Aşk acısı çekerken ne hallere düştüğümüzü yazalım

Tam 18 gün oldu biteli.
Kendimdeki gelişmeler 2 ileri bir geri gidiyor.
En azından her dakika ağlamıyorum.Ağlamak istediğim de daha önce söylemiştim banyoya gidip sessizce ağlıyorum.Görmesin annem babam ağlarken beni..
Hala acaba şu anda ne yapıyordur?O da beni düşünüyormudur? gibi sorular soruyorum...
Böyle zamanlarda yanlız kalmayın deniyor ya ben inadına yalnız kalmak istiyorum.Bu acıyı yaşamak için sanırım..Az önce dışarıya çıktım.1,5 saat deliler gibi yürüyüş yaptım.Kalbimin acısını,yalnızlığımı,terkedilişimi bacaklarımdan çıkardım.Yoruldum.Zaten ruhum çok yorgun.Hayatımda ilk defa gözlerimin altı mor ve gözlerim çökük...
Şimdi biraz hafifledi diyelim bu kalbimin acısı,sızısı ya 1 ay sonra karşılaştığımız da nolucak ? Tekrar başa mı sarıcam gördüğümde seni ? Tekrar tekrar bunların aynısını mı yaşıyacağım?Onun umarsızlığını,duyarsızlığını,unutmuşluğunu gördükçe daha da acımıycak mı yüreğim..Yüreğim...Dayan yüreğim dayan ...​

zaman lazim canim rahat ol sen bi akli sendedir üstesinden gelme cabasi ondan..sen hayatina bak sevgili koluna takmadan bile dimdik mutlu ayakta durabildiginin kanitidir o kendini avutsun onun la avunsun- zavali erkekler iste..

çok saol güzelim...aynen kendini avutsun...kendisini bilmem ama ben onu tozlu raflara kaldırmak üzereyim zaten...kimle isterse onla olsun...yeterki benden uzak olsun...saol canım..

Semraa61...arkadaşım...birilerinin kalbini kıran insan (bilerek ya da bilmeyerek olsun farketmez) er geç aynı acıları yaşar...gün olur devran dönermiş... bir insana değer vermişsin...ama değmeyen birineymiş...umarım senin çektiklerinin aynısını birgün o da çeker...ne eksiği ne fazlası...sadece senin çektiğin kadarını çeker umarım birgün...

Bazen öyle bir ilişkiye tutulursunuz ki, ne sevebilir, ne terk edebilirsiniz.
Kör kütük bağlanmışsınızdır aslında...
En güzel yıllarınızın, acı tatlı hatıralarınızın ortağıdır; iç çekişmelerinizin müsebbibi, yazılarınızın ilhamı, sohbetlerinizin konusudur.
Gözyaşlarınızda, bilinçaltınızda, nızdadır. Korkunca sak...landığınız bir sığınak, coşunca öptüğünüz bir bayrak...
Sevdanız riyasız, çıkarsız, karşılıksızdır. Sınırsız ve nihayetsiz;
"Ölmek var, dönmek yok"tur.

* * *

Lakin gün gelir anlarsınız; içten içe bir şeylerin kanadığını...
Tutkulu sevdaların gizli hançerleri başlar parıldamaya... Şurasından, burasından eleştirmeye koyulursunuz:
"Şöyle görünse, öyle demese, değişse biraz ya da eskisi gibi olsa..."
Başkalarını örnek göstermeye, "Bak onlar nasıl yaşıyor" demeye başlarsınız.
Hem birlikte yaşayıp, hem özgür olmanın yollarını ararsınız. Aşkınızın gözü kör değildir artık, yanlışını görür düzeltmek istersiniz. "Eskiden böyle miydi ya.." diye başlayan sohbetlerde açılır eleştirinin kapısı; açıldıkça, bastırılmış itirazlar yükselir bilinçaltından...
Böyle süremeyeceğini bilirsiniz. Değişsin istersiniz.
O, sevgisizliğinize yorar bunu... İhanete sayar. Tutkulu ilişkilerde ihanetin bedeli ölümdür.
"Ya sev böyle ya da terket" diye gürler...

* * *

Bir zamanlar bir gülücüğüyle alacakaranlığı ışıtan o rüya, bir kabusa dönüşür birden... Kapatır gönlünün kapılarını, yasaklar kendini size... Hoyrattır, bakmaz yüzünüze...
Zehir akar dilinden, konuşturmaz, suçlar, yargılar mahkum eder.
Mühürler dudaklarınızı, yırtar atar yazdıklarınızı, siler sizi defterden...
"İyiliğin içindi hepsi, seni sevdiğim için..." dersiniz, dinletemezsiniz. Ayrılırsanız yaşamayacağınızı bilirsiniz, lakin böyle de sevemezsiniz.
İhanetten kırılmşıtır kaleminiz; severek, terk edersiniz...

* * *

"Madem öyle..."nin çağı başlar ondan sonra...
Madem ki siz böylesine tutkunken, o hep başkalarını seçmiştir, madem ki kıymetinizi bilmemiştir, o halde "günah sizden gitmiştir".
Lanet ederek bu karşılıksız aşka, çekip gitmeleri denersiniz.
Aşkın göçmenlik çağı başlar böylece...
Daha özgür olacağınız limanlara demirlerseniz bir süre... Ne var ki unutamaz, uzaktan uzağa izlersiniz olup biteni... Etrafı bir sürü uğursuzla dolmuş, kurda kuşa yem olmuştur. Deli kanlılar, eli kanlılar, uğruna ölenler, sırtına binenler sarmıştır çevresini...
Gurur duyar onlarla, koynunda besler, gözünü oysunlar diye...
Uğruna kan dökenleri sever, yoluna gül dökenlerden fazla...
"Bana ne... kendi seçimi" diye omuz silkmeye çabalarsınız bir süre...
Ama sonra... ansızın kulağımıza çalınan bir şarkı ya da kapı aralığından süzülüp gelen bir koku, hatırlatır onu yeniden...
Yaban ellerde, başka kollarda ondan bahseder ağlarsınız. Kokusunu özlersiniz; türküsünü söylemeyi, şarkısını dinlemeyi, yemeğini yemeyi, elinden bir kadeh rakı içmeyi...
Karşı nehrin kenarından hasret şiirleri haykırırsınız, sular kulağına fısıldasın diye...
Dönüp "Seni hala seviyorum" diye bağırmak geçer içinizden...
Dönemezsiniz.
Göremedikçe bağlanır, uzaklaştıkça yakınlaşırsınız.

* * *

Anlarsınız ki bir çaresiz aşktır bu, ne onunla olur, ne onsuz...
Hem kollarında ölmek, kucağına gömülmek arzusu, hem "Ne olacak sonunda" kuşkusu...
Böyle sevemezsiniz, terk de edemezsiniz.
Sürünür gidersiniz.

Can Dündar

Ultravox çok teşekkür ederim ilgin ve desteğin için... O herşeyi bilerek yaptı. Belki de o yüzden rahatım bana yaşattıklarını yaşama ihtimali var çünkü ben koşulsuz inandım o ise kullandı beni. Diyebilirsin "nasıl bir rahatlık ki bu 8 aydır hala unutamamışsın" o ayrı konu :utangac: Anlatsam belki kimilerine göre hiçbir şey yaşamadık ama benim için hayatımın en güzel dönemleriydi. En dolu dolu geçen zamanlarımı yaşadım O'nunla. Böyle haince bitmiş olmasaydı belki de "hayırlı" dualarla anardım. Böyle olmasını O istedi banane -tatlicadiarzu- ohaoldumsmile

rahatlık derken neyi kastettiğini anladım canım merak etme...sonuçta senin tek yapman gereken şey unutmaya çalışmak olmuş...onun ise yapmaya çalışması gereken çok şey var..mesela en başta o karaktersiz yapısıyla yaşamaya çalışacak...sen sonuçta onu unutmamış olabilirsin...bu gayet doğal...çünkü içtenliğinle yaşamışsın onla...güzel günler olarak algılamışın o dönemlerinizi...doğal olarak da hemen unutamaman normal.. güzelce bitseydi yani bitişin nedeni ihanet dışı bir neden olsaydı o hala değerli olacaktı içinde...ama o en pis yolunu seçmiş... insanca kalbini açmışsın ona...insanlığından utansın kendisi...birinin kendisine olan en güzel duygularını kaybetmiş...en kötü kayıplardan biridir...

rahatlık derken neyi kastettiğini anladım canım merak etme...sonuçta senin tek yapman gereken şey unutmaya çalışmak olmuş...onun ise yapmaya çalışması gereken çok şey var..mesela en başta o karaktersiz yapısıyla yaşamaya çalışacak...sen sonuçta onu unutmamış olabilirsin...bu gayet doğal...çünkü içtenliğinle yaşamışsın onla...güzel günler olarak algılamışın o dönemlerinizi...doğal olarak da hemen unutamaman normal.. güzelce bitseydi yani bitişin nedeni ihanet dışı bir neden olsaydı o hala değerli olacaktı içinde...ama o en pis yolunu seçmiş... insanca kalbini açmışsın ona...insanlığından utansın kendisi...birinin kendisine olan en güzel duygularını kaybetmiş...en kötü kayıplardan biridir...

biteli 2 gün oldu midem ağrıodu durdu simdide sırtım.. düsünüorm o da mutsuzmudur ki mutsuzdur ailesi de baskı yaptı ayrıl die dayak yemis onlardan .. bazen bsj atasım gelio suçlu hissedip kendimi acı cekmesin die peki ya benim çektiğim acı ne olucak ?? bana 1 damla gözyaşı dökmezsin sen dedi nerden bilsin içimi . sevsede sevsekte biticekti biticektiii uzaktı ist.a da gelse ünive.teye o ailesi hep basımızda olcaktı kız gibi yetistiren o önyargılı uyuz aile mutlu olsun simdi o laf söyletmediği ailesiyle unutmak istiorumm unutmak unutmakkk ....face imden cıkarmıstım ayrılınca o da engellemis. bütün suçu bana yıktıı bütün suclar hersey benim o günahsız o hatasız tek o sevmis benim sevgim yalan 5 kurus etmezmis benim için ağladğı o geceye yazıklar olsun dedi zevk için dedi biliorum sinirden dedi belkide yada insan acıtmazdı cok sevse sevdiğini herseye rağmen ama o acııttı saydı lafları dönek olarak hatırlıcam dedi face inden de engelledi ve yok oldu msj atma demistim atmam artık dedi atmıcak hiç bitti iste bittiii biitttiiiiiiiii

biteli 2 gün oldu midem ağrıodu durdu simdide sırtım.. düsünüorm o da mutsuzmudur ki mutsuzdur ailesi de baskı yaptı ayrıl die dayak yemis onlardan .. bazen bsj atasım gelio suçlu hissedip kendimi acı cekmesin die peki ya benim çektiğim acı ne olucak ?? bana 1 damla gözyaşı dökmezsin sen dedi nerden bilsin içimi . sevsede sevsekte biticekti biticektiii uzaktı ist.a da gelse ünive.teye o ailesi hep basımızda olcaktı kız gibi yetistiren o önyargılı uyuz aile mutlu olsun simdi o laf söyletmediği ailesiyle unutmak istiorumm unutmak unutmakkk ....face imden cıkarmıstım ayrılınca o da engellemis. bütün suçu bana yıktıı bütün suclar hersey benim o günahsız o hatasız tek o sevmis benim sevgim yalan 5 kurus etmezmis benim için ağladğı o geceye yazıklar olsun dedi zevk için dedi biliorum sinirden dedi belkide yada insan acıtmazdı cok sevse sevdiğini herseye rağmen ama o acııttı saydı lafları dönek olarak hatırlıcam dedi face inden de engelledi ve yok oldu msj atma demistim atmam artık dedi atmıcak hiç bitti iste bittiii biitttiiiiiiiii

günah keçisi arıyor bence o...suçluluğundan kurtulmak için sana yıkmış herşeyi...sen gerçekten sevmemiş olsaydın bu kadar yardım istemezdin ya da bu kadar kötü hissetmezdin kendini...sevmişsin canım sen...seni suçluluk psikolojisiyle başbaşa bırakıp rahatlatacak kendini aklınca beyefendi...aile önemlidir ...ona lafım yok...kimse ailesini silmemeli biri için... ama madem ailesi istemiyor böyle mi ayrılması gerekrdi...adam gibi söyleseydi...ortak bir çözüm yolu bulmaya çalışır güzelce ortak kararlar alırdınız...bu kadar zayıfça davranmasına gerek yoktu...sen belki anlık ani tepki vermiş olabilirsin...bunu kullanmasına gerek yoktu...birşeylere çok üzüldüğün için öyle tepki verdiğin ortada...art niyetin falan yok...ama kendisi maşallah hemen saymaya başlamış...yazıklar olsun falan demiş...asıl kendine yazıklar olsun...kendi 5 kuruşluk sevgisine...

Kızlar bide ben kendimi çok gurursuz çok adi değersiz hissettim halada hisssediyorum , kimse beni sevmez gibi geliyo aramıyo beni demekki içinde hiç yer etmemişim demekki bu kadar değersizim demekki 24 saatte 1 dk bile düşünmüyor beni , peki ben 1 yıl bunun içinmi onu sevdim bana beni hiç sevmediğini söyledi düşünün bir yıl her konuşmasında seviyorum derken şimdi inkar etti o sözleri yalanlar sıraladı , bidaha hiç bir erkeğe güvenemembiliyorum hepsi aynı

Ee sen yalvarırsan tabi ki değersiz olursun.
Kadın dediğin biraz güçlü olur, değerini bilir, kendini böyle küçültmez.
Yalvaran birine dönene rastlamadım ben hiç.
Kesinlikle arayıp sormamak lazım.

çok saol tatlım vicdanım rahat hatta acı cekmiorum . bırakın kızlar onlar ceksin acıyı ve ayrılırken asla hanımefendeliğinizi bozmasın . o sinir anı çok önemli sinirler yatısınca nasıl pisman olucak sölediği sözler altında kendisi ezilcek siz hep ağır olun.

kızlar hemen hemen çoğu mesajları okudum. Bakıyorumda ne kadar aciziz yazık. Değermi hiçbiri bu kadar acıya diyorum ama işte gelde bunu yüreğe anlat. yüreğe anlatsan beynine hükmedemiyosun. Hikaye hep aynı. Boşandıktan 1 yıl sonra bi insana güvenebilmiştim. Arkadaşım tavsiye etti iyi birisi diye. tipi bana göre değildi, ama mutlu etsin yeter dedim. Görüşmeye başladık. Benim gözümü o kadar boyadı ki, çiçekler, hediyeler, sevgi sözcükleri. Seni senden çok seviyorum ölüyorum bitiyorum. Düğün salonları baktırdı bana. Mobilyalar. Evimi aldığımda içim kıpır kıpırdı. Oda geldi temizlemeye.Bide sık sık seni ailemden çok seviyorum derdi. Bende saçmala insan ailesinden daha çok birini severmi derdim. eğer bi seçim yapmak zorunda kalsam seni seçerim derdi bende gülerdimm demesii kolayyy. o öyle olmaz işte. Sebep belli imiş. Meğerse ailesi beni hiç istememiş. Bunu ne zaman öğrendim. evimi temizlemeye gittiğim gün. Beni o hafta nişanlanalım diye izin aldırmıştı. işyerindekiler bile biliyodu nişanlanacaığımızı. sıkıştırdım neden izin aldık nişan için dedi bu hafta geliyoruz dedi. Biz neler düşünüyoruz sen neler dedi. Ertesi gün sıkıştı ve söyledi. ailesinin beni istemediği yıkıldım. son kez buluşmak istediğimde sokaklarda feryat figat sende hiç vicdan yokmu diye haykırdığımı biliyorum. 1,5 yıl neden gizledin hiç mi beni düşünmedin neden yalanlar söyledin.istersen ailemi silip gelirim dedi. onada inandım.Düşündedi istersen yarın tek başıma gelicem seni istemeye.sözde imiş sadece. Ben birisinden aldığım tavsiye ile topu ona attım sevgisini gör gerçekten sevmişmi yoksa fasa fisomu diye. açtım telefon ve 1,5 yıl bu gerçeği benden nasıl gizledinse şimdide hallet. Halledemiyosan halldemedim de. halldersende hallettim dersin. 1 hafta bekledim. Her gün mesajlar attı tamam halletim ben merak etme annem pişman diye.sonra 1 hafta sonra bi mesaj biz mutlu olamıcaz:)) komik mi evet komik Orda koptum Bizim aşkımız mesajla bitecek akdar küçükmüş onun gözünde. Aradım açmadı. sonra açtı aileni silemedin demi dediğimde duyduğum cevap daha da yıkıcı idi. Hayır ben istemiyorum .Ertesi gün bide b.. varmış gibi aynı işyerindeyiz. Kapının önünden geçiyo falan içi içine sığmıyo. Gecesi mesaj attı. konuşmam lazım hiç birine cevap vermeyince mektup yazdı mektubu yırttım mailime gönderdi. kardeşime aileme mesajlar onu kimseye yar etmicem alemle geldiğimizde konuşuruz diye. Ne mi yaptım inandım :))) Tabi ne yaptı yine gelmedi oyladı beni. Her gün yanıma gelip gelip kimseyle konuşma kimseyle biyere gitme. Face kimseyi ekleme deyip durdu. Sanki beni kendi terketmemiş gibi. bana ümit verdi her günnnn. en son ablasını arayıp durumu anlattım. ondan sonra teşrif ettiler. Tabi aradan bi 10 gün geçti.ama ne yazıkki mutlu son değil. ailesi geldiğinde ben onun üzülmesini bile istemezken mutusz olmasın diye aileme tatsızlık çıkmasın diye tembihlerken. O yine sadece vicdanını temizlemek içing etirmiş annelerini. Nerden mi anladım. Her gün gelen adam yanıma gelmedi 4 gün sonra yine mesaj. ailemi beğenmedin beğenmediğin her halinden belliydi :)) Adam posta koymak istemiş bana resmen. Mesaj attım bi problem yok sevdiğimi ispatladım sana sende biraz çabala diye ama o zaten kararını vermiş sonra kendimden utandım. Facede eklediği kızların eski sevgilileri olduğunu bi dostundan duyunca ne kadar salak olduğumu anladım. Aldatılmışlık, tekrdedilmişlik hepsi var. kandırılmışlık yalan dolanda çabası. Yalancının teki olarak biliniyomuş meğerse onun yüzünden 19/07 den beri ne uyku ne yemek var suyla yaşıyorum bi kaç lokmada karnım guruldamasın diye 52 den 46 ya düştüm. Avuçlarım soyulmaya başladı. Yüzüm sarardı. Adetim gelmedi sıkıntıdan. allahından bulsun. pisliğin tekiymiş. anlatsam daha anlatıcam da pisliklerini farkındayım çok uzun oldu.

Bitiverdi işte, kurtuldum dediğiniz zamanlarda bile ansızın çökebilir acısı yüreğinize.
Öylesine illet bir acıdır işte.

Ben ask acisina acizlik denmesine katlanamiyorum. Biz kizlar erkekler gibi degiliz olmayacagiz da. Onlar icin hayat basit:) biri gider digeri gelir aglar eder severek ayridigi zaman ama onlarin acisi sozdedir gelen kizi keser ona laf atar buna bakar.
Biz seviyoruz onlara guveniyoruz ve pat birakiliyoruz. Herseyimiz olmusken... Sadece onun sesini duymak bile en kotu anlarimizda bizi guldururken baska bir erkege bakmak hele ki baska birisini sevmek aklimizdan gecmezken. Yalnizken her yanimiz yalnizken... Guvenimiz yikilmis baktigimiz her yer oyken yillarca onla uyanip ruyalarda onu gorurken... Aci cekmisim aglamisim uzulmusum yoklugunu hissetmisim kalbim agir gelmis... Bu mu acizlik??
Bir yerden tasindiginizda yakinlariniz oldugunde onlari bir daha goremeyeceginiz ya da bir daha sarilamayacaginiz icin gunlerce aglarken. Sizin herseyiniz olmus o insanin yokluguna alisamamak mi acizlik?
Evet ben acizim cunku gercek sevdim.

kızlar hemen hemen çoğu mesajları okudum. Bakıyorumda ne kadar aciziz yazık. Değermi hiçbiri bu kadar acıya diyorum ama işte gelde bunu yüreğe anlat. yüreğe anlatsan beynine hükmedemiyosun. Hikaye hep aynı. Boşandıktan 1 yıl sonra bi insana güvenebilmiştim. Arkadaşım tavsiye etti iyi birisi diye. tipi bana göre değildi, ama mutlu etsin yeter dedim. Görüşmeye başladık. Benim gözümü o kadar boyadı ki, çiçekler, hediyeler, sevgi sözcükleri. Seni senden çok seviyorum ölüyorum bitiyorum. Düğün salonları baktırdı bana. Mobilyalar. Evimi aldığımda içim kıpır kıpırdı. Oda geldi temizlemeye.Bide sık sık seni ailemden çok seviyorum derdi. Bende saçmala insan ailesinden daha çok birini severmi derdim. eğer bi seçim yapmak zorunda kalsam seni seçerim derdi bende gülerdimm demesii kolayyy. o öyle olmaz işte. Sebep belli imiş. Meğerse ailesi beni hiç istememiş. Bunu ne zaman öğrendim. evimi temizlemeye gittiğim gün. Beni o hafta nişanlanalım diye izin aldırmıştı. işyerindekiler bile biliyodu nişanlanacaığımızı. sıkıştırdım neden izin aldık nişan için dedi bu hafta geliyoruz dedi. Biz neler düşünüyoruz sen neler dedi. Ertesi gün sıkıştı ve söyledi. ailesinin beni istemediği yıkıldım. son kez buluşmak istediğimde sokaklarda feryat figat sende hiç vicdan yokmu diye haykırdığımı biliyorum. 1,5 yıl neden gizledin hiç mi beni düşünmedin neden yalanlar söyledin.istersen ailemi silip gelirim dedi. onada inandım.Düşündedi istersen yarın tek başıma gelicem seni istemeye.sözde imiş sadece. Ben birisinden aldığım tavsiye ile topu ona attım sevgisini gör gerçekten sevmişmi yoksa fasa fisomu diye. açtım telefon ve 1,5 yıl bu gerçeği benden nasıl gizledinse şimdide hallet. Halledemiyosan halldemedim de. halldersende hallettim dersin. 1 hafta bekledim. Her gün mesajlar attı tamam halletim ben merak etme annem pişman diye.sonra 1 hafta sonra bi mesaj biz mutlu olamıcaz:)) komik mi evet komik Orda koptum Bizim aşkımız mesajla bitecek akdar küçükmüş onun gözünde. Aradım açmadı. sonra açtı aileni silemedin demi dediğimde duyduğum cevap daha da yıkıcı idi. Hayır ben istemiyorum .Ertesi gün bide b.. varmış gibi aynı işyerindeyiz. Kapının önünden geçiyo falan içi içine sığmıyo. Gecesi mesaj attı. konuşmam lazım hiç birine cevap vermeyince mektup yazdı mektubu yırttım mailime gönderdi. kardeşime aileme mesajlar onu kimseye yar etmicem alemle geldiğimizde konuşuruz diye. Ne mi yaptım inandım :))) Tabi ne yaptı yine gelmedi oyladı beni. Her gün yanıma gelip gelip kimseyle konuşma kimseyle biyere gitme. Face kimseyi ekleme deyip durdu. Sanki beni kendi terketmemiş gibi. bana ümit verdi her günnnn. en son ablasını arayıp durumu anlattım. ondan sonra teşrif ettiler. Tabi aradan bi 10 gün geçti.ama ne yazıkki mutlu son değil. ailesi geldiğinde ben onun üzülmesini bile istemezken mutusz olmasın diye aileme tatsızlık çıkmasın diye tembihlerken. O yine sadece vicdanını temizlemek içing etirmiş annelerini. Nerden mi anladım. Her gün gelen adam yanıma gelmedi 4 gün sonra yine mesaj. ailemi beğenmedin beğenmediğin her halinden belliydi :)) Adam posta koymak istemiş bana resmen. Mesaj attım bi problem yok sevdiğimi ispatladım sana sende biraz çabala diye ama o zaten kararını vermiş sonra kendimden utandım. Facede eklediği kızların eski sevgilileri olduğunu bi dostundan duyunca ne kadar salak olduğumu anladım. Aldatılmışlık, tekrdedilmişlik hepsi var. kandırılmışlık yalan dolanda çabası. Yalancının teki olarak biliniyomuş meğerse onun yüzünden 19/07 den beri ne uyku ne yemek var suyla yaşıyorum bi kaç lokmada karnım guruldamasın diye 52 den 46 ya düştüm. Avuçlarım soyulmaya başladı. Yüzüm sarardı. Adetim gelmedi sıkıntıdan. allahından bulsun. pisliğin tekiymiş. anlatsam daha anlatıcam da pisliklerini farkındayım çok uzun oldu.

Yazdıklarını okudum Allah sabır versin. Aynısını bende yaşadım ona 2.5 yılımı verdim hiç yalan söylemedim herşeyi başında konuştum evlenip ayrıldığımı çocuğumun olduğunu ailesinin sorun çıkaracağını istemeyeceğini bizim ilişkimizin zor olacağını en başından ben söyledim o ne yaptı ben herşeyle mücadele ederim seni çok seviyorum dedi. Bana son gönderdiği mail

nasıl cevap verilir bu yazılanlara bilmiyorum. senden hiç bir farkım yok benimde. bu seni rahatlatmaz bunuda biliyorum. bana karakterime binlerce lanet okuyorum. duygularımın esırı oldum yapamam diyemedim yapamıyorum diyemedim sözler verdim sana ama tutamadım. tutamayacağımda. sevdım senı hemde çok sevdim. ağladım senın için. Allah beni nasıl bılırse oyle yapsın ama sen iyi ol. mutlu olmayı hak eden sensin ama ben seni mutlu edemedım. korktum büyük sözlerimin altında ezildim. sonunu getiremedim. her an aklımdasın sen. telefonumu sana vermekten korktum. olurda sana yine aynı sözleri veririm yine bana dön derim. ayağına kapanırım diye korktum. tutamadım sözümü. adamlığımı erkekliğimi dim dik duruşumu kaybettim. yapamıyorum. sevıyorum senı ama sen kuru bir sevgıden çok daha fazlasını hak eden bir kadınsın. her gün beni unutacağını düşünüyorum. içimde fırtınalar kopuyor. deliriyorum. Ama dur demeliydim sana verdiğim bu acıya. bu bilinmezliğe dayanamadım. gidemedim son noktaya kadar. cesaretimi kaybettım. sabrımı kaybettım. yapamadım. affetme beni lanet et bana. ben en kotusune layığım her şeyin. çıkart at beni yüreğinden sevme. hakedemedim o büyük yüreği. sadık güzel sevecen aşk dolu kadını hakedemedim. yapamadım. dönüşü yok bu yolun. sana cevap yazmaya bile hakkım yok. Allah bana hak ettiğimi yaşatıyor. yaşatmayada devam edecek. seni ağlattım ya Allah beni güldürmeyecek. ben yokluktan öte bir yerdeyim artık. kimsem yok kimse de değilim. ama yalnızlığı hak ediyorum ve yaşayacağım kimsenin seni üzmesine izin verme güçlü ol HOŞÇAKAL

Bu kadar basitmiş işte bir mail yollarsın biter.

yazıların hepsini okudum içim parçalandı be neler yaşamışsınız yazık değilmi bize ya istediğimiz sadece birazcık sevgi ilgi alaka samimiyet.neden hep sevip sevipte aldatılan kandırılan biz oluyoruz. bende okadar çok aldatıldımki kandırıldımda ama hepsini yakaladım Allah bana hep mağlum etti ne zaman birinin yalan söylediğini hissetsem hemen o an içimde bi sıkışma oluyo.ve üstüne gidiyorum tabi o anda bide bakıyorumki haklıymışım.hiç yanılmadım hep hisssettim ama ne oldu seviyosun ondan sonra gelsin şarkılar iç acıları göz yaşları kim için ne için.deymiyo be.hiç birimizin tırnağını bile haketmiyolar.2 güne kalmaz bi bakıyosunki hemen başkasını bulmuşlar.bende yaşadım ayrıldım zamanında bekliyorumki mesaj atsın ileti nerdeeeee facede ekli olan bi kızla 3 gün sonra ilişkim var diye yazmış oraya.e 3 gün öncesinde ben çok farklıydım şöyleydim böyleydim e ne oldu.bu face yüzünden dahada azıttılar onu ekle bunu ekle şunu ekle.sonrası ağlamalar üzülmeler falan işte hepinizin yaşadıkları gibi.ben şahsen kendime çok acıyorum.normalde iradem çok kuvvetlidir ama bi bu kalbe söz geçiremiyorum. çok üzülüyorum .

devir çok değişik gerçekten...eski ilişkilere bakıyorum da...o zamanlar da varmış bugün olan sorunlar...ama bu derece ayaklar altındamı yaşanıyordu herşey...bugün sana yarın başkasına...nasıl bir zihniyet bu...insan kalbine birini oturtmuşken nasıl bir anda onu çıkarıp başkasını baş tacı yapar...kendisine mi saygısı yok bunu yapan insanın...nedir bu doyumsuzluk...teknoloji bir yandan iyi ama diğer yandan her türlü ilişkinin sonu geliyor...teknolojiyle çok içli dışlı olmayan sevgilileri yürekten alkışlıyorum...

2004 den 2009 a kadar onu bekledım.kımseyı gormedı gozlerım kapattım kendımı ınsanlara .aynı semteydık.belkı gorurum ümidiyle aylarca gezdıgımız yerlede dolastım.arkadaslardan hep haberını aldım.agladım agladım agladım.sadece agladım.şimdi yenı bır ılıskım var ha sorarsanız onu unuttun mu dıe zor oldu ama unuttum.şu da var kı hala kımseyı onun kadar sevemeyecegımı bılıyorum bambaskaydı sankı acısı bıle bambaska ... kımseyı sevemem onun gıbı.

2004 den 2009 a kadar onu bekledım.kımseyı gormedı gozlerım kapattım kendımı ınsanlara .aynı semteydık.belkı gorurum ümidiyle aylarca gezdıgımız yerlede dolastım.arkadaslardan hep haberını aldım.agladım agladım agladım.sadece agladım.şimdi yenı bır ılıskım var ha sorarsanız onu unuttun mu dıe zor oldu ama unuttum.şu da var kı hala kımseyı onun kadar sevemeyecegımı bılıyorum bambaskaydı sankı acısı bıle bambaska ... kımseyı sevemem onun gıbı.

:delphin: Oofffff!!
2004ten 2009a kadar bekledim ve şimdi beraberiz diye geleceğini sandım devamının...

yazıların hepsini okudum içim parçalandı be neler yaşamışsınız yazık değilmi bize ya istediğimiz sadece birazcık sevgi ilgi alaka samimiyet.neden hep sevip sevipte aldatılan kandırılan biz oluyoruz. bende okadar çok aldatıldımki kandırıldımda ama hepsini yakaladım Allah bana hep mağlum etti ne zaman birinin yalan söylediğini hissetsem hemen o an içimde bi sıkışma oluyo.ve üstüne gidiyorum tabi o anda bide bakıyorumki haklıymışım.hiç yanılmadım hep hisssettim ama ne oldu seviyosun ondan sonra gelsin şarkılar iç acıları göz yaşları kim için ne için.deymiyo be.hiç birimizin tırnağını bile haketmiyolar.2 güne kalmaz bi bakıyosunki hemen başkasını bulmuşlar.bende yaşadım ayrıldım zamanında bekliyorumki mesaj atsın ileti nerdeeeee facede ekli olan bi kızla 3 gün sonra ilişkim var diye yazmış oraya.e 3 gün öncesinde ben çok farklıydım şöyleydim böyleydim e ne oldu.bu face yüzünden dahada azıttılar onu ekle bunu ekle şunu ekle.sonrası ağlamalar üzülmeler falan işte hepinizin yaşadıkları gibi.ben şahsen kendime çok acıyorum.normalde iradem çok kuvvetlidir ama bi bu kalbe söz geçiremiyorum. çok üzülüyorum .

Çok doğru söylüyosun canım. Beraberken seni deliler gibi sevdiklerini söylerler sonra da ilşki biter bitmez hatta bitmeden arayış içine girerler. Eskiden daha farklıydı sanki insanlr acılarını yaşrlardı, yada şimdi herşey alelade ortada yaşanıyor. Facede kimi ekledi kime ne dedi herşey ortada. Sen üzülüyosun o kızlarla mesajlaşıyor. Bende çokkk büyük bir şekilde evlenme vaadiyle kandırılıp sonra da terkedildim. ailesini bile getirdi evime şerefsiz ailesi evime gelmeden önce ise eski sevgilisi eklenmişti face e. Başka kızlar, gelen mesajlar . Tabi mailin şifresi hemen değişti. allahından bulsun diyorum. madem adam akıllı sahiplenmeyecektin. 1,5 yılımı neden yedin

Back
X