Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne yasak nasıl yasak? İnsanlara faydalı olabilecek bir şey nasıl yasak olabilir.oyle bir sansim yok gizli paylasmak zorundayim yasak cunku
aranizda ask acisi ceken ve bes vakit namaz kilabilen arkadaslar varsa bana ulassinlar birbirimize yardimci olalim
oyle bir sansim yok gizli paylasmak zorundayim yasak cunku
Aşk acısı ve namaz ne alakaaranizda ask acisi ceken ve bes vakit namaz kilabilen arkadaslar varsa bana ulassinlar birbirimize yardimci olalim
saçma sapan bişeyle insanların hassas olduğu anı kullanıp beyinlerini bulandırıcaksın buraya yazamadığına göre. ya da daha kötü bi amacın var dolandırıcılık , büyücülük vs gibi.
Sen yöntemi anlat direk uğraştırma bizi amaç ne yanisevdiğini Allah'tan isteyeceksin sonuçta
Şikayet etmiş gibi olmayayım daaranizda ask acisi ceken ve bes vakit namaz kilabilen arkadaslar varsa bana ulassinlar birbirimize yardimci olalim
O zaman sana gerek yoksevdiğini Allah'tan isteyeceksin sonuçta
O zaman büyü yapıyorsunuz. Ticaretini de yapıyor musunuzoyle bir sansim yok gizli paylasmak zorundayim yasak cunku
Benden eski yangın. Kendibi bu kadar iyi gizmemiş olamazBekar namazlı abdestli kızların dest-i izdivacına talibim desen daha onurlu bir davranıs olmaz mıydı mahmut kardes
E o zaman ne, namaz kılmiyorsak ask acımız gecerlı mı olmayacak?Benden eski yangın. Kendibi bu kadar iyi gizmemiş olamaz![]()
SanırımE o zaman ne, namaz kılmiyorsak ask acımız gecerlı mı olmayacak?
Halbuki cok kaliteli ask acısı cekerim.Sanırım![]()
konu içeriğini değiştirerek kaçamazsın cici kızyardım etmek istedim ama anlamayana ne yapsan boş boşverin devam edin böyle