Z zar_zor Aktif Üye Kayıtlı Üye 7 Kasım 2012 235 4 96 Trabzon 22 Mart 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi zar_zor #1 aşk acısı çekenler ona söylemek istediğiniz ama söyleyemediğiniz size acı veren şeyleri dökün atınn atın dökün..... ben başlayayım: ne mudara adamsın bee bigün geliyosun başım ağrıyo bigün geliyosun karnım ağrıyo senlenmi uğraşacaktım ohh bee....
aşk acısı çekenler ona söylemek istediğiniz ama söyleyemediğiniz size acı veren şeyleri dökün atınn atın dökün..... ben başlayayım: ne mudara adamsın bee bigün geliyosun başım ağrıyo bigün geliyosun karnım ağrıyo senlenmi uğraşacaktım ohh bee....
E Esmerr_ Popüler Üye Kayıtlı Üye 27 Ağustos 2010 2.579 12 158 22 Mart 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi zar_zor #2 Bende geldim burdayımmm Keşke herşeyi unutabilsek tekrar başlayabilsekkk
Z zar_zor Aktif Üye Kayıtlı Üye 7 Kasım 2012 235 4 96 Trabzon 23 Mart 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi zar_zor #3 Esmerr_ .!.: Bende geldim burdayımmm Keşke herşeyi unutabilsek tekrar başlayabilsekkk Genişletmek için tıkla... h.g tatlım boşver kaybettiğine o yansın giden gitmiştir gittiği gün bitmiştir geçmişe gazi geleceğe niyazi damlaya damlaya seninki benden kara
Esmerr_ .!.: Bende geldim burdayımmm Keşke herşeyi unutabilsek tekrar başlayabilsekkk Genişletmek için tıkla... h.g tatlım boşver kaybettiğine o yansın giden gitmiştir gittiği gün bitmiştir geçmişe gazi geleceğe niyazi damlaya damlaya seninki benden kara
E Esmerr_ Popüler Üye Kayıtlı Üye 27 Ağustos 2010 2.579 12 158 23 Mart 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi zar_zor #4 zar_zor .!.: h.g tatlım boşver kaybettiğine o yansın giden gitmiştir gittiği gün bitmiştir geçmişe gazi geleceğe niyazi damlaya damlaya seninki benden kara Genişletmek için tıkla... Keşke keşke öyle olsa ama değil iştee .. Geçen hafta bu saatlerde istemeye gelen bir adamı nasıl unutabilirim ? Nasıl ona bu sözleri yakıştırabilirim ki ?
zar_zor .!.: h.g tatlım boşver kaybettiğine o yansın giden gitmiştir gittiği gün bitmiştir geçmişe gazi geleceğe niyazi damlaya damlaya seninki benden kara Genişletmek için tıkla... Keşke keşke öyle olsa ama değil iştee .. Geçen hafta bu saatlerde istemeye gelen bir adamı nasıl unutabilirim ? Nasıl ona bu sözleri yakıştırabilirim ki ?
Z zar_zor Aktif Üye Kayıtlı Üye 7 Kasım 2012 235 4 96 Trabzon 23 Mart 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi zar_zor #5 Esmerr_ .!.: Keşke keşke öyle olsa ama değil iştee .. Geçen hafta bu saatlerde istemeye gelen bir adamı nasıl unutabilirim ? Nasıl ona bu sözleri yakıştırabilirim ki ? Genişletmek için tıkla... unutulmuyolar kahrolasıcılar ama oda böyle benim gibi acı çekiyomudur diyorum... geçen hafta neydi bu hafta ne olduki
Esmerr_ .!.: Keşke keşke öyle olsa ama değil iştee .. Geçen hafta bu saatlerde istemeye gelen bir adamı nasıl unutabilirim ? Nasıl ona bu sözleri yakıştırabilirim ki ? Genişletmek için tıkla... unutulmuyolar kahrolasıcılar ama oda böyle benim gibi acı çekiyomudur diyorum... geçen hafta neydi bu hafta ne olduki
E Esmerr_ Popüler Üye Kayıtlı Üye 27 Ağustos 2010 2.579 12 158 23 Mart 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi zar_zor #6 zar_zor .!.: unutulmuyolar kahrolasıcılar ama oda böyle benim gibi acı çekiyomudur diyorum... geçen hafta neydi bu hafta ne olduki Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum ama çok üzgün benimki onu biliyorumm Beni istemeye geçen hafta geldiler canım ama olmadıı alileler araya girince iş sarpa sardıı .. Doğu - Batı olayıı Maddiyatt .. Böyle iştee ..
zar_zor .!.: unutulmuyolar kahrolasıcılar ama oda böyle benim gibi acı çekiyomudur diyorum... geçen hafta neydi bu hafta ne olduki Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum ama çok üzgün benimki onu biliyorumm Beni istemeye geçen hafta geldiler canım ama olmadıı alileler araya girince iş sarpa sardıı .. Doğu - Batı olayıı Maddiyatt .. Böyle iştee ..
Z zar_zor Aktif Üye Kayıtlı Üye 7 Kasım 2012 235 4 96 Trabzon 23 Mart 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi zar_zor #7 Esmerr_ .!.: Bilmiyorum ama çok üzgün benimki onu biliyorumm Beni istemeye geçen hafta geldiler canım ama olmadıı alileler araya girince iş sarpa sardıı .. Doğu - Batı olayıı Maddiyatt .. Böyle iştee .. Genişletmek için tıkla... hmmm o zaman direnin hayatım sizde aşkın gücü büyüktür kaçarım de işe yarıyo bak
Esmerr_ .!.: Bilmiyorum ama çok üzgün benimki onu biliyorumm Beni istemeye geçen hafta geldiler canım ama olmadıı alileler araya girince iş sarpa sardıı .. Doğu - Batı olayıı Maddiyatt .. Böyle iştee .. Genişletmek için tıkla... hmmm o zaman direnin hayatım sizde aşkın gücü büyüktür kaçarım de işe yarıyo bak
E Esmerr_ Popüler Üye Kayıtlı Üye 27 Ağustos 2010 2.579 12 158 23 Mart 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi zar_zor #8 zar_zor .!.: hmmm o zaman direnin hayatım sizde aşkın gücü büyüktür kaçarım de işe yarıyo bak Genişletmek için tıkla... Yok canım karr etmiyorr .. Dediğim gibi bizim iş karışık birazz .. Dün akşam ilk defa onlardan biri aradı "görümcem" bu iyiye işaret midir ki ? Hoş hiç olumlu konuşmadı ama
zar_zor .!.: hmmm o zaman direnin hayatım sizde aşkın gücü büyüktür kaçarım de işe yarıyo bak Genişletmek için tıkla... Yok canım karr etmiyorr .. Dediğim gibi bizim iş karışık birazz .. Dün akşam ilk defa onlardan biri aradı "görümcem" bu iyiye işaret midir ki ? Hoş hiç olumlu konuşmadı ama
Z zar_zor Aktif Üye Kayıtlı Üye 7 Kasım 2012 235 4 96 Trabzon 23 Mart 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi zar_zor #9 Esmerr_ .!.: Yok canım karr etmiyorr .. Dediğim gibi bizim iş karışık birazz .. Dün akşam ilk defa onlardan biri aradı "görümcem" bu iyiye işaret midir ki ? Hoş hiç olumlu konuşmadı ama Genişletmek için tıkla... valla ne desem bilemedimki anlatsan tam belki bir yol bulunur..
Esmerr_ .!.: Yok canım karr etmiyorr .. Dediğim gibi bizim iş karışık birazz .. Dün akşam ilk defa onlardan biri aradı "görümcem" bu iyiye işaret midir ki ? Hoş hiç olumlu konuşmadı ama Genişletmek için tıkla... valla ne desem bilemedimki anlatsan tam belki bir yol bulunur..
B bikusolsam kalbin bana şifa.. Kayıtlı Üye 9 Mart 2013 1.318 29 48 Bursa 23 Mart 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi zar_zor #10 Giden gitmiştir,gittiği gün bitmiştir diyerek uzaklaşsam mı ne yapsam? Benimde acım taze :18:
E Esmerr_ Popüler Üye Kayıtlı Üye 27 Ağustos 2010 2.579 12 158 23 Mart 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi zar_zor #11 yesilpapyon .!.: Giden gitmiştir,gittiği gün bitmiştir diyerek uzaklaşsam mı ne yapsam? Benimde acım taze :18: Genişletmek için tıkla... off off .. Benimde acım taze daha 1 hafta oluyor.. ALLAH hepimize çokkk sabır versinnn
yesilpapyon .!.: Giden gitmiştir,gittiği gün bitmiştir diyerek uzaklaşsam mı ne yapsam? Benimde acım taze :18: Genişletmek için tıkla... off off .. Benimde acım taze daha 1 hafta oluyor.. ALLAH hepimize çokkk sabır versinnn
Z zar_zor Aktif Üye Kayıtlı Üye 7 Kasım 2012 235 4 96 Trabzon 24 Mart 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi zar_zor #12 yesilpapyon .!.: Giden gitmiştir,gittiği gün bitmiştir diyerek uzaklaşsam mı ne yapsam? Benimde acım taze :18: Genişletmek için tıkla... en azından adımı ondan bekle ama çokta umut etme erkeklere akıl sır ermez
yesilpapyon .!.: Giden gitmiştir,gittiği gün bitmiştir diyerek uzaklaşsam mı ne yapsam? Benimde acım taze :18: Genişletmek için tıkla... en azından adımı ondan bekle ama çokta umut etme erkeklere akıl sır ermez
E Esmerr_ Popüler Üye Kayıtlı Üye 27 Ağustos 2010 2.579 12 158 24 Mart 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi zar_zor #13 zar_zor .!.: en azından adımı ondan bekle ama çokta umut etme erkeklere akıl sır ermez Genişletmek için tıkla... Ben adım attımda dönen yokk .. Sorun biz değiliz aslında ailelerimiz biz o yüzden ayrıyızz .. Aileler için ayrıldık gibi birşey
zar_zor .!.: en azından adımı ondan bekle ama çokta umut etme erkeklere akıl sır ermez Genişletmek için tıkla... Ben adım attımda dönen yokk .. Sorun biz değiliz aslında ailelerimiz biz o yüzden ayrıyızz .. Aileler için ayrıldık gibi birşey
Pinokya Aktif Üye Kayıtlı Üye 7 Ocak 2013 256 5 26 Almanya 30 Mart 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi zar_zor #14 Aciiiiii cekenler ???? derdimeeee derman olamak isteyen ???