- Konu Sahibi yunus_buse
Arkadaşlar ben 1 sene biriyle arkadaşlık yaptm nasıl söylüyüm her ikimizde birbirimizden kaçarak meğerse aşık olmuşuz aşırı derecede kavga ederdik ama ayrılma noktasına gelncede birbirimizi daha da çok seviyoduk daha sonra hani insan bi an soğur ya bende bundan sebepsiz ayrılmak istedm ama tabi ayrılamadm bi gün çok kötü kavga ettik ikimizde ayrılacaktk ben buna ayrılacaktm o zmn neden koymadn dedm oda ben seni seviyom ama birbirimize uymuyoruz dedi ve bi gün ben arkadaşıma giderken karşıma çıktı arkadaşyla beraber bizim bi ağacımız vardı hep orada konuşurduk bana gel adam akıllı konşalm dedi ve bende kabul ettm ama ben onu çok iyi tanıyodum ne yapacağını bildiiğim halde yapmaz yapmaz dedim ve sonra orası ıssız yer gidince oraya bi araba geldi ve beni zorla kaçırdı onla o kaçtığımız günlerde 4 gün boyunca ne konuştum nede yüzüne baktm daha sonra eve geldm tabi onu o kadar çok seviyodum ki şikayet bile edemedm daha sonra onu şikayet etmediğimi duyunca benm onu affettiğimi ona döneceğimi sandı ama benle konuştu yalvardı ama ne kadar onu sevsemde geri dönemezdm ona oda yine bi gün evin önüne gelmiş ben okula giderken kapının önünden yine zorla kaçırmaya çalıştı ama bu sefer başaramadı ya bu kadar yaptıklarına rağmen niye hala ondan soğuyamıyorum ne yapmalıyım onu unutmak için mahkemem var orada doğrularımı anlatayım yoksa yine onu savunayımmı lütfen bana yardımcı olun ona karşı sevgimle hareket etmek istmiyorum.. 

Son düzenleme: