmez ağlamak istediğinizde ağlayın ama butungunde oturup eskıyı düşünmeyin eski geçti gitti size kattığı tek şey tecrübe olsun arkadaşlar çok fazla duygusal şarkı dınlemeyın ona aıt herşeyı atın aramayın sakın ama sakın faceden profılıne bakmayın engelleyın o zaman hiç görmezsiniz herşeyden önce ben demeyı öğrenin kendinize bakın özgüvenınızı kaybetmeyın bunları ılk okudugunuzda çok boş geliyo emın olun ama zamanla anlarsınız benı umarım herkes unutmak ıstedıgını unutur unutmayın bı ınsana verılecek en buyuk ceza unutmaktır unutun gıtsın bu sıkıntılı önemde baınızı yaslayacak bı omuz yoksa çevrenızde ailenize sığının hayatta sahip olduğumuz en önemli varlık bu